Její třešničky

Její třešničky
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445663/bmid_jeji-tresnicky-P0D-445663.png 4 1036 1036

Objekty touhy série

Jak jsem ji potkal? Gentleman se přece nechlubí. Naštěstí nejsem gentleman. Nejdřív jsem jí zaplatil za věneček (tím myslím zákusek, ale o to nejde), vzápětí jsem ji defloroval. A potom? Nechal jsem jí vizitku a odešel odtamtud jako král. Jo, dalo by se říct, že jsme si vážně padli do oka. Jak jsem potkala Williama? Přišel ke mně do pekárny, koupil si věneček, ukradl květiny z vázy – pořád netuším, co s nimi chtěl dělat – a nechal mi svou vizitku. Než vám řeknu, jak jsem s ní naložila, měla bych něco vyjasnit: William mi vstoupil do života v ten nejhorší možný okamžik. Pekařství krachovalo, můj vlezlý bývalý mě odmítal nechat na pokoji. A jen tak mimochodem jsem byla pětadvacetiletá panna, což mi mí přátelé neustále předhazovali. Vyřešit poslední z mých problémů s Williamovou pomocí by bylo jako zabít mouchu kladivem – přehnané, ale úžasné. William byl neuvěřitelně přitažlivý – byl sexy přesně tím způsobem, který ženské nutí dělat pitomé věci, a já kvůli tomu myslela na úplné šílenosti. Napadlo mě, že kdyby ji zabil William se svými nemožně vypracovanými svaly, té mouše by to ani nevadilo – a já na tom byla stejně. A tak jsem mu zavolala. Možná jsem věděla, že to není dobrý nápad. Možná jsem se řítila vstříc katastrofě. Věděla jsem, že si koleduju o potíže, když se do telefonu zasmál tím svým hlubokým sexy hlasem a řekl: Pořád mám chuť na ten váš věneček. Nabízíte donáškovou službu?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Kontrast

Her Cherry, 2018

uminaa
02.04.2021 3 z 5

Taká zvláštna, rýchlo a ľahko čitateľná trapi-komédia. Hlavné postavy mi prišli reálnejšie práve kvôli tomu, že boli také nedokonalé a zvláštne. Miestami som mala pocit, že autorka do knihy zaradila aj nejaký rodinný interný humor, ktorý som celkom nepochopila. Nebolo takých miest síce veľa, ale občas mi to dosť narušilo dobrý dojem z knihy. Celkom sa mi páčilo aj stretnutie s Natashou a Bruceom. A rozhodne musím spomenúť babičku - tá bola úžasná. Škoda, že mala tak málo priestoru.

Špekyn
30.03.2021 2 z 5

Na začátku jsem si říkala: "Kleptoman a pětadvacetiletá panna? Jako vážně?? Tak stupidní." Později se můj pocit z knihy trochu zlepšil, ačkoliv dost připomínal 50 odstínů. Ústřední scéna na loďce je dost klišé a moc umělá. A ta kleptomanie by se dle mě měla léčit. Nicméně Hailey mi přišla sympatická (aby taky ne jako pekařka :-)) Jeho banán mi ale připadal asi trochu lepší. Jako oddychovka, od které nic čekáte ale ujde.

maafa
26.03.2021 2 z 5

Tak druhý díl je pro mě zklamáním. U prvního jsem byla nejprve také rozpačitá, ale pak se to rozjelo. Tady se ale rozjezd nekonal. Jakoby na mě nefungovala jiskra, která měla mezi hlavními hrdiny být. Zápletka v podstatě veškerá žádná, chvílemi jsem si připadala, jako když čtu romantická klišé náhodně seskupená do jedné knihy. A z občasné erotiky mi bylo spíše trochu trapně. Jediné, co občas fungovalo, byl humor. Je mi líto, ale jsem ráda, že mám knihu půjčenou, protože znovu se k ní nevrátím.

nicole1990
24.03.2021 5 z 5

Hezky se to četlo taková milá jednohubka.

Red-haired
24.03.2021 4 z 5

Tak tohle bylo náhodou skvělé!
Na rozdíl od Jeho banánu třešničky nebyly tak trapně absurdní. Bylo to vlastně milé čtení, u kterého jsem se smála nahlas a i ten William mi byl mnohem sympatičtější než Bruce z minulého dílu. Takový bláznivý slaďouš. :)♥
Pokud si chcete zpříjemnit večer něčím nenáročným, tak zrovna Její třešničky tento účel dokonale splní.

DomenicaRisa
17.03.2021 1 z 5

První díl šel, ale tento už mě nezaujal.

Lussy239
15.03.2021 3 z 5

Tento díl se mi líbil o něco více než první v sérii. Líbí se mi styl, jakým jsou knihy psány, nic složitého, nic na přemýšlení, člověk se u knihy občas usmívá. Za mě fajn oddechovka na večerní odpočinek.

