Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost
Patrik Jaros

Když upečete drobenkový koláč, úspěch je zaručen. Populární německý šéfkuchař a autor mnoha kuchařek Patrik Jaros shromáždil recepty na přípravu nejchutnějších drobenkových koláčů a přidal k nim nové varianty. Vyzkoušet můžete 40 vynikajících koláčů – např. drobenkový koláč s jablky a třešněmi, koláč z tvarohového těsta s mákem a mandlovou drobenkou, letní drobenkový koláč s broskvemi a ricottou, čokoládový koláč s pomerančovou drobenkou, marcipánové tartaletky s hruškami a drobenkou nebo klasický babiččin drobenkový koláč. Postupy pečení jsou rozepsané do detailů a hotové koláče zobrazují velké fotografie. Nechybí informace o surovinách a nástrojích i rady zkušených pekařů.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2013 , Slovart (CZ)Originální název:
Die leckersten Streuselkuchen
více info...
Autorovy další knížky
2013 | ![]() |
2011 | ![]() |
2014 | ![]() |
2010 | ![]() |