Nenásytná
Meg Cabot
Máte už upírov plné zuby? Mladá scenáristka Meena Harperová takisto. Jej šéfovia ju napriek tomu nútia o nich písať, hoci Meenu to nenadchne. Niežeby úplne popierala existenciu nadprirodzených javov. Má totiž schopnosť vedieť, ako kto zomrie, aj keď ostatní tomu neveria. Jedného dňa pri Katedrále svätého Juraja stretne knieža Luciena Antonesca. Tajomný, príťažlivý muž ju zachráni pred útokom netopierov – a Meena sa doňho beznádejne zaľúbi. Lucien má však aj temnú stránku, pre ktorú by ho mnohí ľudia, napríklad aj tajná organizácia lovcov démonov, radšej videli mŕtveho. Problém je v tom, že on už vlastne nie je živý! Meenina nadprirodzená schopnosť odrazu zlyháva – svoju vlastnú budúcnosť nepozná a netuší, čo ju čaká. Spočiatku sa jej zdá, že Lucien je presne ten muž, o akom vždy snívala. Po čase vysvitne, že je to skôr nočná mora...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , Ikar (SK)Originální název:
Insatiable, 2010
Autorka rozhodně umí psát lépe. Nebo jsem možná měla vysoká očekávání. Za mě bohužel zklamání. Pošlu ji dál, třeba se někomu trefí do noty.
Mě se tahle série líbila. Dobře se to četlo, všichni tři hlavní představitelé byli zajímaví a sympatičtí. Překvapilo mě tady nízké hodnocení knihy.
Tak tohle se bohužel moc nepovedlo. Po skvělé sérii Mediátor jsem po této knížce sáhla a doufala v podobné výborné čtení. Bohužel dost zklamání. Jakoby tohle autorka dostala příkazem a rozhodla se napsat takovou blbost natruc. Dvě hvězdy za Alarika. Jednu za vrátného.
Tohle byla slátanina. Jedna hvězda, za docela ucházející začátek. Pak už to začalo jít z kopce a nezastavilo se to až do konce. Nechápu, jak je to možné, tato spisovatelka dokáže psát a to velice, ale tohle se jí hodně nepodařilo.
Všechny knihy od této spisovatelky jsou velmi čtivé, tato nebyla výjimka. Určitě si přečtu i další díl.
Rozhodovala jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, nakonec jsem se rozhodla přitlačit, a to navzdory tomu, že si ani autorka sama evidentně nebyla celou dobu jistá, jaký že vlastně žánr píše. Já jsem přesvědčená, že se jednalo i o knihu humornou - parodickou. Pobavila. A i když to není kdovíjaká literatura, rozhodně si zaslouží lepší hodnocení než aktuálních 67 procent, co na Databázi má.
Zaujalo mě to ale není to přímo ono...chvílema jsem se musela nutit to číst ale jinak je to docela zajímavý a ona má taky zajímavou schopnost.
Lucien...on je jako upír z ostatních knih dokolanej,nádhernej dokud Mína nezjistí že je to upír a ještě k tomu Kníže(některým postavám to v jiných knihách vadí a jiným ne),to by taky možná ani nevadilo ale potom se proměnil v draka to byl jak si problém
Alarik...je bloňďatej modrookej sexi lovec kterej se Mínu saží přesvědčit že je její milovanej upír Lucien bezcitnej masovej vrah bez duše..Líbí s mi :-D(stejně si myslím že skončí s ním , ale uvidím no..)
Mína...má docela skvělý a depresivní nadání je docela i sympatická.Kdyby mi nějaká mrcha vzala neskutečně drahou úžasnou dokonalou vysněnou kabelku a zjistila že je to upír a měla možnost jí zabodnout kolík do srdce jako sorry ale fakt by jsem neváhala XDDD
Kniha dobrá má jen trochu nedostatků ale je dobrá
Doporučuji
A knihy o upírech se teď roztrhl pytel. Ale musím říct, že mě baví. Je to čtivý, vtipný i romantika a tajemno tu nechybí. Super. 4*jen proto, že 5 si nechávám jen pro ty nej. ☺
Zase trochu jiné téma, ale i tato kniha mně nakonec bavila. Hned se vrhám na pokračování. Nerad bych přetrhl nit.
Klasická moderní upířina, krásná mladá dívka a starý upír uchvácený její krásou a životní silou. Extra nenadchne, ale ani neurazí, prima odpočinkové počtení na dlouhé zimní večery nebo cestu vlakem. Série Abandon (česky Podsvětí) se autorce povedla líp.
Docela mně moc bavila, má krásnou obálku, plná akce,sem tam i té romantiky, nemůžu dočkat na 2 díl :-D
Moc hezky a hlavně nově je zde pojat slavný příběh o Draculovi. Dobře se mi tato kniha četla, měla spád a nenudila jsem se.
Pro mě byla tato kniha trápením, není to můj šálek kávy, vlastně skoro nic se tam nedělo, čekala jsem 250 stránek a nic, tak jsem to vzala velmi rychlým čtením, konec též dost zajímavým... No, u této knihy opravdu lituji času ztráceného s ní :-) Jsem ráda že je to za mnou :)
2004 | Krajina plná stínů |
2012 | Mezi láskou a smrtí |
2001 | Princezniny deníky |
2004 | Andělé smrti |
2011 | Nenasytná |
V pubertě jsem do autorčiných knih byla zamilovaná, k téhle jsem se dostala až nedávno, nevím proč. A nevím jestli je to věkem, ale připadá mi ta knížka o dost slabší než ty předchozí, které znám.