Okamžiky štěstí přehled

Okamžiky štěstí
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310093/bmid_okamziky-stesti-656779212c8a6.jpg 4 4938 4938

OKAMŽIKY ŠTĚSTÍ je možné začít číst z kterékoli strany. Vyberte si! Příběh sourozenců Veroniky a Jáchyma budete prožívat podle toho, který začátek zvolíte. Buďto do života skočíte jako Jáchym volným pádem z výšky čtyř tisíc metrů, nebo se jako Veronika budete statečně prokousávat citovými nástrahami ode dne ke dni. Prožijete dva příběhy v jednom. Jako on a jako ona. Nebo v opačném pořadí, což bude překvapivě jiné, než byste očekávali... Můžete s nimi hledat štěstí, doufat, věřit, dělat chyby a napravovat je. Budete se o ně bát, fandit jim a zamilovávat se s nimi. A nejenom s nimi. Taky s Eliškou, Kubou, Dedém, Monikou, Viktorem, Amy, Kryštofem, Danou, Viki a Ondřejem. Protože štěstí a lásku hledá každý. I když to zní jako fráze.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Okamžiky štěstí. Přihlašte se a napište ho.

Ellkao
17.02.2025 2 z 5

(SPOILER) Dost mě bavil koncept rozpůlené knihy, rozhodně zajímavé pojetí. Co se ale týče samotného příběhu, to bylo útrpčo, ani jedna postava mi nebyla sympatická, snad jen ti dva Slováci :D. Veronika mi vůbec nesedla a Jáchyma mi bylo líto, ale zároveň jsem na něj měla nervy za to, jak vždycky všechno podělal. Co mi přišlo úplně mimo, byl vztah s Ondřejem, za mě úplná zbytečnost. Musím se přiznat že od začátku jsem doufala že se na scénu vrátí Kuba, jsem ráda že spolu skončili. A to že Jáchym skončil s Amy? Kruh se ironicky uzavřel :D

elenai
20.01.2025 4.5 z 5

Patrik Hartl je pro mě taková sázka na jistotu, jistotu toho, že čtení bude plynule plynout a bude mě bavit. Okamžiky štěstí to splnily na jedničku. Velmi mě bavilo sledovat úsek času z pohledu dvou sourozenců a doplňovat si tak střípky celkového obrazu děje. Já začala Jáchymem a musím přiznat, že mě bavil o trochu méně než Veronika. K té jsem měla blíž kvůli jistým společným znakům, které nebudu prozrazovat, ať neochudím budoucí čtenáře o překvapení. Z knihy jsem si vzala to, že štěstí přichází nečekaně a sídlí především v maličkostech, které bychom si měli hýčkat, jelikož mohou během prchavého okamžiku zase zmizet. Anebo taky ne. 90%

bosorka78
01.01.2025 5 z 5

Mě se to líbilo, celkem oddychovka od těžších témat , která ráda čtu. Chtěla jsem si přečíst Hartla po vystupování ve Stardance,kde mě velmi zaujal a myslím, že kniha byla celkem překvapením , když jde vidět , že v panu spisovateli vlastně pořád dřímá malé velké dítě:)

50 nejčtenějších knih minulého roku (2019)

27.02.2020

Knižní tipy ke Dni matek?

29.03.2018

20 nejčtenějších knih Čtenářské výzvy 2017

11.01.2018

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Když dostaneš ránu, hned na ni zapomeň! Jinak se začneš bát! A ty se nesmíš bát! Jestli nechceš bejt knockoutovanej, musíš rány rozdávat! Ne přemejšlet nad tím, kolik už jsi jich schytal!

Ocenění knihy (1)

2016 - Český bestseller (Česká beletrie pro dospělé - ČESKÝ BESTSELLER (hlavní kategorie))

Kniha Okamžiky štěstí v seznamech

v Přečtených8 088x
ve Čtenářské výzvě1 708x
v Mé knihovně1 017x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Patrik Hartl
česká, 1976