Krutá pravda

Krutá pravda
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537121/bmid_na-hrane-kruta-pravda.jpg 4 42 42

Na hrane série

< 2. díl

Iskrí to medzi nimi, ale ich vzťah je zakázaný Bezohľadný. Arogantný. Neprístupný! Všetci ma varovali, že pracovať pod finančným riaditeľom spoločnosti McCord Media bude nočná mora. Dúfala som, že ak nebudem veľmi vyčnievať, Cole McCord si ma nevšimne. Mýlila som sa. Prečo som práve s ním musela stráviť jedinú vášnivú noc mesiac predtým, ako som sa stala jeho asistentkou? Ale ako som mohla tušiť, že z toho nádherného cudzinca z kamarátkinej oslavy sa vykľuje môj nový šéf. No firemná politika zakazuje romániky na pracovisku, takže odteraz vládne medzi nami čisto pracovný vzťah. Len keby sme spolu neustále nekončili v posteli. Len keby vo mne nevyvolával pocity, ktoré som nikdy predtým nezažila. Len keby neskrýval tajomstvo, ktoré by nás mohlo oboch zničiť. Kniha je voľným pokračovaním zo série Na hrane... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (SK)

Fall into You, 2023

LenkaNovotna32
22.10.2024 3 z 5

Nemam co vytknúť, ocakavala som slaby odvar caju, podla recenzii je to v podstate brak. Mne to prislo vhod, rychle, vtipne, sexi,nebolo to vylozene zle, hl postavy boli na zozratie, dopĺňali sa, nahravali si, hasterili sa, milovali, sexovali ako divy, mali svojske povahy a vychytrale a rychle odpovede co zbožňujem na tejto autorke, Shay mohla byť trosku menej drasticka co sa týka vstahov a nenutit silou mocou Cola do toho, niekedy ako keby nemala hrdosť. Nezanecha to vo vas dlhšiu myšlienku ale to vobec nevadi. Niekedy potrebujeme aj takéto knihy, na odfiltrovanie, lepšiu naladu.

havrmoni
19.10.2024 5 z 5

Díky zvratu v poslední třetině jsem zvýšila hodnocení. Nebylo to špatné, jen mi u Shay dost vadilo jak ho tlačila do vztahu a v postatě využila každé jeho slabiny a jeho posedlostí k ní. Jsem ráda, že to nervalo dlouho a trochu polevila, protože to byla celkem sympaticka a silná žena. Cole byl přesně takový typ muže na jaké jsme u této autorky zvyklé. Těším se na další díl. A teď jdu na Liama a doufám, že si brzy přečtu více knih, kde jak autorka v proslovu píše, bude i nadále vystupovat Killian.

Ála1968
17.10.2024 5 z 5

K prvnímu dílu jsem se zatím nedostala,ale tenhle byl super.Mělo to nápad,vtip,romantiku a zápletku, prostě to mělo děj.

Radka1727
06.10.2024 5 z 5

Autorka je prostě sázka na jistotu. Pro mě ještě lepší a dokonalejší než první díl série. Rázné tempo, vykreslení charakterů postav, nečekaná zápletka, romantický přesto nepřeslazený konec....

Anna195
21.09.2024 5 z 5

Mne autorkin štýl veľmi sedí. Čo musím autorke nechať je to prepojenie postáv z iných kníh (už si musím prčítať aj Killianov príbeh).

Teraz máme na scéne ďalšieho brata a tým je Cole. Ďalší tajomný a zádumčivý chlap na scéne. Mne sa celé to tajomno okolo neho páčilo, keďže ma to poháňalo čítať ďalej a ďalej. Hneď od prvej kapitoly ma príbeh bavil …jedna noc s neznámym a nič viac. Ale, čo sa stane, keď sa všetko vyvinie úplne inak? Nikdy som nevedela, čo ma čaká ďalej a hlavne Cole bol muž, pri ktorom nikdy neviete, čo urobí. Pri ňom som bola stále v napätí.

Autorka píše pútavo a vie vyvolať medzi postavami veľmi veľa vášne a iskier. Cole a Shay boli na tom rovnako. Toľko vášne, iskier a divokých scén som teda nečakala. Toto bolo skvelé. A hlavne ak obľubujete majetníckych hlavných hrdinov, tak Cole je jedným z nich

Som rada, že na scéne bola opäť silná hrdinka, ktorá sa nebojí povedať svoj názor a nenechá sa zastrašiť ani ním, ktorý v každom vzbudzoval rešpekt. Shay bola skvelá, nebojácna, úprimná a ničím a nikým sa nenechala odradiť.

To, čo robil Cole, bolo pre mňa ako čitateľku veľmi zaujímavé. Nechcem vám povedať viac, ale niekedy nie je len zlo a dobro, ale je aj niečo medzi tým. A tie záverečné kapitoly príbehu boli úžasné, hlavne plné napätia a nepredvídateľnosti.

Za mňa rozhodne odoprúčam.

Matri
27.08.2024 3 z 5

Nuž, musím hneď v úvode skonštatovať, že táto kniha mi moc nesadla.

Nepáčilo sa mi hneď prvé stretnutie hlavných hrdinov. A vlastne ani jeden z nich mi moc neprirástol k srdcu.

Shay je čerstvo po rozchode. V predošlom vzťahu sa neustále prispôsobovala svojmu partnerovi, čo mi k nej, a k tomu, ako ju autorka vykreslila ako výrazne silnú, sebaistú, tvrdohlavú ženu, vôbec nesedelo. Shay je však teraz opatrná a snaží sa vyhýbať mužom.
Na druhej strane tu máme Colea. Má image a povesť tvrdého, obávaného, večne nahnevaného, dokonca nebezpečného muža. Cole je tiež čerstvo po rozchode a tvrdošijne vyhlasuje, že nechce vzťah.
Pri prvom stretnutí sa neustále doťahujú, čo im obom imponuje. Shay vidí pukliny v jeho brnení, takže sa snaží ich silou mocou chytiť a nepustiť.

A práve toto... on tvrdohlavo odmieta vzťah so Shay, hoci je ňou doslova posadnutý od prvého stretnutia. A ona ho neprestajne uháňa a tlačí do vzťahu.
Po spoločne prežitej noci sa zhodou okolností práve Shay stane novou asistentkou Colea. A začína kolotoč presviedčania - chcem ťa, chceš ma, nechcem ťa etc.

Pozitívum - Veľmi silnou stránkou knihy, ako je vidieť v citáciach z predošlého príspevku, je majetnícke, mačo správanie Colea. Dodávajú príbehu príchuť dark romance - a to ja môžem! Okrem toho sa kniha číta veľmi ľahko a rýchlo.
Spicy scén je v knihe pomerne štedro, avšak opäť mi až krvácali oči pri tom preklade a voľbe slov :-/

Do trištvrte knihy som bola naozaj pomerne dosť sklamaná. Záver priniesol vcelku šokujúci zvrat, vďaka ktorému sa nakoniec môj pohľad na knihu o čosi zlepšil. No i tak ostane kniha, pre mňa, asi najslabším dielom od autorky.
Na sériu určite nezanevriem a teším sa na pokračovanie.

2021  88%Hořím pro tebe
2021  89%Taju pro tebe