Noční rozkoše přehled

Noční rozkoše
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12313/bmid_temni-lovci-nocni-rozkose-jkj-12313.jpg 4 309 309

Noční lovci série

Možná vypadá jako upír, ale jeho cílem je chránit lidi, ne pít jejich krev. Za dva tisíce let nenašel Kyrián Thrácký nikoho, kdo by v něm vzbudil touhu získat zpět svou duši a stát se znovu člověkem – dokud nepotkal Amandu. A když se ti dva štvou ulicemi New Orleansu, aby polapili smrtelně nebezpečného nepřítele, bojují také za to, aby dokázali uvěřit v pravou lásku a společnou budoucnost.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Night Pleasures, 2002

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noční rozkoše. Přihlašte se a napište ho.

PodzimkaKnižní
předevčírem 5 z 5

Tak s touto knihou jsem objevila svět upírů a už ho neopustila. Naprosto úžasné, alespoň pro mě! Nic tomu nechybělo, pokud máte rádi nadpřirozeno, tajemno, vtip a krásné chlapy! Velká škoda, že sérii přestali vydávat.

karolly
17.10.2024 5 z 5

Mela jsem pro tuhle knihu dost nizke ocekavani, ani si nejsem presne jista proc, nicmene mne prekvapila a ja si uzila uspokojivy pribeh.
+ nadprirozene postavy
+ skvely hlavni hrdina
+ romanticka linka
+ zajimave zapletky
+ ctivy styl psani

Blanc2301
25.07.2024 5 z 5

Tak tohle se mi moc líbilo. Moje první kniha tohoto žánru, a rozhodně ne poslední.

Kniha Noční rozkoše v seznamech

Sherrilyn Kenyon
americká, 1965
2005  88%Pán touhy
2008  78%Kde je můj hrdina?
2006  88%Čas na lásku
2014  83%Milenec snů