Nikdy sme tu neboli

Nikdy sme tu neboli
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494060/bmid_nikdy-sme-tu-neboli-5mr-494060.jpg 4 12 12

Strhujúci príbeh dvoch kamarátok, ktoré sa každoročne vydávajú spolu na dobrodružné dovolenky, spája v sebe exotiku, napätie aj fantastickú atmosféru bláznivého kolotoča udalostí. Pre tohtoročnú dovolenku si Kristen s Emily vybrali majestátne hory v Čile. Dej sa zamotáva, akonáhle Emily nájde kamarátku v hotelovej izbe s mŕtvym chlapcom, ktorý má rozbitú hlavu. A my zisťujeme, že takáto „nehoda“ nie je prvá v histórii ich priateľstva. Dynamický triler s mnohými dejovými zvratmi, nedôveryhodnými rozprávačkami a šokujúcim koncom neodložíte, kým sa nedozviete, na ktorej strane je vlastne pravda.... celý text

Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: , Tatran (Bratislava)

We Were Never Here, 2021

verden
12.10.2024 1 z 5

(SPOILER) Za mňa slabéé, väčšinu knihy som sa vyslovene trápila a dúfala som, že napokon sa z toho vykľuje niečo iné, ako toľkokrát omieľaná téma “diabolskej kamošky (ešte aj odkaz na Spolubývajúcu zaznel, ach jaj). Enormne ma iritovali aj tie intelektuálske vložky typu “znela molová melódia. Áno, rozumiem, autorka je vysoko inteligentná a rozhľadená, ale mne to v tom ničím neoriginálnom texte vypichovalo oči. Prosím, nestrácajte s touto knihou čas.

Lexie321
10.06.2022 4 z 5

Celkový dojem z knihy bol dobrý ale záver mi osobne prišiel trocha slabý alebo som iba čakala viac. Aj Emily aj Kristen bolo zaujmave sledovať hoci príbeh rozprávala iba Emily a prítomnosť a minulosť neboli oddelené kapitolami človek sa ľahko zorientoval. Kniha je pozoruhodný psychologický thriller o tom ako toxické môže byť priateľstvo najmä medzi ženami.

napětí dobrodružství dovolená kamarádky mrtví exotika toxické přátelství

Andrea Bartz
americká