Nebuď dlouho vzhůru
Robert Lawrence Stine
Návrat do Ulice strachu série
< 2. díl
V malém městě Shadyside raději nezůstávejte vzhůru moc dlouho, protože se může stát něco strašného… Lisu Brooksovou pronásledují dnem i nocí noční můry a halucinace. Mohla je způsobit hrůzostrašná nehoda, kvůli které strávila v nemocnici celé týdny? Když Lisa zjistí, že sousedka hledá chůvu pro malého syna, skočí po té příležitosti, aby přišla na jiné myšlenky a něco málo si vydělala. Jenže pak začnou ty vraždy – a její kamarádi jeden po druhém umírají. Staly se Lisiny noční můry skutečností?... celý text
Literatura světová Horory
Vydáno: 2017 , BaronetOriginální název:
Don't Stay Up Late, 2015
Další skvělá kniha od R.L.Stineho, jeho knihy jsem jako náctiletá doslova hltala. Když jsem na tuhle knihu v knihkupectví narazila, hned jsem ji musela mít :-) Nechybí v ní jako v ostatních jeho knihách napětí. Další knihy si taky přečtu.
Zajímavý návrat ke Stopám hrůzy z 90.let:-). Překvapivý závěr, svižný děj, jen škoda, že se více nezabíval postavami Natea a Roselynn.
Dobré!
O něco lepší než Ostrov strachu, který se mi líbil. Ale tohle bylo lepší i díky tomu, co se tam odehrává. Ještě, že nemám doma schodiště :D
Více píšu v recenzi v záložkách. :-)
Kdybych mohla, dám knize 4,5 hvězdičky. Přece jen mám otázky k hlavnímu příběhu; Proč? Jak? Ale Nebuď dlouho vzhůru se mi líbilo mnohem více než docela zdařilý první díl série – Ostrov strachu.
Více v recenzi v záložkách.
Pravděpodobně jsem na četbu tohoto typu už příliš stará. Hlavní hrdinka mi přišla přehnaně hysterická a děj byl vcelku předvídatelný.
Oceňuju ale rychlý spád, zajímavý konec a nenáročnost. Kniha se četla velmi dobře.