Nočný lov

Nočný lov
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380102/bmid_nocny-lov-P4K-380102.jpg 4 3717 3717

Jednej horúcej júnovej noci je detektív šéfinšpektora Erika Fosterová privolaná k brutálnej vražde. Obeť, vážený praktický lekár, je nájdený vo svojej posteli udusený. Zápästia má zviazané a oči vypúlené pod priesvitným vreckom, upevneným tesne pod hlavou. O niekoľko dní neskôr zomiera za podobných okolností ďalší muž a Erika spoločne s kolegami Petersonom a Mossovou tušia, že čelia sériovému vrahovi. Ten svoje obete sleduje a vyčkáva na vhodný okamih, kedy udrie. Čo majú obaja mŕtvi spoločné? Existuje v ich minulosti nejaké tajomstvo, ktoré by ich mohlospájať? A čo ich spája s vrahom? Erika robí všetko preto, aby Nočného lovca zastavila a chytila, aj keď opäť riskuje a dostáva sa do konfliktov s nadriadenými. A navyše, možno vrah začína sledovať aj ju...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Cosmopolis

The Night Stalker, 2016

Kátice
12.02.2019 4 z 5

Jako vždy, napínavé, čtivé.

nikiss76
08.02.2019 5 z 5

Další napínavý příběh s hlavní hrdinkou Erikou. Autor opět nezklamal. Těším se na nejnovější díly.

xnova58
08.02.2019 5 z 5

Dobré pokračování příběhu Eriky. Těším se na další díl.

Vlaďkaa4
08.02.2019 5 z 5

Od poloviny knizky jsem ji nemohla odlozit a musela docist. Velka pravda, to jaci jsme z nas udelalo okoli????.

ellypusik
07.02.2019 4 z 5

Velice zajímavé a poutavé!

triatlet
07.02.2019 3 z 5

"Chyťte mě, jestli to dokážete," volá pachatel šéfinspektorovi Erice Fosterové na konci 64. kapitoly z 84.
Podobný motiv se objevuje u Lisy Gardner v románu Chyť mě. Jak Bryndza, tak Gardnerová odhalují pachatele i díky moderním technologiím. Motiv chatovacích místností využívají stejně.
Gardnerová je přesvědčivější v detailnějším popisu činnosti operátorů u bezpečnostních linek, Bryndza dokáže vykreslit prostředí Londýna.
Pachatel je odhalen poměrně brzy. Je zajímavé sledovat jeho psychiku, ovšem místy (především v závěrečném přesunu) má až nadpřirozené schopnosti.
Překvapila mě trochu nevšímavost na pachatelově pracovišti.

pocernicak
06.02.2019 5 z 5

Doporučuji.

Lenkazabreh
06.02.2019 5 z 5

Skvělá kniha!!! Čtivé, skoro bez dechu, Fosterová je top!!

jprst
05.02.2019 3 z 5

Asi mám jiné představy o detektivce, ale po první Bryndzově knize docela zklamání, prostě průměrná detektivka, neotráví, ale také příliš nezaujme.

vyvodka
04.02.2019 5 z 5

Napínavé, čtivé, sympatická hlavní postava šéfinspektorky. Moc se mi líbí grafické zpracování obálek Bryndzových knih. Jen mě mrzí, že je kniha tak roztahaná co se týče velkosti písma a řádkování. Větší šetrnost ke spotřebě papíru by byla sympatická. Ale chápu, že z hlediska marketingu se má knížka tvářit objemně, aby zákazník měl pocit, že za danou částku dostává "pořádný ranec stránek." Přitom Bryndzovy knihy nejsou o počtu úhozů, ale o obsahu. Takže já osobně bych si je koupila i v případě, že by byly štíhlejší.

asonka
31.01.2019 5 z 5

Skvělá

Zuzulin
30.01.2019 5 z 5

Noční lov...další povedená knížka od Roberta Bryndzy. Jeho knížky jsou chytlavé, napínavé, nepředvídatelné a velmi dobře napsané. Knížku rozhodně doporučuji a už se těším na knihu Do posledního dechu, která mě už čeká v knihovně :)

katy238
26.01.2019 5 z 5

Jednoduchý a čtivý thriller, který tentokrát svým stylem připomíná seriál Colombo, kdy Vám autor odhalí vraha už v půlce knihy, ale nechá Vás okusovat okraje stránek nad faktem, že se k němu Erika neblíží ani o píď. Pan Bryndza opět nezklamal a já knihou proletěla už za několik dnů s vážným problémem ji odložit a vrátit se do reálného světa.

Neami2
24.01.2019 4 z 5

Do druhého dílu jsem se nejdříve nemohla začíst, nakonec se mi to povedlo a zklamaná jsem nebyla.

oleg
23.01.2019 5 z 5

Co můžu dodat,opět velmi čtivé,nadřízení na facku a vyřešením případu se chlubí úplně někdo jiný,není divu že se Erika nedá,velice ji fandím a těším se na další případ a věřím,že jim to opět nandá-na ni nemají

Mininka
23.01.2019 4 z 5

Další skvělé pokračování! :) Můžu pouze doporučit a hned se vrhám na další díl.

Drahuš
21.01.2019 5 z 5

Velmi čtivé, i když v polovině je odhalen vrah, vůbec to příběhu nevadí. Erika je sympatická, jen mě mrzí, že je že všech stran bita, a to jak tělesně, tak psychicky a pracovně..... určitě můžu jen doporučit a s radostí si přečtu další díl.

DejnaDee
20.01.2019 5 z 5

Opět velice čtivé. Moc dobrý příběh a důsledně vypracovaný děj. Propracování jednotlivých postav bylo perfektní a vůbec mi nevadilo, že pachatel byl odhalen zhruba v polovině knihy.

Zimmy
18.01.2019 4 z 5

Kniha se mi celkově moc líbila. Byla čtivá a Eriku prostě miluju. Každopádně jedna výtka by byla. Vývoj událostí se mi zdál hodně podobný předchozí knize v sérii... To je ale jen maličkost a už se těším na Temné hlubiny!

emater
18.01.2019

Musim říct,že tato kniha předčila moje očekavaní,je ještě lepší než první. Doporučuji,stojí za přečtení.