Vodní hrob
Martin Goffa
Novinář Marek Vráz série
< 7. díl
Novinář Marek "Terence" Vráz se setkává s umírající ženou, která chce na poslední chvíli ulevit svému svědomí. Svěří se mu, že před lety tajně porodila a pak zabila své dítě. Terence se snaží ověřit pravdivost jejího příběhu, naráží však na nesrovnalosti a v ženině vyprávění objevuje větší a větší trhliny. Nakonec však zjistí, že věci, které si žena pamatuje, nejsou zdaleka tak hrozivé, jako skutečnost.... celý text
Dočkali jsme se už sedmého Terencova případu. A jsem ráda, že M. Goffu má múza stále v oblibě a píše docela dost rychle. I když tentokrát možná kniha trošku slabší než ostatní, ale stále fajn a určitě stojí za přečtení.
Přečteno za odpoledne.Kniha se mi líbila.Příběh byl zajimavý,napínavy,ale trochu slabší než predchozí knihy.
Na každou novou knížku čekám a musím hned číst. Jen taková otázka,taky jste si pustili tu písničku? Kdo přečetl ten ví..
Sedmý díl série se sympaťákem Terencem přináší opět zajímavý námět. Terence se díky své dobrácké povaze dostane k loži umírající ženy a vyslechne její trochu zmatený příběh a navíc slíbí, že někomu vyřídí její podivný vzkaz. Samozřejmě se do celého případu nakonec zamotá více než je mu milé a také mnohem více zjistí...
Knihy Martina Goffy mně sedí, líbí se mi čtivý styl často proložený drobnými vtípky, takže jsem opět četla nadšená a slupla jsem knihu na jeden zátah. Bylo to skvělé počteníčko, přesto však o kapku slabší než jiné díly, za přečtení ovšem určitě stojí :-).
Taková jednohubka na pár hodin...
Autora mám ráda styl psaní mi sedí jeho vtipné komentáře na Terence , příběh čtivý jako vždy.
2020 | Muž z chatrče |
2014 | Bez těla |
2019 | Přiznat vinu |
2013 | Muž s unavenýma očima |
2020 | Děvčátko |
Zajímavý příběh, který se snaží novinář MarekTerence Vráz svým usilovným pátráním vyřešit, je moc pěkné a chvílemi i docela napínavé čtení.