Nehoda

Nehoda
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497005/bmid_nehoda-SmT-497005.jpg 4 213 213

Katherine Nicholsová je úspěšná mladá žena se slibně rozjetou kariérou, do jejíhož života vstoupí nová kamarádka. Eve je krásná, úchvatná a sebevědomá a Katherine se s ní po dlouhé době zase dobře baví. Jako onen osudný večer. Katherine věděla, že toho hodně vypila. Ale měly to domů jen kousek. A Eve tvrdila, že tamtudy nikdo nejezdí. Přece si spolu užily skvělou dámskou jízdu. I teď, když sedí za volantem a ví, že by vlastně neměla řídit, si připadá tak nějak rošťácky. Je to náramná jízda. Jenže legrace brzy skončí. Kdyby se o té nehodě někdo dozvěděl, zničilo by to Katherine život i kariéru. A pak je tu její dcera Abigail. Co by se stalo s ní? Katherine by dala cokoli za to, aby mohla vrátit čas. Kdyby se o nehodě někdo dozvěděl, zničilo by jí to život. Ale nikdo to přece vědět nemusí, protože Eve tam byla taky a pomůže jí to ututlat. Až na to, že s Eve není něco v pořádku, jenže než si to Katherine uvědomí... je už pozdě. Katherine brzy zjistí, že tím tahle noční můra nekončí. Byl to teprve začátek.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Vendeta

The Accident, 2019

Olous1
06.08.2023 5 z 5

Opět skvělé počteníčko. Skvěle napsané, nestačila jsem obracet stránky. Eve byla pěkná mrcha. Více neprozradím, určitě si knihu přečtěte budete nadšeni. Určitě si po přečtení této knihy budu pečlivě vybírat kamarády :-) Doufám, že brzo vyjde další kniha od této autorky. Za mě 100%.

Vladísek
30.07.2023 5 z 5

Přesně tak si představuji thriller. Od první stránky mě tenhle příběh plný zvratů vtáhnul do děje a nepustil. A nenudil. Rozhodně doporučuji!

dana8437
27.07.2023 5 z 5

Wau! Opět super, ještě lepší než Hodpodyně. Pecka, žádná nuda ani na jedné stránce, četla se sama! Doufám, že autorka už bude mít co nejdříve další knihu.

Hella
17.07.2023 3 z 5

Slušné to bylo! Sice námět nic moc originální, ale Barelli umí psát poutavě, jak jsme se už u Hospodyně mohli přesvědčit.

evik2710
07.07.2023 5 z 5

Super knížka napínavá až do konce a hezky se čte

kneslova
18.06.2023 5 z 5

Moc zajímavý psychothriller, dobré počtení, tak mezi 4-5 hvězdičkami

Annkag
03.06.2023 4 z 5

Nikdy se nedá odhadnout jaký typ člověka nám skříží cestu a jak nás dokáže ovládnout.
Úžasný psychothriller který mi nedal spát.

Knižní střípky
28.05.2023 3 z 5

HOSPODYNI a NEHODU si zařazuji do škatulky psychothrillerů, které jsou v podstatě zábavné. Najdou se samozřejmě v tomto žánru i kousky, ze kterých se mi ježí chlupy a mám husinu komplet všude, ale tyto dva k nim patřit nebudou. Oba dva psychothrillery byly extrémně čtivé, jelikož měly do tří set stránek, tak žádná hluchá místa zde nebyla, nic se zbytečně nenatahovalo, svištělo to, mělo to grády. Byly zde sice zápletky, které nebyly nic extra novodobého, dost věcí se dalo odhadnout, na druhou stranu se objevila i určitá překvapení, hlavně tedy v NEHODĚ.

soukroma
24.05.2023 4 z 5

Dobré: začátek výborný, stát se taková nehoda může každému, i když ne každý bude mít vedle sebe zrovna pragmatickou mrchu, která situace zneužije. Pak se ovšem příběh děsivě rozvíjí a už to není jen vyděračka, ale psychopatka, a nakonec ještě něco mnohem horšího... Konec šílený.
Celkově ale čtivé, jiné, a do jisté míry vcelku věrohodné.

A teď koukám, že autorka je Australanka ;-) - to je pro mne vždycky bonus! (I když se tenhle příběh odehrává v Bostonu.)

sejlasejla
09.05.2023 4 z 5

Jedna z knížek která je docela čtivá, takové pohodové čtení ale zároveň od začátku do konce bez zbytečných omáček neduležitych věci.Je první co jsem od ni četl a určitě neodradí od dalši

Veju007
07.05.2023 5 z 5

S Natalií Barelli jsem se seznámila vloni díky jejímu psychothrilleru Hodpodyně a ani s Nehodou vás rozhodně nenechá klidnou.

Katherine má skvělý život - slibně rozjetou kariéru, skvělou dceru a milujícího partnera. Navíc pozná Eve, mladou a sebevědomou ženu, se kterou se okamžitě spřátelí. Dámská jízda plná alkoholu se ovšem promění v noční můru ve chvíli, kdy se dámy připletou k dopravní nehodě, kterou jí ale Eve pomůže ututlat.
Jenže nic není tak, jak se zdá a rozjíždí se kolotoč šílené hry o holý život.

