Naboso
Elin Hilderbrand
Tři ženy přijedou strávit léto do přímořského letoviska a řešit zde své problémy: Vicki, matka dvou malých chlapců, se právě dozvěděla, že trpí těžkou nemocí; její sestra Brenda přišla o práci profesorky poté, co se prozradil její poměr se starším studentem; a jejich přítelkyně Melanie po několika neúspěšných pokusech konečně otěhotněla, ale současně se dozvěděla, že její manžel má milenku. Do hurikánu jejich emocí vstoupí mladý student Josh; i on má svých starostí až nad hlavu. Pomůže si čtveřice navzájem uspořádat své životy? O tom je tento čtivý, zábavný a hořkosladký román o síle lásky, rodiny a přátelství.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , BaronetOriginální název:
Barefoot, 2010
Perfektně napsaný román ze života. Druhá kniha této autorky a zase jsem se nemohla od knihy odtrhnout. Příběh se čte sám, postavy si snadno oblibite. Jsou knihy, které mají reklamu všude a ve finále mě až tak nebaví. Doporučuji i titul Na viděnou příští léto.
Ani nevím, jak se tato obálkou velmi nenápadná kniha dostala na seznam mých Chci si přečíst, ale rozhodně nelituji. Zajímavé postavy a příběhy, doporučuji k přečtení.
První kniha od této autorky, kterou jsem četla - moc pěkná . Určitě bude číst její další díla.
Přečetla jsem,v půlce jsem se začla těšit až to dočtu a začnu jinou,vydržela jsem a konec mě dost bavil,no ale nebylo to žádné velké wau....
Mám tyhle rodinné příběhy ráda, líbil se mi i tenhle. Tři ženy, tři životní mezníky, rodinné vazby. Dobře napsané.
K mému překvapení, po zvládnutí začátku, se to celkem bez problémů dalo dobře číst. Tak jak zde bylo napsáno přede mnou, lehké čtení o nelehkých životních situacích.
Čtivý román pro ženy, odehrávající se během tří letních měsíců. Tři ženské postavy, z nichž každá vás něčím zaujme a jedna výrazná postava mladíka Joshe, který je neméně zajímavý a sympaticky vnímavý. Vztahy, touhy, chyby a taky písek v botách...Knížka mě velmi překvapila (potažmo i nakladatelství). Je to prostě poutavý román pro ženy a doporučuji ho. Často si na hrdiny vzpomenu, na ten písek ...
Lehké letní čtení s nelehkými lidskými osudy :-) Mně se to líbilo, čtivé a nemusíte u toho nikterak přemýšlet, oddychovka, i když s vážnými problémy , které by mohly potkat každého z nás.
Odpočinková kniha s třemi základními tématy - osud tří žen a jednoho mladíka. Ve zkratce kniha pojednává o tom, jak se lze v létě povznést nad krutým osudem a životem s přispěním náhody, která zpočátku nevypadá nikterak důležitě. Příběh odpovídá reálu.
Ze začátku mě moc nebrala, ale později jsem byla vtažena do děje a bavila mě :) Popisování boje s rakovinou bylo velmi emotivní, těhotenství s nevěrným manželem a aférka profesorky se studentem...zajímavá kniha od autorky, o které jsem dříve neslyšela a docela mě překvapila :)
Nevím z jakého důvodu, ale kniha se mi moc nelíbila, zajímavý námět, ale na mě asi málo strhující, škoda.
přátelství naděje psychologické romány mezilidské vztahy životní problémy
2021 | Na viděnou příští léto |
2012 | Naboso |
2022 | Zlaté děvče |
2013 | Poslední léto |
2012 | Ostrov |
Tři ženy, dvě děti a jeden muž, toť základní sestava jednoho letního příběhu. Tři ženy - každá se svým osobním průšvihem a mladý, krásný, charismatický Josh, který ve svém životě chytá balanc... Román pro ženy, byť realistický.