Nočné slasti
Sherrilyn Kenyon
Noční lovci série
Amandin fádny život sa rozplynie v okamihu, keď sa rozíde so snúbencom a ponorí sa do sveta upírov a démonov. Z bezvedomia precitne v uzamknutej izbe bez okien, pripútaná k mužovi jej snov, ktorý je, ako sa zdá, svetloplachý. Tajomný Kyrian však Amandu neodolateľne priťahuje. Navyše tvrdí, že je iný ako všetci nesmrteľní a ona jediná mu môže pomôcť splniť jeho poslanie... Strhujúce príbehy americkej autorky Sherrilyn Kenyonovej o láske z nadpozemského sveta si získali množstvo priaznivcov.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , Ikar (SK)Originální název:
Night Pleasures, 2002
Líbilo, moc. Napětí, erotika, kamarádství... Jenom veliká škoda, že u nás vyšla jenom tahle první knížka... (Na druhou stranu, až - až! - jich vyjde všech dvacet nebo kolik jich už je, KAM je čtenářka bude dávat? Chtělo by to nafukovací knihovnu! Nebo možnost sáhnout jen tak do paralelního vesmíru!)
Opravdu moc pěkná kniha. Děj je hned od počátku napínavý, až do konce.Už se těším na další knihu této autorky .
Od téhle knihy jsem čekala mírně nadpřirozenou červenou knihovnu a byla jsem velmi překvapená, jak dobře je to napsané. Kyrián krev nepije, označení upír je spíše zavádějící. Moc pěkná kniha.
2005 | Pán touhy |
2008 | Kde je můj hrdina? |
2006 | Čas na lásku |
2014 | Milenec snů |
2006 | Noční rozkoše |
Zajímavé, napínavé, čtivé, i ta erotika se mi líbila. Jo, byl to velmí pěkně napsaný příběh.