Veselé Vánoce s Myšákem Mickeym a jeho přáteli
Walt Disney
Myšák Mickey série
Sedm nenáročných příběhů, některé z nich na motivy povídek Charlese Dickense. Pro děti do 10 let.
Pro děti a mládež
Vydáno: 1991 , Albatros (ČR) , Alicanto (Egmont ČR) , Alicanto (Egmont ČR)více info...
Krásná vánoční knížka, z které jsem si udělala tradici, že ji každý rok před Vánocemi čtu. V knížce se skrývají příběhy myšáka Myckeyho a jeho přátel, které krásně navodí atmosféru Vánoc. Určitě doporučuji malým i velkým
Jako malá jsem tuto knížku velmi milovala, četla jsem si ji každé vánoční a předvánoční období. Krásná knížka.
Krásná knížka- hlavně teď v období adventu. Knížka obsahuje nádherné vánoční příběhy se známými zvířecími Disney postavami- Kačer Donald, Mickey Mouse, Kulík, Dulík a Bubík, a další. Některé ty příběhy jsou známější v jiné podobě např. Vánoční koleda a některé jsou originální.
Knížku určitě doporučuji.
úroveň ilustrací na obálce připomíná kolotočáře, obsah knihy ale není špatný, zvláště pro milovníky Walta Disneye.
Čtenářská výzva 2012 - KNIHA, KTERÁ VYŠLA V ROCE VAŠEHO NAROZENÍ
Na Disneyovky nic nemá... krásná kniha, kterou prostě musím přečíst malé neteři - ta je do Mickeyho naprostý blázen... :-)
Vánoce pro děti komiksy pro děti strýček Skrblík Mickey Mouse
1992 | Dobrou noc |
1991 | Kuchařka kačera Donalda |
1995 | Lví král |
1991 | Veselé Vánoce |
2008 | Prasátko má narozeniny |
V této knize jsou 2 komiksové příběhy, které četl syn sám a pak příběhy vánoční, které jsem četla já. Kombinace příběhu a komiksu syna nadchla, poněvadž to vyžadovalo spolupráci v četbě.
Já osobně znám knihu z dětství a moc ráda jsem se k ní po letech se synem vrátila.