Narutův styl
Masaši Kišimoto
Sasuke se pokouší pokračovat v souboji, který s Gaarou začal na půdě arény, ale jeho útoky jen prohlubují Gaarovo bojové šílenství a touhu po krvi. Do boje se přidává i Naruto a ve snaze ochránit své přátele ze sebe vydává vše, co se až doposud naučil. Teď proti sobě stojí dva nositelé démonů a okolní les se otřásá pod náporem jejich úderů. Tentokrát to má Naruto mnohem těžší, protože krom vlastního života musí ochránit i životy svých přátel.... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2013 , CrewOriginální název:
Naruto ninpōchō, 2011
Pořádně akční díl. Jakože opravdu hodně, protože skoro nic jiného v tomto svazku není, než boj. Pár vstupů do minulosti nám odhalí, co pohání hrdiny a taky ukáže, jakou paseku může udělat kolektivní mínění a slepé plnění rozkazů.
Jedna věc mě fascinuje a divím se, že Konoze zbyl vůbec nějaký les v širokém okolí. Takové obří postavy a i tak autor vydal dost energie na epické scény létajícího dřeva a kreslení dvojice velikosti třináctipatrového baráku hledící si v (nad) lesem do očí i po dvou třech velkých střetech.
I tak mám tenhle díl ráda, kdy nám hlavní hrdina ukazuje, že bychom se neměli vzdávat ani před sebe náročnějšími překážkami, protože když to zabalíme, prohrajeme tak jako tak. V překonání se je aspoň malá jiskra naděje, obzvláště když máme co (nebo koho) bránit.
"Pôjdem rovno k veci, nie som bojový pes, so mnou nepočítajte."
Aj v tomto zväzku sa stretávame s nie jedným príbehom zo života autora, čo mám strašne rád, keďže sa môžme niečo viac dozvedieť o jeho živote a hlavne ako sa dostal k Narutovi.
Táto časť sa celá točí okolo Naruta, Sasukeho a Gaari. Pokračuje drtivý súboj kde ide o všetko, konkrétne o život. Odhaluke sa tu Gaarova minulosť.l, ako sa k nemu správali a hlavne ako prišiel k svojím výnimočným schopnostiam. Gaara a Naruto majú veľa spoločného, kto pozeral anime netreba vysvetlovať čo, no v mange sa tomu budú v budúcnosti ešte venovať. Pobavila hlavne Narutova vyvolávacia technika. Naruto ukazuje znova, že s ním majú počítať.
Děsí tě,
že existuje
někdo
jako
já?
Obsahuje sešity #127 až #135.
Ano, jsme zpět. Naruto opět bojuje. Je použita Technika pečetí a je čas zopakovat si Povolávací techniku. Dokonce se přidá i pes Pakkun. To není technika, to je jméno toho psa :-) A láska – tý je tady celkem dost.
Malá ochutnávka:
Zdá se, že oheň mi proti písku nepomůže.
Navíc tahle technika prostě není dost silná.
Vypadá to, že Čidori je jedinou možností.
Zajímavá je historka z dětství číslo 21 Masašiho Kišimota. Najdete ji mezi sešity #129 a #130 A je tu i více dalších zajímavostí. Tak studujte pořádně ať se za vás Naruto nemusí stydět. Dechberoucí byl poslední souboj. Tleskám!
Citát: Zášť ti dává sílu zabíjet....síla zabíjet dává sílu se mstít!
Při čtení tohoto dobrodružství jsem poslouchal poslední studiové album Rammstein 2019 od stejnojmenné německé skupiny.
Sasuke se postavil Gaarovi, který se pomalu mění... Kde jen je ten Naruto a spol.? Počkat. Tady jsou. Gaarův příběh a zjištění proč je takový jaký je. Gaara ohrožuje Narutovi přátele a ten to tak rozhodně nechce nechat. Nezlomný hyperaktivní blonďák vs. krvežíznivý tvor s tváří chlapce! Naruto si uvědomuje, co oba dva spojuje - podobné dětství, samota, stejné břemeno -, ale přesto jsou jako dvě strany jedné mince. Podaří se Narutovi zastavit Gaaru dříve, než bude příliš pozdě?
Krásná akce a neméně pěkná kresba
Další dávka Kishiho historek.
Jestli jsem napsala, že souboj mezi Narutem a Nejim byl významný, Narutův souboj s Gaarou je ještě významnější. Příběh, který má sílu (inspirovat) a chytne za srdce. Dobře, přiznávám se, jedu na nostalgické vlně, opět.
"Naruto" - myslím teď sérii - dospěl a baví mě mnohem více, než mě bavil na začátku. Je to akčnější, je to méně ukecané a jsou zde scény, které skutečně stojí za přečtení - jsou dobře napsané, jsou dobře vypointované a vy máte pocit, že skutečně čtete něco, co není jen obyčejným mainstreamem. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/07/952-naruto-15-narutuv-styl-80.html
Jeden z mých nejoblíbenějších dílů celého anime v neanimované verzi. Nejde nedat pět hvězd.
láska pro děti komiksy manga akční dobrodružství pro mládež láska neopětovaná anime (Japonsko) bojovníci toxické přátelství
2011 | Naruto Uzumaki |
2011 | Pro své sny |
2011 | Most hrdinů |
2011 | Nejhorší klient |
2012 | Boj na život a na smrt |
Velmi akční díl. Zase mě to hodně bavilo, jsem zvědavá, jak souboj dopadne.