Na matce záleží

Na matce záleží
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/249482/bmid_na-matce-zalezi-249482.jpg 4 19 19

Maminko, – přejete si pro svého syna to nejlepší? – doufáte, že bude v životě úspěšný? – chtěla byste svému synovi lépe rozumět? – stává se, že váš syn uvažuje natolik odlišně, že si nejste zcela jistá, jak na něj reagovat nebo jak mu odpovědět? – stává se, že vás jeho „mužství“ občas vyvádí z míry, obtěžuje nebo ve vás vzbuzuje odpor? – toužíte po tom, aby dokázal navazovat pevná a zdravá přátelství a aby měl dobrý vztah s vámi, až si založí vlastní domov? – doufáte, že jednou budete mít snachu, která bude zároveň vaší přítelkyní? – doufáte, že váš syn bude jednou dobrým otcem? Jestliže právě o tomto sníte, pak je kniha Na matce záleží určena vám. Za to vám ručí Kevin Leman.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Návrat domů

What a Difference a Mom Makes, 2012

Ivanule
19.08.2023 5 z 5

Tato kniha mi doma už ležela pěkně dlouho, kluci rostou a já se konečně dohnala k tomu si ji přečíst a musím říct, že je poučná a musím se pochválit, že dokonce jsem některé věci z ní i dělala sama od sebe, ale jsou tam i správně poučky na to jak vlastně pořádně jednat s naším začínajím puberťákem, kdy jsem opravdu někdy velice bezradná:)

Guepp
28.08.2022 2 z 5

Kniha mě spíš zklamala. I když je psaná velmi čtivě, témata rozpracovává velmi zjednodušeně a někdy až moc naivně. S mnoha detaily spíš nesouhlasím, ale celkově jde o prospěšný způsob. Je zde patrný vliv křesťanského smýšlení a hodnot. Doporučuji spíše knihu Aha! Rodičovství.

vila_z_lesa
12.08.2021 5 z 5

Doporučuji, konečně kniha o výchově, která vás nestaví do role tyrana, když nastavujete dětem hranice. Autor píše čtivě, povzbudivě, křesťanské odstavce jsem přeskakovala, nebylo jich moc.
Rozhodně si přečtu jeho další knihy.

Silencia
22.04.2020 5 z 5

Super kniha. Nejen pro matky. Člověk cítí, že autor má pravdu. Budu se k ní postupem času určitě vracet. 4,5*

RendyaDav
14.01.2020 5 z 5

Určitě ženy ,které mají syna by si tuto knihu měli přečíst...

Simikik
09.01.2020 4 z 5

Podnětné rady pro matky, našla jsem si své a těším se co nás čeká!

janulka1310
17.02.2019 5 z 5

Mám doma dva syny, takže určitě bude mít kniha své důležité místo v knihovně.

austinka
03.11.2015 5 z 5

Skvělá kniha pro matky synů, jako ostatně všechny Lemanovy knihy. Autor píše o tom, jaký má výchova a vliv matky na to, jakou ženu si vybere její syn. Moc zajímavé.