Nová domácí kuchařka
Maryna Klimentová , Joza Břízová
Kuchařská kniha, vhodná pro začátečníky i zkušené kuchaře, je velmi přehledně zpracovaná.
Přidat komentář
Kdysi hodně dávno jako učnice jsem měla praxi na prodejně a přišel tam dealer a nabízel tuhle kuchařskou knihu za 99.- Tak jsem si ji koupila, s tím, že se třeba někdy bude hodit.....
A musím říct, že se hodí pořád a žádnou jinou nemám a nepotřebuju
Po zalozeni vlastni domacnosti jsem si ji koupila v antikvariatu a nelituju - vse potrebne pro mladou kucharku jsem v ni nasla ;) nektera jidla jsou preci jen trosku zastarala, ale ten dulezity zaklad tam je... Zejmena jak tvorit omacky, klasicke jidla typu pecene maso, zeli, masove rolady, sekana....Pak staci pridat svoji fantazii..
Často mně radila v začátcích mého kuchtění a i dneska mi občas dodá inspiraci v kuchyni
Nejlepší kuchařka :-) jsem se podle ní učila vařit všechno - zelí, rajskou, guláš...prostě klasiku, za mlada jsem mámě pomáhala hodně, ale pouze jako přisluhavačka - dones, umyj, oloupej-a v konečném důsledku jsem po svatbě zjistila, že neumím nic. Ještěže mi mamka dala svoje kuchařky z nichž tahle je bezkonkurenční :-)
Pořád pomocnice v kuchyni. Pořád výborná.