Nejlepší víkend

Nejlepší víkend
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/387884/bmid_nejlepsi-vikend-tUp-387884.jpg 4 3485 3485

Na Silvestra si Andrea, Jirka, Dáša, Bert, Markéta a Pavel dají zásadní novoroční předsevzetí. Žádný z nich ale nikomu neřekne, jaké je to jeho. Doufají, že se jim to během nového roku podaří, mohlo by, protože času na to budou mít dost. Kromě ranních a večerních hodin pracovních dnů mají k dispozici padesát dva víkendů, deset státních svátků a čtyři týdny dovolené. To je dohromady šest tisíc sedm set šedesát hodin volna, během kterých se dá změnit téměř cokoli.... celý text

Scarllet
25.03.2019 5 z 5

Kniha ze života se všemi jeho pozitivy i negativy. Pěkný !!

Mirrites
24.03.2019 5 z 5

Příjemně se čte, jako vše od autora.

Dixinka
24.03.2019 5 z 5

Klasická Hartovka. Těším se na další knihy autora.

Lucie_1986
23.03.2019 5 z 5

Jako predesle knihy P. Hartla - cte se temer sama, je zabavna, s zivotnimi pribehy nekolika hlavnich postav. Pro me skvela oddychovka. A velmi jsem uvitala, ze konec knihy je vcelku pozitivni, nikdo nezemre :-)

Mia77
21.03.2019 5 z 5

Hartla mám prostě ráda. Jednoduché příběhy ze života, pěkně napsané. Bylo fajn i načasování vydání. Dostala jsem jako dárek k vánocům a příběh začínal v tomto období, to se hned do toho člověk lépe začte :-)

crazyjuan
21.03.2019 5 z 5

Patrik Hartl prostě umí. Kniha je vtipná, skvěle napsaná, naprostá oddechovka.

Aneleh
20.03.2019 5 z 5

Opět krásná mozaika vztahů, k odpočinku, pobavení i k zamyšlení, kterou bychom mohli číst snad donekonečna. Prostě kniha, která nikdy nekončí jako nikdy nekončí sám život, protože generace za generací stále prožívá stejné osudy, stejná zklamání a podobné pocity, stále dělá tytéž chyby a omyly. Jinak by to snad ani nebyl život a ten pan Hartl dovede opravdu mistrně vystihnout.

Gatao
20.03.2019 4 z 5

Souhlasím s tím, co je psáno již níže.

TerezR
19.03.2019 5 z 5

Miloucka oddechovka nezklamala.

Hospodyňka
19.03.2019 4 z 5

Smutné, vtipné, hořké, kyselé a přesto místy sladké...začínám mít tohoto pana spisovatele ráda. Představuji si herce, které bych obsadila do filmové podoby, nebo své blízké, jenž mi to neskutečně připomíná.

Mermaida
18.03.2019 4 z 5

taková klasická Hartlovka, která neurazí ani nepřekvapí.

LenkaGonn
18.03.2019 4 z 5

První kapitola mě totálně dostala a rozesmála. Pak už to bylo malinko slabší, ale stejně moc hezká knížka. Oddychovka, čtivá a vtipná. Prostě Patrik Hartl je skvělý spisovatel. Přesto ubírám jednu hvězdu, protože to občas bylo trochu moc prodlužované, řekla bych až zbytečně.

Páájinka
18.03.2019 5 z 5

Super oddychovka

HanWali
18.03.2019 3 z 5

Styl autora pěkné vyčistí hlavu, oddychove čtení hlavně pro ty,co holdují thrilerum-jako já.???? Pěkně se cte. Okamžiky štěstí jsou podobného ražení - doporučuji.

sarka0505
18.03.2019

Patrik Hartl je autor vztahových knížek. Ač při čtení cítím určitou řemeslnost jeho textů - pokaždé láska, smrt, nemoc, nevěra...., u každé knihy jsem se bavila, dojala, naštvala na některé hrdiny, bála se o ně. Většinou poprvé knihu přečtu jedním dechem, nemůžu jinak, podruhé už si ji vychutnávám.

iva2403
18.03.2019 odpad!

Nepopularni nazor ????: Myslim, ze tahle knizka byla v hodne ohledech dost zaostala. Bylo to homofobni: jedna z postav otevrene nesnasi gaye a jeho pritelkyne to prijme uplne v klidu, jako takovou jeho ‘mouchu’ prestoze ma kamarada gaye. Diky tomuhle mi prislo, ze tahle knizka vysila signal ‘nekdo proste nesnasi lgbt komunitu, ale to nevadi a proc bychom se o tom meli hadat?’. Je tam tech veci hrozne moc, dalsi co se mi nelibilo bylo ‘cokoladove krasky’. Cernosky/cernosi nejsou jidlo a ani nic exotickyho a tohle je fetisizovani. A moje nejoblibenejsi fraze byla ‘sjet se travou’ tady mi doslo, ze autor opravdu nevi o cem pise. Tohle nikdo v historii lidstva jeste nikdy nerekl :). Tohle je jenom par prikladu, to nejhorsi uz jsem nastesti zapomnela. Je rok 2019 a neco takovyhohle bych to cekala spis v minulym stoleti.

musska
17.03.2019 4 z 5

Četlo se to moc dobře. Jen to docela dost připomínalo erotikon a taky za trochu nijaký závěr hodnotím tentokrát čtyřmi hvězdičkami. Ale Hartlův vhled do vztahů, rodinných životů a vnitřních pochodů mužů i žen je obdivuhodný.

ladush
17.03.2019 4 z 5

Kniha mě bavila od začátku až do konce, v postavách jsem se zorientovala poměrně rychle, žádné vypisovaní na papír nebylo třeba. V knize se otevírají témata dnešní doby, včetně hledání spokojenosti s vlastním životem ve světě neomezených možností. Těším se na další Hartlovinu.

viva71
16.03.2019 4 z 5

Touhle knížkou si pan Hartl u mě napravil reputaci z Okamžiků štěstí, které mě nechaly na rozpacích. Obyčejné životní osudy lidí kolem nás, to je přesně styl, který mu jde. Ráda jsem se nechala zatáhnout do životů úplně cizích lidí a prožívala s nimi starosti, které život přináší. Když se blížil konec, tak jsem si po dlouhé době přála, aby knížka nekončila.

kozisek1
16.03.2019 3 z 5

Tento styl a téma asi nebude můj šálek kávy. Knihu jsem četla dlouho, ale dočetla. Možná na dovolenou by byla lepší.