Nejlepší víkend

Nejlepší víkend
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/387884/bmid_nejlepsi-vikend-tUp-387884.jpg 4 3485 3485

Na Silvestra si Andrea, Jirka, Dáša, Bert, Markéta a Pavel dají zásadní novoroční předsevzetí. Žádný z nich ale nikomu neřekne, jaké je to jeho. Doufají, že se jim to během nového roku podaří, mohlo by, protože času na to budou mít dost. Kromě ranních a večerních hodin pracovních dnů mají k dispozici padesát dva víkendů, deset státních svátků a čtyři týdny dovolené. To je dohromady šest tisíc sedm set šedesát hodin volna, během kterých se dá změnit téměř cokoli.... celý text

evka11
21.05.2020 5 z 5

Výborné, doporučuji.

mstychov
17.05.2020 3 z 5

Ta knizka ma celkem stavu a hlubsi smysl. Asi mi to vse nedoslo hned, ale postupne ano. Nevim, zda si ji jeste nekdy prectu, kazdopadne jsem rada, ze ma misto v me knihovne.

Hynais
14.05.2020 4 z 5

Je to až neuvěřitelné, kolik barev pocitů, vztahů a lásek/nelásek dokáže Hartl nacpat fo jedné knihy. A přitom kniha zní stále svěže a uvěřitelně. Jenže... Před koncem knihy už jsem se cítil kapku přesycen a s některými postavami to už tolik neprožíval

Vendula0808
12.05.2020 5 z 5

Super knizka, jako vsechny od pana Hartla :) prectene za jeden den

Stepi84
08.05.2020 4 z 5

Pěkná víkendová oddechovka

Sova15
03.05.2020 5 z 5

Mě se také kniha líbila. Příběhy postav se krásně prolínaly a já jsem se vždy těšila, jak to bude dál. Uvědomila jsem si, že (i ve skutečném životě) je každý jiný a že každému může vyhovovat něco jiného. Důležitý je postoj ke svému životu a když se pro něco rozhodnu, jít za tím. Zde, ti co lžou a ubližují druhým, dostali lekci. Kdyby to tak bylo i ve skutečnosti....

TajemnýSmrad
03.05.2020 3 z 5

Já se zde potýkal s tradičním problémem, které u knih pana Hartla mám - příliš mnoho postav, ve kterých jsem se postupně ztrácel.
Bylo by pro mě mnohem více přijatelné, kdyby se kniha točila kolem příběhu jednoho z hrdinů, více jej rozvedla a zpracovala... Takhle to je... Přečtené a vlastně bez nějakého silnější dojmu.

Suzynka29
01.05.2020 4 z 5

A mě ta kniha bavila. Nic složitého, zábavně napsané. Člověk si sám uvědomí, že všichni kolem řeší sami v sobě nějaké problémy. Za mě dobrý, i když chvílemi to bylo trochu zdlouhavé, ale protože to bylo celkem pohodové čtení, nebylo to nijak dramatické

lassse
29.04.2020 2 z 5

No zatím nejslabší kniha od pana Hartla. Spíš jsem se do čtení musel nutit než aby mě kniha nějak zvlášť zaujala. Navíc ani jedna z hlavních postav mi nesedla.

NeverEnd
25.04.2020 odpad!

Odpad, ztráta času, spousta komerčních odboček, velké zklamání po knize PE stejného autora. Dočíst až do konce byl čirý masochismus, což nekompenzuje ani napsání této odrazující recenze. Zbytečné otravně popisné detaily scén, co bylo k snídani apod., evokují jediné, šlo o počet stran, tedy psaní na objednávku. Patriku, styďte se! Styďte se, Patriku!

alva1
25.04.2020 4 z 5

Od knihy jsem nic neočekávala, ale bylo to celkem příjemné čtení o radostech a strastech života. Některé hlášky mě bavily a pobavily.

YA-girl
25.04.2020 2 z 5

Za mě nic extra... My čtenáři se stáváme svědky toho, jak se hlavním hrdinům daří nebo nedaří plnit si svá přání a předsevzetí... Jako oddychovka to ušlo, líbí se mi autorův osobitý vypravěčský styl... ale nepřineslo mi to nic nějak hlubšího nebo dokonce třeba zapamatováníhodného (už si popravdě ani nevzpomínám, o čem PŘESNĚ to vlastně bylo, natož jak to skončilo).

dzeta
24.04.2020 2 z 5

Asi zatím nejslabší od tohoto autora, od prostřed zbytečné natahování děje. Takové oddechové čtení.

Karimah
24.04.2020 2 z 5

Za mě zatím nejslabší Hartlova kniha. Teď jsem dočetla a už ani nevím, o čem byla. Přijde mi to jako plýtvání talentem, protože pan Hartl píše lehce, čtivě ... ale o ničem.

Kristulda
23.04.2020 4 z 5

Druhá čtena kniha od Hartla, první byly Okamžiky štěstí ty se mi moc nelibili, tohle bylo trochu jiné, občas sou v ni i dobré hlášky, že sem se pobavila. Je to takové odpočinkové čtení o životě vztazích.

xxtom
17.04.2020 3 z 5

Četl jsem zatím všechny knihy od pana Hartla, ale tato mi přišla nejslabší. Kniha se čte dobře, ale od poloviny knihy mi přišel děj už zbytečně natahovaný.

ujira
17.04.2020 5 z 5

A mně se překvapivě začínají knihy Hartlovy líbit. Líbí se mi, jak se osudy několika postav prolínají a ovlivňují a líbila se mi hlavní myšlenka, že člověk primárně byl stvořen k soužití ve společnosti a potřebuje blízké lidi, ačkoli je dnes normální a přijatelné žít jako solitér.
A ačkoli je náročnější vytvářet vztahy a udržovat je, nakonec to přinese naplnění a uklidnění.

kopretina21
14.04.2020 2 z 5

Jako oddychovka vcelku dobrý, ke konci už trochu unavující. Žádné hluboké myšlenky, mix vztahů a propletenců. Ke konci dost moralistnichích klišé a frází. Celkově obsahově ukazuje na úpadkovou morálku. Moc často něco podobného nemusim.

Cajda
14.04.2020 2 z 5

Knihu jsem zatím nepřečetla. Obávám se, že ji ani nepřečtu - doma ji mám ještě jen proto, že jsou knihovny zavřené, jinak bych ji vrátila nedočtenou. Nedaří se mi do ní začíst. Vlastně ani pořádně nevím o čem je. Písmena jsem louskala jen proto, abych na lehátku neležela jen tak..... Něco jako praštěný film nebo seriál pouštěný v TV jen jako "kulisa".... Za mne tedy nedoporučuju, ale každý máme jiný vkus - tedy ať si zkusí, kdo má chuť a udělá si vlastní názor :o)

OldaB
11.04.2020 4 z 5

Prvok lepší, neškodilo by občas trochu krátit. Také jsem měl při čtení pocit, že nejsem úplně cílovka, přišlo mi to jako čtení pro ženy. Druhá polovina knihy mě chytla více a celkem jsem byl zvědavý, jak autor splete jednotlivé příběhy. Po dočtení jsem spokojen, jako odpočinková četba výborné.