Nečekej, až vyjde slunce ... nauč se tančit v dešti

Nečekej, až vyjde slunce ... nauč se tančit v dešti
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498135/bmid_necekej-az-vyjde-slunce-8W7-498135.jpeg 4 10 10

Julia vede úžasný život – ovšem jen na Instagramu. Ve skutečnosti to žádná sláva není. Manžel ji opustil, zůstala sama s dítětem ve skromném suterénním bytě a její e-shop nevydělává. Když se do sousedního domu nastěhuje přitažlivý sochař Alex, Julia se rozhodne jednat… čistě obchodně, pochopitelně.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Alpress
Originální název:

Aus allen Wolken fällt man auch mal weich , 2020


více info...

Přidat komentář

hlavajda93
27.03.2023 3 z 5

Knížka nebyla špatná, ale nijak zvlášť mě neoslovila. Zpočátku mě Julie hrozně rozčilovala a neustálé stylizování pro instagram mě taky štvalo. Alex byl fajn a nakonec i Julie dospěla do snesitelné roviny.

LenkaKa
26.01.2023 4 z 5

Překvapivě dobrá kniha. Vtipně popisuje instagramový svět, ale i vztahy. Mě se to četlo hezky.


MartinaF
18.12.2022 3 z 5

Je mi líto, ale jsem z knihy zklamaná. Hlavní hrdinku živí výroba náramků a dělá si marketing na Instagramu. Celou dobu přemýšlela, jak splatit dluh a zvýšit prodej svých náramků.

Mám ráda odpočinkové knihy, ale tohle se mi vážně nelíbilo. Snažila jsem se Julii vnutit svou myšlenku, že by měla začít pracovat a Instagram s prodejem si má nechat jako vedlejší příjem, ale bohužel. A ani to milostné vzplanutí nebylo uvěřitelné. Jediné, co se autorce povedlo, byla jedna část před úplným závěrem, ale celkový dojem to nevylepšilo.