Nečekej slitování
Linda S. Howington
Gabriel dostal v armádě vánoční dovolenou. Doma se ani nestačí rozhlédnout a už ho otec posílá zkontrolovat do hor Lolly Heltonovou. Gabriel není nadšený, vždyť riskuje uvíznutí v závějích ve skalách, kde se pomoci nedovolá. Jenže pak zjistí, že sněhová bouře představuje pro Lolly až druhořadou hrozbu. Zahlédl totiž dvě osoby, z nichž jedna právě nabíjela pistoli.... celý text
Autorka patří mezi mé oblíbené, umí skvěle spojit romantiku s dobrodružstvím.
Tady se spíše jednalo o napínavou povídku se šťastným koncem. I když určitě by se mohl děj více rozvinout a přidat několik stránek. Taková příjemná jednohubka na vyplnění času při jízdě v dopravních prostředcích.
Díky komentářům zde jsem čekala rychlý konec, takže jsem nebyla v očekávání. Příběh je akční a trochu mě mrzelo, že se už musím s postavami rozloučit. Určitě by bylo možné pokračování na mnoho stran. Ale nevadilo mi to. Od autorky mi chybí přečíst už jen 2 knihy, takže bych řekla že už její rukopis poznám. Tato kniha pro mě byla přesto překvapením a stojí rozhodně za to. Jen nečekejte omáčku....hned na prvních stránkách to začne a v tomto tempu jedete až do konce.
Příběh byl skutečně hodně krátký a s nedotaženým koncem. Ale stejně mě u této autorky vždy potěší nový zajímavý námět a skvělá čtivost. Knihu bych zařadila mezi takové napínavé Harlequiny.
Co vše může přivát nebo odvát pořádná sněhová bouře? V knize nechybí romantika, ale i nebezpečí. Nebezpečí je překonáno , najednou rychlý konec příběhu, který mě zaujal a 25 stránek ukázky z další knihy mě osobně rozhodil.
Neprisla som tomu pribehu na chut a ani postavam. Mozno skutočne preto, ze to bolo prilis kratke ako uz tu par ludi spominalo. Cakala som viac, dostala som malo. Ako lahka chuťovka to ujde.
Krásný příběh, ale strašně strašně krátký a tím víc předvídatelný. Mělo to velký nápad, takže by mi nevadilo ještě min. 150 stránek připsat. Ty možnosti, jak děj rozvinout se nabízely samy.
Pořád jsem ještě očekávala nějaký zvrat a ony došly stránky. A nevím jestli bych konec nazvala koncem, když to bylo useknuté.
Obě hlavní postavy se mi líbili, ale více bych je vylíčila a více specifikovala jejich osud. Bylo to tam jen tak ledabyle popsáno jen aby se neřeklo.
Jinak to byla velice krásná knížka, ale ani ne na 2 hodiny četby. Škoda. Proto dávám hvězdičku dolů.
Krásné čtení, škoda, že byla tak kraťoučka. Některé děje jsem odhadla a to mě trochu mrzelo, ale knížka pěkná.
Moje první knížka od autorky, nemám s čím srovnávat (zatím ;-)..), ale byla jsem mile překvapená, jak výborně se čte.. A pak jsem byla překvapená, že už je konec, vlastně z ničeho nic, škoda :-( Jak jsem přečetla ostatní komentáře, ten dojem měl snad každý.. Ale jako jednohubka výborná, styl psaní mi opravdu sedl a těším se na další příběh..
Pěkné, i když docela ošizené. Přečteno doslova za chviličku. Spíše než knihou, bych to nazvala povídkou. Hlavní postavy byly fajn, i když se člověk nedostal v té rychlosti moc do hloubky. "Lízátko", která nejraději vysedávala doma, byla docela akční hrdinka, no a Gabriel byl prostě dokonalý. Ideální na jedno klidné odpoledne.
Knížka s romantikou a napětím. Ideální kombinace. Jen by knížka mohla být o pár stránek delší, aby to nebylo až tak svižné. Normálně mi svižnost nevadí - naopak, ale tady mi to přišlo malinko moc rychlé. Jinak doporučuju. :)
Kdyby to bylo delší, vůbec bych se nezlobila. Konec mi přišel useknutý. Nejdřív jsem byla trochu zmatená, pak mi došlo, že už je konec a pokračuje to dlouhou ukázkou na knihu Klid před bouří, která mi přišla zbytečná. :-D
Mně osobně se kniha líbila. Nechybělo napětí a romantika. Přečetla jsem jedním dechem.
Já byla s knihou spokojená. Taková jednohubka na jeden den. Dobrodružství a láska. Hlavní hrdinové sympatičtí. Škoda jen, že to bylo tak krátký. Knihu doporučuji
Od autorky slabší průměr. Příběh měl potenciál, který zůstal nevyužit. Většina knížky je o popisu útěku a zimy...což by nevadilo, kdyby kniha byla delší. Postavy byli jako vždy sympatické, ale nedostalo se nám příliš velké příležitosti se na ně napojit. O obálce je škoda mluvit, protože je úplně mimo mísu a kýčovitá. Obvykle ji nekomentuji, ale tentokrát si to neodpustím.
Předvídatelná romanťárna. Četlo se to ovšem dobře a poměr romantiky k ostatním událostem byl kupodivu vyvážený. Nadchlo mě to k přidání hvězdičky.
Každý krok hrdinů i záporáků je lehce předvídatelný. Jednoduchá ale čtivá kniha na dlouhé zimní odpoledne.
2008 | Dokonalý muž |
2009 | Nebezpečně blízko |
1999 | Síla lásky |
2006 | Všichni muži královny |
1999 | Stíny minulosti |
Dobrodružně akční příběh se spoustou sněhu a ledu, až jsem tu zimu cítila. Konec knihy mě zaskočil, otočím stranu a ono už nic není, jen useknutý konec.