Neohrožená - Polibek
Francine Pascal
Neohrožená série
Gaia je neohrožená. Má černý pás z karate. Ovládá všechna bojová umění. Běhá rychle jako olympijský rekordman. Umí si přes rameno přehodit devadesátikilového násilníka. Netypická středoškolačka. Navíc se jí stýská po otci, antiteroristickém agentovi, jenž se skrývá a nesmí se stýkat ani s vlastní dcerou. Gaia ho miluje i nenávidí. Domnívá se, že ji zradil a jeho vinou že teď musí žít v New Yorku u známých. Gaia bojuje proti zlu i zločincům, ale problémy si ji současně vyhledávají samy. Dostává se do nebezpečných situací. A netuší, že to je teprve začátek nenávisti i lásky… Gaia se pokusí vyklouznout večer nenápadně z domu, aby se jako vždy pokusila v Central Parku vytrestat lupiče a násilníky tak, aby je propříště chuť na zločiny přešla. Nachytá však svou pěstounku Ellu, jak se hrabě v bundě. Dojde mezi nimi k rvačce a Gaia se rozhodne utéct z domova. Netuší, že Ella spojená s teroristou Lokim jí do bundy nastrčila sledovací zařízení, jež má na její stopu navést nájemného vraha… Podaří se Gaie uniknout z téhle pasti?... celý text
Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2006 , BB artOriginální název:
Fearless - Kiss, 2000
Pořád se to dobře a rychle čte. :) Gaia opět bojuje s padouchy, trochu mi připomíná Brutální Nikitu. :)
Dobrá knížka. Sice jsem ještě nečetla předchozí díly, ale hodlám to napravit. Další knižní série, která se mi dost zalíbila.
celkem fajn kniha, už podle mě nebyla tak akční, jako ty předchozí a byla celkem jen o Gaie a Samovi, ale šlo to..
2005 | Neohrožená |
2005 | Neohrožená - Sam |
2005 | Neohrožená - Zrůda |
2005 | Neohrožená - Závod |
2006 | Neohrožená - Pomsta |
Jako náctiletá jsem tuhle sérii naprosto žrala a prožívala.