Námluvy s kocourem
Melinda Metz
Svou životní lásku vložila do něžných tlapek… Jamie Snyderová má čtyřiatřicet a je single, ale rozhodně není připravena se znovu vázat. Po strašlivém Roce-bez-vyvoleného, Roce-Sebestřednéhop-chlapa a Roce-Nějakjsemzapomnělžejsemženat se není co divit, že Jamie hodlá slavit svůj rok – a MacGyverův! MacGyver je roztomilé mourovaté kotě, co rádo krade sousedům věci a má jasný názor na to, jak by měla jeho panička žít. A je to jediný chlap, kterému Jamie věří. MacGyver cítí Jamienu osamělost. A také cítí, že je zaujatá jejich sousedem Davidem, mladým pohledným pekařem, který už má dost svých přátel a jejich „dobrých“ rad. A tak bere MacGyver věci do svých tlapek…a není nic, co by s trochou kočičí inteligence, šarmu a pečlivě naplánovanými čórkami nedokázal!... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2019 , Ikar (ČR)Originální název:
Talk to the Paw, 2018
Knížka je velmi milá, pěkně se čte a kocour MacGyver je skvělý. Jeho vylomeniny mě bavily a Jamie byla velmi sympatická postava. Každopádně mi přišlo, že se to rozjelo pořádně až od půlky knížky. Knížku mi trvalo hrozně dlouho přečíst. Dost mě nebavily pasáže s Hudem, vysloveně mi tam ta postava vadila. Za mě zlatý střed.
Tak tohle bylo fakt hustý....smála jsem se po celou dobu, než jsem dočetla. Jelikož máme taky kocoura co dělá nekonečné blbiny, kniha mě nadchla, klidně bych brala i pokračování.
Super oddechovka kterou si užijí hlavně milovníci a majitelé koček, ale nejen oni. I když by se pár výhrad našlo, tak jsem si čtení užila a skvěle si u něj odpočinula. Takové milé a úsměvné :)
Tato kniha je poněkud nadsazená, ale určitě vtipná. Jako milovnice koček jsem ocenila vyprávění z pohledu kocoura. Jeho "šikanování" psa nemělo chybu:-)
Výborná odechovka vtipná i poučná jaký mohou být sousedi od vedle.Naši mazlíčci jaký mohou být a co mají v hlavičce.A taky ,že můžeme změnit svůj život v lepší když to zvíře máme.
roztomilé a vtipné, zvlášt kocour, jak šikanuje ubohého tupého psa.. ale že to autorka propojila s klasickým klišé romantického žánru o falešném vztahu jen na oko, to už bylo trochu moc...
Ačkoliv mám zvířata moc ráda, nemám ráda knihy, které jsou vyprávěné z pohledu domácího mazlíčka. Ale tenhle kocour, ten mě dostal. Příjemné, zábavné čtení pro dámy.
Perfektní kniha! Nic hlubokého, ale krásné, milé, oddechové čtení. Milovníci koček budou nadšení, ale věřím, že pobaví i ostatní. Myšlenkové pochody kocoura byly parádně popsané. Skvěle jsem se u knihy nasmála a rozhodně doporučuji.
Tak takhle dlouho jsem se již nepobavila, prostě úžasný. Vzhledem k tomu, že mám též kocoura a labradorskou fenku, chápu vše co je v knize popsané. Moc mě bavilo pohled kocoura, který dával dohromady lidičky smutné duše. Akorát škoda poslední kapitoly, že to rovnou přeskočilo o rok a my přišli o další vyprávění.
Báječná oddechová knížka, nijak nic prekombinovane, přehnané a nereálné. I když od začátku tušíte konec, chcete ji dočíst do konce. Nemusíte nijak moc přemýšlet jen prostě si oddechnete při čtení. Za mě pěkná knížka, která je skladná do kabelky a lehká i na čtení. Občas se i zasmějete. Mě se líbila.
Byť se jedná v podstatě o slabou knížku, já jí četla hrozně dlouho. Prvních cca 100 stran je strašně táhlých, několikrát jsem měla silné nutkání knihu přestat číst a odložit jí (nedočíst).
Nevím čí je to chyba - jestli autorky nebo českého překladu, ale jedná se o "plážové čtení" které neurazí/nijak extra nenadchne. Přitom příběh jako takový není vůbec špatný.
Vtipná kniha, kocour dává dohromady lidi, kteří se vzájemně potřebují. Docela jsem se místy pobavila a zasmála. Oddechové a pohodové čtení.
Roztomilý příběh, kde kocour "dává dohromady" různé lidi ... :)))
Jednoduchý, svižný, příjemné pohlazení po duši a srdci. :)
Lehké oddechové čtení. Docela jsem se nasmála při čtení z pohledu koucoura. Vždy jsem chtěla vědět co si taková kočka myslí. Nejvíc mě pobavil výraz člověčice.
kočky satira humor romantika společenské romány
2019 | Námluvy s kocourem |
2020 | Minulost / Ošetřovatelka poručíka Clarka / Navždy a den / Námluvy s kocourem |
Jakozto milovnice kocek (i psu) musim rict, ze me kniha velmi pobavila a ke konci i dojala. Prijemne, oddychove cteni. Jen skoda tech chyb (zamena vykani/tykani, chybejici koncovky sloves atd.).