Návyky úspěšných

Návyky úspěšných
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/430648/bmid_navyky-uspesnych-NrV-430648.jpg 4 15 15

Autor v této knize objasňuje základní principy, jak dosáhnout úspěchu. Tematicky navazuje na svou slavnou knihu Myšlením k bohatství. Kniha sestává z rozhovorů se samotným autorem, kde se dozvíme mnoho o jeho životní trajektorii a zejména to, jak se sám vypracoval na slavného guru motivační literatury.

Literatura naučná Hobby Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Success Habits : Proven Principles for Greater Wealth, Health, and Happiness


více info...

Přidat komentář

Tebby
18.05.2020 5 z 5

Spousta úžasných myšlenek a 10 A4 poznámek z nich. Co víc dodat? Možná jen toto:
"Cokoli si mysl dokáže představit a čemu dokáže uvěřit, toho také dokáže dosáhnout. "

MirekUL
17.05.2020 5 z 5

Komplexní kniha o osobním rozvoji, která v různých aspektech shrnuje filosofii úspěchu a osobního růstu dle Napoleona Hilla. Kdo nezná ostatní knihy Napoleona HIlla, tak se díky této knize může s jeho učením snadno seznámit, přičemž kdo jeho knihy již četl, tak si (třeba jako já s odstupem několika let) může jednotlivé myšlenky připomenout a ucelit.


ZůzaSomolka
23.03.2020 5 z 5

Napoleon Hill je skvělý autor a rozhodně má co říct. Kniha určitě stojí za přečtení a má přívětivou formu, která se čte sama. Je to záznam radiového pořadu, který byl vysílán po 13 večerů, a kde Napoleon Hill dával rady do života a seznamoval lidi s přírodními zákony týkajících se úspěchu a správného přístupu a myšlení. Co kapitola, to jedno vysílání, a tak si člověk i dnes může zpříjemnit večery jeho moudrostí a zkušenostmi.