Potíže....!!

Potíže....!!
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/268764/bmid_potize-PwR-268764.png 4 73 73

Naruto série

Šikamaruův tým konečně dostihl Oročimaruovy poskoky prchající se zapečetěným Sasukem do náruče svého pána. Začíná boj a krom Sasukeho jsou v sázce životy všech zúčastněných. Nindžové ze Zvučné nebudou brát zajatce. Bojové zkušenosti se začínají projevovat, Šikamaruův tým kolísá a jeho intelekt je zvolna zatlačován do kouta. Mladí nindžové z Konohy stojí poprvé před protivníkem, který pro úspěch mise udělá vše.... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Crew

Kukyō, 2004

NemmamSlov
06.09.2024 5 z 5

Choji a Neji majú svoje súboje odbité a tentokrát diel číslo 23 prináša hneď 3 súboje.

Najmenej ma zaujímal asi súboj medzi Kibom a Akamarom proti Sakonovi. Obaja používajú techniky, ktoré môjmu oku nie sú veľmi lahodné a prchká Kibova povaha mi doslova prekáža. Za zmienku možno spomenúť akurát Sakonove techniky, ktoré sú určite unikátne.

Druhý a asi najlepší súboj je medzi Shikamarom a Tayuyou. Shikamaru má v súbojoch smolu a znova je pred neho postavený súper ženského pohlavia. Tayuyu samozrejme netreba podceňovať, jej technika vyvolávania démonov za pomoci flauty je obzvlášť obdivuhodná a silná. Shikamarov mozog sa určite zapotí, aby z tohto súboja vyšiel živý.

Tretí súboj nedostal veľa priestoru, no Naruto si vytiahol najkratšiu zápalku a bojovať musí proti Kimimarovi, ktorý vďaka svojej rodenej schopnosti používa zvláštne techniky, kde doslova využíva svoje kosti. Naruto je už nadupaný líščou čakrou, takže je len otázka času, ako sa tento súboj vyvinie, čo sa dozvieme až v ďalšom zväzku.

Terva
16.09.2019 5 z 5

Z vybavení už mi zbývá jen dvanáct kunainů,
devět šurikenů,
dvanáct metrů drátu,
jeden zábleskový granát
a jedna výbušná visačka.

Tento svazek obsahuje sešity #200 - #208
Do hry se vrací Susake, ale akci to moc nepřidá. A navíc se mi zdá, že tu byl zase Kišimoto pod tlakem a tak jsou některé kresby dost odfláknuté. Asi použil Zrychlenou Techniku kreslení a nepoužil Stíny. Co však je k dobru, je velká škála technik použitých v těchto devíti sešitech. Čtenář a fanda Naruty si tu určitě bude užívat. Mě osobně se nejvíc líbila Technika Vlčí tesáky.

Citát: Děláš si kozy?!

Brána Démonů mě dostala. Tohle se povedlo. Dokonce je tu cítit, že si mistr na tom dal záležet a vše krásně nakreslil. Můžete obdivovat v sešitě #204 nazvaném Ukonovy schopnosti. Tak že Tesáky a Brána Démonů, to jsem musel zatleskat a dát plný počet stínů. Tohle je totiž nejhororovější svazek, co se dobrodružství Naruty týče. A když je v posledním sešitě použita Kouzelná flétna, byl jsem úplně naměko.

Malá ochutnávka:
Hmm, první je typickej pitomec, co bojuje na blízko, navíc dobrý jen ve Stínových klonech.
Ten druhej je spíš na střední vzdálenost. Využívá stíny a taky mu to fakt myslí. Proto skupinu vede.....

Mezi sešity je opět soutěž o Nejlepší originální postavu Kišimotovy tvorby. Výtvory jsem si pečlivě prohlédl a vybral jsem Čiaki Higuči – Jamagata. Najdete jí mezi sešity #201 a #202. Je to sexy postavička, skoro podle mého gusta :-)

Citát: Jakpak asi zabiju tebe?