Noční lovec

Noční lovec
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433448/bmid_nocni-lovec-aaR-433448.jpg 5 3072 3072

Robert Hunter série

V Los Angeles řádí sériový vrah. Na ženách, které mu padnou za oběť, nejsou navenek patrné žádné známky násilí – jen zašité tělní otvory, v nichž se však nacházejí předměty tak hrůzné, že svědčí o mimořádně zvráceném pachateli. Detektiv Robert Hunter se při honbě za pachatelem střetne se soukromou vyšetřovatelkou Whitney Meyersovou. Sledují stejnou stopu a zjišťují, že se pohřešují další ženy. Jsou ještě naživu? Podaří se dostihnout šíleného vraha dřív, než unese a bestiálně zabije další oběť? Jaké strašlivé tajemství skrývá minulost muže, který se dopouští tak nestvůrných zločinů?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , BB art

The Night Stalker, 2011

MiraiYume
20.10.2020 5 z 5

Toto byl šílený díl! Šíleně zvrácený. Ale něco mi říká, že autor ještě není na vrcholu svých podivně pokřivených fantazií. Co o to, tahle série se čte sama. Ale probůh, jaká mysl dokáže stvořit tak příšerné zločiny. Brrr... Jedna výtka, co už tu několikrát padla. V knihách se autor často v některých věcech opakuje, až to unavuje. V čem je však novátorský, to jsou sadistické způsoby vražd, v každém díle jiná. Zvrácenější než ta předchozí.

Lucie311
17.10.2020 5 z 5

Jak někdo může něco takového vymyslet? To je tak famózní od A do Z , že to snad budu muset ještě jednou přečíst...

RoBertino27
11.10.2020 4 z 5

Jestliže má autor také svůj - řekněmě - "modus operandi" a zvláště v určité řadě věnované jedné postavě, těžko od něj lze očekávat nějaký zásadní vyšetřovatelský zvrat. V tomto směru Carter pokračuje ve svých intencích a nezklame očekávání. Nakolik se opakuje, budeme moci posoudit, až vytvoří velitele hlídky ochrany venkovských kompostů a začne nám předkládat jeho náročnou službu. Noční lovec se ukazuje jako jeho vysoký standard - a že některý čtenář doputuje k poznání o něco dříve? To svědčí jen o tom, že pozorně čte nebo má určité vlohy.

GeRaltzRiVie01
10.10.2020 3 z 5

Už se to dost opakuje. Ale možná je to tím, že čtu díla hned po sobě. Garcia i kapitánka Blakeová totální idioti - ale hádám, že jsou hloupý schválně, aby měl Hunter důvod říct nahlas svoje myšlenkové pochody, kdyby náhodou byli čtenáři ještě větší idioti..

dRaco
09.10.2020 4 z 5

Anžto mám rád napínavé, zvrácené a svižné thrillery, tak mě Noční lovec moc bavil. Líbí se mi, jak jde Carter přímočaře po stopě vyšetřování a nezabředává do soukromí Huntera a Garcii, kteří i přesto tvoří sympatickou dvojici, byť v tomto díle s trochu sterilním vztahem. A kam autor chodí na ty brutální nápady, to radši nevědět.

Lka

01.10.2020 5 z 5

Uff maso! :-0

mona.benny
26.09.2020 4 z 5

Můj první Carter a určitě budu pokračovat. Taková thrillerová jednohubka. Hunter mi sedl jako hlavní detektiv, je podobného rázu jako Kim Stoneová :-) Doporučuji

Ivana11
26.09.2020 5 z 5

Opět výborná kniha.

Greenfingers
23.09.2020 3 z 5

Říká se, že Vivaldi napsal jednu skladbu tisíckrát. Dovolil bych si parafrázovat: Carter napsal jeden thriller desetkrát.
Zručná řemeslná práce podle zavedeného vzoru s ingrediencemi, které patrně u čtenářů zabírají.

Paja11.11
20.09.2020 5 z 5

Mám dojem, že každý díl je lepší a lepší, i když se mi to zdá nemožné. Napětí gradovalo a gradovalo. Vraždy jsou jen originálnější a vrahův příběh taktéž. Opět mě i autor rozplakal a nechal mě napnutou jako kšandy až do konce.

Kuffenbach
18.09.2020 2 z 5

Asi jsem četl jinou knihu.
Sestupná tendence pokračuje, Carter měl zůstat u jedné knihy.
V 3.díle opět nic nového, stejná klišé, stejně zbytečný a tupý Garcia, nyní s velkou konkurencí v podobě Blakeové, jejíž nejčastější dotaz "Cože?" mě prostě s*al.

Nevím, proč bych měl číst další díl, snad jen ze zvědavosti, jestli Garcia bude konečně sejmut. Jsou dvojice, kde jeden má svaly, druhý mozek (typicky třeba Bud Spencer + Terence Hill, nebo detektiv Carter! + komisař Ledvina :-)). Tady má oboje superman Hunter, bohužel. Absolutně nevyužitý potenciál.

Garciův nejtupější dotaz z této knihy - zda si Hunter myslí, že vrah miluje jeho ženu Annu, mě přinutil hlasitě zařvat. Radostí to nebylo...

monudostal
27.08.2020 5 z 5

Knihy autor teda rozhodně napsat umí.. všechny díly jsem hltala a byla vždy nadšená..

MarianP
24.08.2020 5 z 5

Kvalitná detektívka, ktorá je miestami dosť drsná a obsahuje aj hororové prvky, takže občas je kniha dosť strašidelná. Číta sa výborne, má skvelé tempo, ktoré ani na chvíľu nenudí a nenašiel som ani jednu kapitolu, ktorá by bola zbytočná. Carterove knihy patria k tomu najlepšiemu vo svojom žánri čo sa u nás (SR) prekladá.

Lukeronka
20.08.2020 5 z 5

Drastické ale velmi čtivé, střídání kapitol - každá z jiného úhlu pohledu a každou jsem dočítala s tím, že už chci pokračovat dál... Taková ta série, kterou jsem četla v kuse (v té době asi 6 vydaných knih) a neměla jsem potřebu měnit autora. Rozhodně jsem se nenudila. Pachatel vždycky naprosto překvapí ale mile (ne jako u jiných knih, kde je to sice někdo nepředvídaný, ale totálně nezajímavý).

Arlienen
11.08.2020 5 z 5

Nemyslela jsem si, že "pravá láska" dokáže být takhle smrtící. Byl to originální nápad. Celkově byla kniha plná napětí a překvapení, ale co jiného bych mohla od Cartera čekat.

Leona333
10.08.2020 5 z 5

Ten kdo má rád velice kvalitní detektivky, tak zde jde na jistotu. Opět! Ani tentokrát nelze knize nic vytknout. Naopak, pouze doporučit!

LussyP
09.08.2020 5 z 5

Další skvělý případ Roberta Huntera.
První kniha byla asi první a poslední, kde jsem vraha dokázala uhádnout. Jako předchozí knihy byla velmi čtivá, napínavá, příběh vraha se mi líbil.
Jen ten začátek mě lehce zarmoutil.

cadic
08.08.2020 5 z 5

Paráda, prostě paráda. Cartek prostě umí, hrozně mě baví, za mě super detektivky.

petulasmidova
07.08.2020 5 z 5

Cartera čtu s takovým zápalem, že se musím ovládat, abych všechny jeho knížky nepřečetla najednou. Baví mě mě jeho případy a to jak je umí popsat.
Pro příznivce detektivek vřele doporučuji. Detektiva Roberta Huntera jsem si opravdu zamilovala.