Noční lov

Noční lov
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/332637/bmid_nocni-lov-EAm-332637.jpg 4 3730 3730

Jedné horké červnové noci je detektiv šéfinspektor Erika Fosterová přivolána k brutální vraždě. Oběť, vážený praktický lékař, je nalezen ve své posteli udušený. Zápěstí má svázaná a oči pod průhledným sáčkem upevněným těsně pod hlavou vypoulené. O několik dní později umírá za podobných okolností další muž a Erika společně s kolegy Petersonem a Mossovou tuší, že čelí sériovému vrahovi. Ten své oběti sleduje a vyčkává na vhodný okamžik, kdy udeří. Co mají oba mrtví společného? Existuje v jejich minulosti nějaké tajemství, které by je mohlo spojovat? A co je spojuje s vrahem? Erika dělá vše pro to, aby Nočního lovce zastavila a dopadla, i když opět riskuje a dostává se do konfliktů s nadřízenými. A navíc možná vrah začíná sledovat i ji...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

The Night Stalker, 2016

Áňa 998
13.09.2017 5 z 5

Opět skvělá a napínavá kniha. Těším se na další díl :)

Brambu
10.09.2017 4 z 5

A ani další díl mne nezklamal. Erika je opět na stopě vrahovi, ale její nadřízení jí neustále hází klacky pod nohy. Ani v tomto díle to Erika nemá lehké a když se hlavním podezřelým stane její jediný přítel, příběh dostává ty správné grády. Opět velice napínavá detektivka, která vám nedá spát, dokud nezjistíte, kdo je vlastně vrah. Výtečné!

kikiodvi
09.09.2017 4 z 5

Po přečtení Dívky v ledu jsem už měla laťku nastavenou poměrně vysoko a Noční lov ve srovnání dopadl o malinko hůř.
Chybělo mi napětí, které zde bylo, ale ne v takové míře, jakou bych čekala. Nicméně se i tak těším na třetí díl.

AdamH1235
04.09.2017

Kniha se mi moc líbila. Rozhodně si přečtu i dívku v ledu.

martinaandulka
02.09.2017 4 z 5

Po Dívce v ledu jsem se těšila na další napínavý příběh,ale autor napsal slabší příběh,v půlce knihy už jsme věděli vraha,a nebylo tam nic překvapivého.Kniha jse čte dobře,ale je to spíš detektivka než trhiller.

jromovic
30.08.2017 5 z 5

Skvělé čtení. To, že vraha od začátku známe, knize vůbec neubírá.

Zara
27.08.2017 2 z 5

Nějak nechápu ten masový zájem a hrdé 88tiprocentní hodnocení této (podle mě) naivní knihy s prostoduchou zápletkou a poněkud neuměle vykreslenými postavičkami v čele s titulní hrdinkou.Na druhou stranu - pokud bych s námahou nepřelouskala, žila bych určitě dál s pocitem, že mi uniklo prubířské dílo východoevropského thrilleru.

makke
25.08.2017 5 z 5

Trochu jsem se obávala, zda prvním románem nenasadil autor laťku příliš vysoko. Naštěstí byly mé obavy zcela zbytečné, i druhý román Roberta Bryndzy je velmi čtivý.

Brembelik745
22.08.2017 5 z 5

Skvělá kniha. Osobně se mi líbila víc než Dívka v ledu. Nevadilo mi, že vraha známe téměř od začátku. Poprvé jsem plně chápala vrahovy důvody proč se rozhodl určité osoby zabit. Někdy je vážně šílené jak jsou lidé sobečtí a krutí. Knihu určitě doporučují přečíst. ....nejsou v ni hluchá místa....Erika je už trošku sympatičtější, snesitelnější. ...Těším se na další díl.

rubit
21.08.2017 3 z 5

Tentokrát nesdílím nadšení ostatních, pro mě pouze průměrná kniha s průměrným dějem. Nebavilo mě to, nedokázala jsem se pořádně začíst, nesedl mě autorův styl psaní, přišlo mě to strašně jednoduché a předvídatelné. Zklamaní. Holt každému sedí něco jiného. Zkusím ještě Dívku v ledu a uvidíme, zda mě alespoň ta přesvědčí :-)

Vesina
18.08.2017 5 z 5

Opět parádní "příběh" šéfinspektorky Eriky Fosterové .... pecka ..... už teď se těším na další knížku, která by měla vyjít v prosinci. Určitě doporučuju přečíst !!

Aya81
16.08.2017 4 z 5

Čtivá detektivka, zajímavá zápletka i postavy "antihrdinů". Zvláštností je, když od půlky víte, kdo je pachatel. I přes to nepřestane být příběh napínavý. Konec byl ale podle mne trochu překombinovaný.

Zlatovláska
15.08.2017 5 z 5

Po přečtení vynikající Dívky v ledu, jsem samozřejmě sáhla i po tomto titulu... A čekalo mě překvapení, neboť Noční lov je napsán jiným stylem..., opět však naprosto výborným a napínavým... Autor umí čtenáře zaujmout, kniha neobsahuje žádnou "vatu"; každé písmeno má své opodstatnění a hlavní hrdinka mi je stále neuvěřitelně sympatická. Titul hodnotím na pět hvězdiček a budu čekat na Bryndzovy Temné hlubiny. Titul doporučuji k přečtení všem, kteří četli Dívku v ledu a dále těm, kteří milují a umí ocenit výborně napsanou krimi. :-)

čef
12.08.2017 5 z 5

Kniha, která dokáže připoutat pozornost od začátku do konce bez hluchých míst. Jako v každé dobré soudobé krimi je vše na svých místech - napětí, složité pátrání, internet, problémy hlavní hrdinky - vše uměřené a uvěřitelné. Jsou zde i akcentovány myšlenky homosexuálů, což se vzhledem k autorovi dalo čekat, zde je tím příběh alespoň nenásilně ozvláštněn. Jistě si přečtu i další díly série.

jurass1976
06.08.2017 4 z 5

Výborné se čte. Jen mám pocit že hlavní osa příběhu je totožná s předchozí knihou.

oolinkaa
04.08.2017 5 z 5

Super super.. ale divka v ledu byla o krapet ctivejsi..:) ale tesim se na 3.dil..

Kekik
02.08.2017 5 z 5

Noční lov- kniha, kterou by bylo škoda nepřečíst.
Erika Fosterová a její tým řeší další případ- opět čtivý, napínavý thriller.
(Houstone, máme problém. Uživatelka Kekik si na konci knihy Noční lov přečetla anotaci knihy Temné hlubiny. A zoufale potřebuje knihu v českém vydání. Opakuji, máme problém !!! 29.12.2017 už by mohlo být pozdě !!! Opakuji, ... )
Takže asi tak- další díl s Erikou fakt musím mít.

Irsaf
31.07.2017 5 z 5

Opět skvělá kniha :)

aleza1
30.07.2017 5 z 5

Kdyby šlo dát detektivce hvězdiček 6, tak je bude mít. Po Dívce v ledu, která byla úžasná jsem hned pokračovala s Nočním lovem a tato byla ještě lepší. Super čtení, nelze se odtrhnout.....

Ajinka126
30.07.2017 4 z 5

Velmi dobré. Stále se mi líbí ten slovanský nádech, který tomu Bryndza úmyslně dává. U tohoto dílu jsem měla ke konci pocit, že se zbytečně táhne a že je rozuzlení uměle vybičované k nějaké akci. Ale zápletka a rozmotávání hádanky naší hlavní hrdinkou bylo vynikající.