Není úniku

Není úniku
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403266/bmid_neni-uniku-3PY-403266.jpg 4 1334 1334

Studentka Darby Thorneová cestuje za svou nemocnou matkou. Kvůli sněhové bouři uvízne na dálnici uprostřed ničeho a je nucena strávit noc na odpočívadle se čtyřmi úplně cizími lidmi. Při hledání mobilního signálu si všimne ruky malé holčičky, která je zamčená v jednom ze zaparkovaných vozů. Bez spojení a bez jakékoli možnosti se odtamtud dostat musí Darby přijít na to, kdo z jejích neznámých společníků je dívčiným únoscem… Není úniku amerického spisovatele Taylora Adamse byl přeložen už do 24 jazyků a je jedním z nejnapínavějších thrillerů, jaké jste kdy měli možnost si přečíst. Šokující zvraty, výborně propracované postavy a nečekané zápletky vám nedovolí se od něj odtrhnout, dokud nezjistíte, jak to dopadne!... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: ekniha , Knižní klub

No Exit, 2017

martinaandulka
05.07.2019 4 z 5

Od začátku do konce napínavý, čte se to pěkně žádné hluché místo.Trhiller se odehrává ve vánici a já jsem tu zimu z knihy cítila.

Ihivanka
02.07.2019 5 z 5

Kniha se mi líbila

Veronika33
27.06.2019 4 z 5

Zasa jeden zaručený bestseller. Kniha bola pútavá, ale na mňa až príliš akčná. Hlavná hrdinka samozrejme Robocop v ženskom prevedení. To, že o záporných postavách vieme od začiatku, nejako uberá na napínavosti deja. Ako celkovo kniha nebola úplne na zahodenie, ale prevedenie nebolo najšťastnejšie a ani postavy neboli nejako zvlášť sympatické. Nerozumiem toľkej chvále na túto knihu, myslím, že existujú o mnoho lepšie thrillery.

Cometka
26.06.2019 5 z 5

Pecka! Poslední dobou jsem snad lepší krimi ještě nečetla. Propracované postavy a docela překvapivé zvraty a ten konec... Super a rozhodně doporučuju!

JessyPitt
24.06.2019 2 z 5

Já půjdu asi proti proudu. Me kniha nezaujala. Nebyla špatně psaná ale po celou dobu padalo napětí, nahoru a dolu. Neudržela me v napětí po celou dobu. A ten konec byl tedy dost záhadný.. hlavní hrdinka toho přežila skoro víc než agent 007????.

Acquenta
24.06.2019 4 z 5

Takový jeden napínavý příběh o ,, andělu strážném.." ...bylo to opravdu dobré....Darby jsem milovala...a konec mě skoro rozbrečel..

Brambu
21.06.2019 5 z 5

Tak tohle byla jízda. Parádní kniha, ve které si s námi autor pěkně pohrává a napíná nás až do konce. Je to velmi dobře vystavěný příběh, který člověka úplně pohltí. Chvílemi to vypadá hodně beznadějně, ale hlavní hrdinka není žádný strašpatel a tak se za žádnou cenu nevzdává a bojuje ze všech sil. Autor dokáže být krutý a nebojí se násilí, ovšem do příběhu to skvěle zapadá. A ten závěr ten byl naprosto bravůrní. Tleskám!

janina66
17.06.2019 5 z 5

Jedním slovem super. Nemohla jsem se od knížky odtrhnout.

domihruzkova
13.06.2019 5 z 5

Wow!!! Za mě perfektní, postupné odhalování charakteru postav, příběh a ten konec!

Siege03
05.06.2019 4 z 5

Moje prvni knizka od tohoto autora,libila se,ctiva,ale trosku mi vadily myslenkove pochody postav,proto ctyri hvezdicky.Zaver prekvapil

kvádr
03.06.2019 3 z 5

Strhující ano. Autor má ale dost fantazie a asi rád kouká na americké verze akčních filmů. Šlo by to i bez toho...

hanzmb
01.06.2019 5 z 5

Tak tohle byla opravdu jízda. Je sice pravda, že těch náhod byla spousta, ale nic nebylo nepřirozeně vložené. Vše by se přihodit mohlo. A všichni víme, že náhoda je blbec. A když už jsem se s hrdinkou rozloučil, tak v posledním odstavci přišel závěrečný direkt. Prostě paráda.

pingu1
31.05.2019 5 z 5

Knížka se mi líbila, výborně vykreslená mrazivá atmosféra, mělo to spád, jedna z knížek, od které se fakt těžko odchází... A konec byl super :-)

nicole1990
31.05.2019 3 z 5

Ze začátku trvalo než jsem se začetla pak to bylo docela dobré. Akorát ten závěr jsem moc nepochopila.

ColoringMartina
30.05.2019 4 z 5

Ale jo, kniha se mi líbila. Mělo to spád, četlo se to rychle a bylo to napínavé od začátku do konce. Fajn byla i ta mrazivá atmosféra. Že je hlavní hrdinka až moc velká hrdinka mne napadlo nesčetněkrát, pochybuji, že reálně by se z obyčejné studentky stala za jednu noc taková Supermanka. V podstatě mi to ovšem nevadí, je to "jen" smyšlený příběh.

Denisa232623
29.05.2019 3 z 5

Nevím jak knihu ohodnotit. Líbila se mi víc než druhý díl. Děj je hodně nepředstavitelný, ale ne tak směšně absurdní jako u druhého dílu. Tenhle styl není nic pro mě, ale věřím že své příznivce si najde.
A jen dodám že závěr jsem nepochopila.

Ticiana
26.05.2019 4 z 5

Mne se to líbilo. Bylo to hodně akční. Ale plný počet hvězd dat nemuzu. A stále přemýšlím, jak na sebe narazili. Coz vysvětleno nebylo. A Darby i Ashley mi přišli jako hodně nesmrtelní. Ale napsáno to bylo skvele až hororově. Určitě si prectu i druhou knihu.

jana1941
26.05.2019 5 z 5

Občas trochu překombinované a těžko uvěřitelné. Konec byl zvláštní, asi se mi nelíbilo, jakým směrem se děj ubíral. Jako celek ale dajn čtení. Kniha se čte sama a je to jedna z těch, kdy to člověka nutí číst dál a dál.

Janinka.V
25.05.2019 4 z 5

Krásně vykreslená krutost zimy a to, jak je nepředvídatelná stejne jako ostatni přírodní živly. Místy mi už kniha přišla celkem překombinovaná, ale budiž bylo to fajn mrazivé čtení.

edith79
23.05.2019 4 z 5

To co je na téhle knize perfektní je její atmosféra. Dokonale mrazivá a hrozivá. Pět hvězdiček. Potom je tady hlavní hrdinka, i když sympatická , ale tak trochu nereálná Supermanka. Tři hvězdičky. A to co se mi na knize líbilo nejvíc. Její úplný konec. Ten mě naprosto dostal. Minimálně pět hvězdiček. Nakonec dávám čtyři, protože to nebyla taková ta top kniha, ale každý milovník tohoto žánru by si ji rozhodně měl přečíst.