Nezbedné příhody malého Mňouka
Lenka Jakešová
Na jednom dvorečku žije šťastně pejsek Azor, kočka Mína, kohoutek Ryky, slepičky Koko, Kdák. A také malý mourovatý kocourek Mňouk. Je to pěkné číslo. Co jen se natropí lotrovin! Přesto ho mají všichni rádi. V jádru je to totiž moc prima koťátko!
Mňouk je vhodný nejen jako kniha domů, ale také do školky. Spolu s pracovními listy tvoří ideální duo, které děti zabaví, poučí i procvičí.
Rozhodně Mňouka doporučuji, myslím, že budete překvapeni, jak se dětem, spolu s pracovními listy, líbí.
Krásná kniha pro děti. Můj 4letý syn knihu miluje , už ji čteme asi po desáté a zase budeme :) Pro děti ve věku od 3 do 7 let je ideální :)
2020 | Pohádky z lesa |
2019 | Kamarádi na výletě |
2021 | Neuvěřitelná dobrodružství se Snovíkem |
2021 | Příhody včeličky Emičky |
2022 | Pohádky z lesa-Co si stromy šeptají |
Mně je už delší dobu známo, že Lenka Jakešová píše krásné pohádky o zvířátkách, z každodenního života. Ani tato kniha není výjimkou. A protože jsem jí už četla s naší malou Ellí, tak musím zmínit, že příběh zaujme i takhle malého čtenáře (čerstvě 1 rok) a zabaví nejen obrázky, ze kterých je děj zřejmý, ale také příběhem. Více v mojí recenzi v záložkách - Veru, Knihy na cestách :)