Neboj se a buď šťastný
kolektiv autorů
Život je příliš krátký na to, abychom se jím protrápili - když se kolem sebe rozhlédneme, nalezneme spoustu důvodů k radosti! V téhle malé knížečce jsou ukryta povzbudivá rčení a citáty plné pohody, které vám pomohou odhodit obavy a vnímat světlou a nadějnou stránku každičkého dne.
Knihu jsem dostal darem od někoho od koho jsem kupoval knížku (bohužel nevím jméno) a děkuji za ní. Spousta citátů, které jsou inspirativní a vedou k zamyšlení nad tím, jak naložit se svým životem.
Kdybych měl vybrat jeden citát, tak je to tento:
Buď upřímný
Buď sám sebou
A to,
Co děláš,
Dělej s láskou...
... autor neznámý..
Tuto knihu mi darovala Martina (nick v Databázi knih: Mandalka74). Za knihu děkuji.
Kniha obsahuje citáty od významných osobností, nebo se jedná o přísloví, nebo citáty jsou od anonymů. Tématem knihy je JAK SE NEBÁT A BÝT ŠŤASTNÝ. Kniha je graficky pěkně zpracovaná. Střídají se v ní bílé, žluté a černé strany s různými fonty písma.
Citáty, které mne oslovily:
Vzdej se myšlenky, že budeš dokonalý. Buď prostě sám sebou.
Ať se stane cokoliv, vždy to má nějaký důvod.
Smích je nejlepší lék, nemá žádné vedlejší účinky.
Malinkatý soubor motivujících citátů k tomu, jak být šťastný. Je to celkem fajn. Nemůžu si pomoct, ale mám dojem, že dát dohromady pár takovýchto citátu by mi zabralo maximálně hodinu, a od knížky prostě čekám něco víc.