Skvělý psychothriller! Budete napjatí od začátku do konce, bude vám špatně a nervozitou si budete chtít okousat všechny nehty a vytrvat všechny vlasy!

Napínavé, čtivé a slupnete to jako malinu!
Někomu pak může příběh připomínat knihu Greenwich Park, až na to, že tahle kniha má vše, co v Parku chybělo.
A prostě neřiďte pod vlivem , ani když to máte kousek!

MiskaMa
11.04.2023 5 z 5

Doufám, že Natalie Barelli vydá zase brzy novou knížku! A taky doufám, že to bude zase taková pecka, jako byla Hospodyně a Nehoda. Autorčiny knihy jsou návykové, napínavé a promyšlené od začátku až do konce. Hospodyně byla parádní, ale u Nehody nasadila autorka laťku ještě o něco výše...

Evule *
10.04.2023 4 z 5

Napínavé a velmi čtivé, byla jsem hrozně zvědavá kdo koho nakonec dostane, za mě velká spokojenost.

Šárka88
08.04.2023 5 z 5

Musím dát plný počet hvězd, tohle bylo parádní. Kniha je čtivá od samého začátku do úplného konce. V jednu chvilku si říkáte jaká je Kat naivní ženská, ale stejnak zjistíte, že se vezete v tom sní a vše vám dává později smysl a řeknete si konečně. Děj vás napíná po celou dobu čtení. Trochu mi to připomíná knížku Greenwich park, která taky stojí za přečtení, ale tohle je lepší. A co napsat o Eve??? Nenapíši nic, doporučuji. Doufám jen, že spisovatelka přijde s něčím dalším skvělým, jako je Hospodyně a tohle.

Acquenta
23.03.2023 5 z 5

Naprosto fenomenální. Příběh tak čtivý, že jsem s knihou i vařila a žehlila prádlo...:-) ..Kate jsem milovala od první chvíle a pořád doufala a přála si, ať se dokáže více bránit, ať bojuje..za konec jsem ráda :-) ...děkuji spisovatelce za skvělý zážitek :-)

Monolit0713
19.03.2023 3 z 5

Hlavní hrdinka mě fakt štvala tou neschopností něco dělat. Jako fakt si k tomu na netu sama nic nehledala? ... To určitě.

hlenicka
22.02.2023 5 z 5

Už první kniha Hospodyně byla návyková,proto její druhou jsem musela mít. Nezklamala. Kniha vypravena v 1.osobe, s Kat jsem tak nějak soucítila,pořád jsem si říkala, proč to dělá,že to já bych nikdy neudělala,že se podřizovala atd. Ale víme někdo,jak by se v podobné situaci zachoval? I když tedy musím vytknout, že tohle mi spíš připadlo až moc za hranicí skutečnosti. To,co dělala druhá hlavní postava,bylo přes čáru. Tomu už jsem nevěřila. Určitě ale stojí za přečtení!

jeny-v
19.02.2023 4 z 5

Kombinace dobroty a pokrytectví zaručují atraktivní napínavé čtení převážně pro ženy, kdy už po několika stránkách vycítíte nalíčenou past, a jen čekáte, kdy přijde ten zlom. Kromě toho mi příběh připomněl styl B.A.Paris s prvky manipulace, lží, posedlosti a psychického vydírání. Ačkoli je inteligentní třicetiletá Kat v zaměstnání hvězdou, v osobním životě hýří dobrosrdečností, až naivitou, kterou využívá její šéf Marek, ale i nová kamarádka Eve. Tak trochu neobvykle vyzněla pomsta a prozrazení od Richarda, ale budiž..... "Té noci konečně spím. Poprvé po dlouhé době je to pořádný spánek. Je úžasné, co s vámi dokáže naděje."

Leena
14.02.2023 4 z 5

Napínavé a plné zvratů, líbilo se mi to.
Je tady hezky poukázáno na to, že chytří nebo nadaní lidé nejsou moc stvořeni pro normální život a hodní lidé na všechno doplatí.
A zlí a psychopati umí dobře manipulovat s lidmi, a dlouho jim to prochází.
Konec happyendový, jako u Hospodyně:-)

Pavlína2019
12.02.2023 5 z 5

Naprostá pecka přečtená za jeden den!
No, opravdu síla! Skvěle poskládané, logické a nápadité jedna báseň.

Rozhodně všem doporučuji, protože takovou hromadu napětí, ale hlavně stresu jsem u knihy už nezažila dlouho.
Rozčilená jsem byla po celou dobu čtení, katastrofa.

Stejně jako Hospodyně i tato kniha je luxus mezi knihami!

... a ačkoli čtenáři hodnotí Katherine příliš kriticky - no, zkusili se pořádně vžít do její situace? Kdo ví... :-)

2021  81%Hospodyně
2022  84%Nehoda