Navždy
Christian Demilly
Od detstva, cez pubertu až po dospelosť, sprevádzame hrdinku na jej ceste životom a sledujeme, ako sa vyvíja láska, ktorú cíti, zatiaľ čo rastie a dospieva. Dojímavý komix autorov Christiana Demilyho a Vincenta Mahého vám na 32 stranách ukáže v skratke celý život pred očami. Kombinácia minimalistického no poetického textu s priamočiarou a dokonale popisnou ilustráciou tvorí majstrovské dielo, ktoré by vo vašej knižnici nemalo chýbať. Zatiaľ čo detského čitateľa naučí čo to o živote, dospelému čitateľovi umožní nahliadnuť do hĺbky svojej duše. V oboch prípadoch ide o silný zážitok.... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2019 , 82 Book & Design ShopOriginální název:
Pour Toujours, 2018
Prekrásná kniha, nádherné ilustrácie. Určite odporúčam od malých až po tých najstarších čitateľov.
Kniha útlá co do počtu stran, ale nikoli obsahem. Jsem moc ráda, že se mi dostala do rukou. Je to krásný literární kousek, ač textu v něm najdete jen poskromnu.
"Chtěla bych, aby jsi tu se mnou byl navždy."
Komiks vás provede celým životem jednoho děvčátka, které vám před očima na pár stranách stihne vyrůst v dospělou ženu. Ilustrace jsou jemné a barevně příjemně sladěné. Pár stran je obohaceno krátkým, jednoduchým textem. A právě proto, že kniha není příliš dlouhá a neobsahuje žádnou zbytečnou omáčku navíc a ilustrace jsou svým způsobem poměrně jednoduché, může se čtenář soustředit na to důležité, na to krásné i na to smutné. Protože takový je život - někdy veselý, jindy ne tak docela.
Moc se mi kniha líbila. Nadchla mě hned na první pohled při projíždění e-shopu nakladatelství. A když jsem ji doma potom držela v rukou a listovala jí, nadšení ze mě neopadlo. Naprosto splnila má očekávání. Pokud hledáte něco, co vás pohladí po srdci a vyvolá nějaké emoce, pak vám s klidným svědomím doporučuji Navždy. :-)