Neškodná
Linda Hogen
Necudná Linda série
< 2. díl
Pravda, příběhy ze života Lindy nejsou nikdy úplně neškodné. Ráda ochutnává, experimentuje a otevírá dveře do míst, kam byste samým studem ani nenahlédli. Její slabost pro sex se zdá být bezedná. Není. Linda hledá muže pro skutečný život, který z ní udělá onu neškodnou, milující a věrnou manželku. Ve druhém díle intimních příběhů je svému cíli konečně na dosah ruky, ale čeká ji ještě řada nepředvídatelných událostí. Komu necudná Linda řekne ano? A nebude to jeho smrt? ...... celý text
![koolsavage koolsavage](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/156/m_156.jpg?v=1459854916)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Celkově je Linda sympaťanda, spontánní a zábavná, ale chvílemi v tomhle díle až nechutná. Nicméně tenhle deníčkový styl psaní mě baví a je to docela dobrá oddychovka.
![KLHannah KLHannah](https://www.databazeknih.cz/img/users/38_/38960/38960.jpg?v=1386175396)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Překvapilo mě, že autorka v podstatě nenavázala na první díl. Ani později nevysvětlila proč a jak. Ale uznávám, že se mi druhý díl líbil asi víc než první. Byl méně zmatený a ne tolik povrchní. Když vyjde pokračování, sem s ním!
![jaroiva jaroiva](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/146673/m_jaroiva-8Oe.jpg?v=1540821003)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Zezačátku trochu nějakého klišé, v poslední části trochu nechutné, oproti prvnímu dílu slabší.
Konec jsem předpokládala už v prvním dílu, kde mě trochu překvapilo, že tohle už nenastalo. Nějaké náznaky tam byly.
Ale ten hřbitov nakonec už je teda hodně ujetej...
![Evka3814 Evka3814](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/198261/m_evka3814.jpg?v=1737239318)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
No páni,tak takovej závěr jsem nečekala. Dokonce jsem i uronila slzu. Každopádně super kniha,hodně jsem se zasmála a říkala si konečně dostal ten chlap rozum a pak.... Dopadlo to blbě a zároveň dobře,vždy je hlavní si z toho vzít to nej. No neee
![King.jully King.jully](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Jednoduché a vtipné. Čakám na 3. diel. Zo začiatku som mala pocit, že tieto knihy nebudú až taká fikcia, dokým nedošo k záveru (??????). Asi som bola naivná, že to bude naozaj z jej života. Prvý diel sa mi dostal do rúk čírou náhodou a ešte stále neľutujem...uvidíme v tretej časti. :)
První díl ještě šel, ale tento jsem dočetla z nutnosti. Není to úplně můj soudek literatury. Nebylo to špatné, to bych autorku urazila, ale chyběla tomu jiskra.