Nepsaný zákon
Louis L'Amour
![Nepsaný zákon Nepsaný zákon](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24396/nepsany-zakon-24396.jpg?v=1252167013)
Majitelka ranče Kate je vzteky bez sebe, protože bohatí občané města zastřelili jejího mladšího bratra jen kvůli mladické nerozvážnosti. Kate chystá pomstu, chce zničit místo, které žije z práce kovbojů, ale je k nim tak krutě nespravedlivé. Svolá pistolníky, skoupí okolní pozemky a nechá je obehnat plotem. Stáda z Texasu se tak do města nedostanou a zdroj peněz začne vysychat. Boháči si však něco takového nechtějí nechat líbit, a navíc ještě od ženy...... celý text
Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: 2008 , AlpressOriginální název:
Kiowa Trail, 1964
![Luigi1 Luigi1](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
V toto městě je nepsaný zákon,že honáci nesmí do části bohatých lidí.Tom se zamiloval do dcery jednoho z nich.Tom porušil jejich zákon a šel za ní do jejich části byl zastřelen. To,že Kate Lundové zabili jejího bratra Toma vyvolalo tvrdou odplatu,která vyvrcholila oplocením tohoto města a vyhlášením války.
![georginaa georginaa](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/19133/georginaa-FTk.png?v=1657799882)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Kate žije v drsném světě mužů, kteří porušují zákony a sami si určují, co je jejich zákon a neohlíží se ani nalevo ani napravo. Přichází úplně zbytečná smrt mladíka, který se jen zamiloval.... město však čeká neúprosná odplata.
2000 | ![]() |
1992 | ![]() |
1993 | ![]() |
2005 | ![]() |
1992 | ![]() |
Je to takový průměr. Trochu mě při čtení rušilo, jak se Conn vrací ve vzpomínkách do své minulosti.