Nakládačka na věčné časy
Daniela Turecká
Ať už býváte občas naložení všelijak, mít v lednici zásobu naložených dobrot se vždycky vyplatí. Nakládané dobroty do sklenic uzavřené jsou gró této netradiční kuchařky. Sýry, uzeniny, zelenina či bylinky dokážou dodat nejrůznějším pokrmům ten správný švih a často poslouží i jako samostatná chuťovka k vínu či pivu. Daniela Turecká má s nakládáním bohaté zkušenosti, a to nejlepší ze svých tajných tipů, které se stanou vašimi stálicemi, vám přináší v této knize. Vyzkoušejte například nakládané marinované tofu, hermelín se zahraničním šmrncem nebo pořádně pikantní chilli mix a nebojte se ani nakládání masa – jediné sousto vás okamžitě přesvědčí a sami poznáte, že do sklenice se dá uzamknout takřka všechno.... celý text
Autorovy další knížky
2016 | Nalož to: Kujme pi©kle v kuchyni |
2017 | Nakládačka na věčné časy |
2017 | Tvarůžková kuchařka - Sladké i slané pochoutky z tradičního českého sýra |
2020 | Do ruky |