Nejzlejší zlokniha na světě
Magnus Myst
![Nejzlejší zlokniha na světě Nejzlejší zlokniha na světě](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407992/bmid_nejzlejsi-zlokniha-na-svete-CWx-407992.jpg?v=1555326786)
Je to sice malá kniha, ale zato s velkými plány: Chce se stát tou nejzlejší knihou na světě. K tomu ale potřebuje vaši pomoc. Vyřešte všechny lstivé hádanky a přečtěte si strašidelné příběhy. Jen tak dokážete stránky správně seřadit a odhalit to největší tajemství.
Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: 2019 , Mladá frontaOriginální název:
Das böseste Buch aller Zeiten, 2011
![š.m.i.k š.m.i.k](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/262840/m_s-m-i-k-Qts.jpg?v=1548100851)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
U nás kniha vůbec nezaujala. Má hezké ilustrace, ale to je tak všechno. Text naprosto nesmyslný, sáhodlouhé blábolení o ničem. Je mi to líto, ale s hodnocením nemůžu jinak...
![a.k a.k](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Kniha nabádá své nebojácné malé čtenáře, aby se stali součástí jejího plánu, být nejzlejší knihou. K cestě k naplnění je třeba vyluštit různé úkoly, jejichž výsledky napoví, na které straně najdeme pokračování příběhu. Knížka má velmi povedené ilustrace a je nádherná svou grafickou úpravou. Interaktivní pojetí spolu s vizuálním zpracováním v knize vede nad obsahem, zdejší kratší pohádky jsou až absurdní.
![lenkaabooks lenkaabooks](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/147501/m_lenkaabooks-FjU.jpg?v=1540840514)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Určené pro děti od 7 let. Dcera je o pár let starší - její komentář - Šlo to. Ze zvědavosti jsem nakoukla a nakonec i přečetla. Zajímavé je luštit na které stránce příběh pokračuje, knihou listujete tam a zpět, to mi přišlo fajn. Příběh sám o sobě mne nezaujal, ale já nejsem sedmiletá :-) Co ovšem musím vyzdvihnout, je grafická stránka knihy, ilustrace jsou velmi povedené.
![oka3408 oka3408](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/249280/m_oka3408-prQ.jpg?v=1538569529)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Velmi povedená kniha,četl mi 7letý vnuk jako svou první knihu a nemohl se od ní odtrhnout. Kniha má spád,napětí....
![angloumene angloumene](https://www.databazeknih.cz/img/users/11_/113100/m_angloumene-DxP.jpg?v=1540847484)
No nejzlejší zlokniha opravdu není zlá. Dokonce není ani dobrá. Prostě je taková nemastná neslaná. Oproti opravdovým game bookům se jedná o dost úsměvnou napodobeninu, s jedinou možnou postupovou cestou. Obsahuje tři příběhy, které nedávají valný smysl, nejsou strašidelné, ale obsahují násilí, případně smrt. Ani z výchovného hlediska knihu nedoporučuji, zprvu totiž nabádá ke lhaní, následně se ale vše obrací a asi se snaží naznačit, že by každý měl žít svůj život svobodně, ale s ohledem na druhé, jenže to už si dost domýšlím....
![muchomurka muchomurka](https://www.databazeknih.cz/img/users/66_/6670/muchomurka-KNw.jpg?v=1540840377)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Od knížky jsem čekala něco jiného, něco víc. Moje chyba. Ale věřím, že určené věkové skupině se bude líbit. Zajímavý nápad, dobře zpracovaný. A ... já chci vědět konec toho příběhu!
Synovi se gamebook moc líbil. Knihu přelouskal ve škole o přestávkách =)