Šárka0808
13.03.2021 5 z 5

Hezky se cte. Druha polovina byla lepsi. Vic je mi libil jeho banan.

klaraj093
10.03.2021 4 z 5

Stejně jako první kniha byla tato velmi čtivá a hezky napsaná.. Líbilo se mi prolínání postav z první knihy.. Oddechovka na pár hodin.

Tereziee
02.03.2021 3 z 5

Její třešničky jsou oddechovka na jeden večer. Čtenář u knížky hezky vypne, sem tam se zasměje a počte si místy i něco lechtivějšího. Sice to není žádný extra velký literární počin, ale mě to bavilo. Taková odpočinková jednohubka.

Ophelie
01.03.2021 3 z 5

Kniha je plná vtipných scén a humoru (několikrát jsem se musela při čtení smát nahlas), čímž nabývá na hodnocení. Ale zápletka sama o sobě je již dost ohraná - obyčejná, chudá dívka (panna), do které se zcela nechtěně zamiluje sexy, úspěšný, bohatý chlápek. Slaďárna, ale jako taková nenáročná, zábavná oddychovka na jedno odpoledne, proč ne.

AliceTief
27.02.2021 3 z 5

Ubrala jsem 2 hvězdičky, trošku mi tam chybělo to vyrovnání s rodiči a tou jeho ex, jinak docela vtipná oddechovka

Bad-wolf
26.02.2021 3 z 5

Četla jsem i předchozí díl - Jeho banán, ten mě bohužel ale nijak nenadchl (hodnotila jsem 2*). I přes to jsem se ale rozhodla přečíst další díl, a to z čiré zvědavosti, abych věděla, kam tato série bude směřovat.
V knize se setkáváme s postavami, které byly již v minulém díle, avšak já jsem si je vůbec nepamatovala, a to mi jenom potvrdilo to, že Jeho banán ve mně nezanechal naprosto nic. A ani u tohoto dílu to nebylo o moc lepší – postavy jsou prostě „nijaké“. William mě vůbec neoslovil a jeho kleptomanie mi nepřišla vůbec vtipná. Hailey jsem měla o trochu radši, ale také jsem k ní moc nepřilnula. Co se týče příběhu, tak ten nebyl úplně špatný, ale ani nijak skvělý. Shrnuto: čtení jsem si užívala a myslím, že je to ideální oddechovka, když nechcete číst nic složitého. Já hodnotím 3* - je to prostě průměrné čtení, u kterého se asi nudit nebudete, ale nic hlubšího ve vás nezanechá.

krevetka79
22.02.2021 5 z 5

I tenhle díl mě bavil... ????
Vtipně a čtivě napsaná oddechovka.
Jsem zvědavá na pokračování...

Ahink3105
22.02.2021 1 z 5

Stejně jako Jeho banán je to úplně zbytečná knížka, která pro mě byla snad ještě větším zklamáním banán. :(

Damienronnie
21.02.2021 1 z 5

Neviem mne teda vtipná neprišla , neviem či budem čítať ďalšiu knihu

petra7861
20.02.2021 1 z 5

Nic moc vazeni

Val
19.02.2021 4 z 5

Stejně tak jako u knihy Jeho banán jsem dostala přesně to , co jsem čekala. Lehce erotický románek , který posloužil jako dobrá oddychovka .

lihate
18.02.2021 5 z 5

Na tuhle knihu jsem těšila i přes nižší hodnocení a vypaltilo se. Asi jsem se nikdy tolik nenasmála u knihy jako u Jejích třešniček. Dokonalá je už anotace. V záchvatu smíchu mi po tváři stékaly i slzy. Je to oddechovka na jeden večer. Sice trochu naivní a bez hloubky, ale skvělá a myslím, že jsem si ji dokonce oblíbila. Je to střelený, šílený, vtipný, psaný s nadhledem a naprosto originální. Miluju komunikaci a rozhovory mezi Williamem a Hailey. A miluji Williamovu osobnost, kdy ze svých záporných vlastností dělá dokonalé přednosti. Jejich sarkasmus a důmyslný dvojsmysly převažují nad slabším příběhem.
Myslím, že je to to pravé na odreagování a už teď se těším na třetí díl. Rozhodně si ji ještě někdy znovu přečtu.

Anna195
11.02.2021 3 z 5

Príbeh by som zaradila medzi oddychovku, pri ktorej sa schuti zasmejete. Musím uznať kniha sa veľmi dobre číta a autorka má skvelý humor, ktorý v knihe cítiť. Samotný názov hovorí za všetko. Opäť je príbeh plný vtipných dvojzmyslov.

Obe hlavné postavy William a Hailey mi veľmi sadli. William bol super, jeho nedokonalosť ma bavila a najmä dôvody, prečo určité veci robil. No a Hailey vôbec nezaostávala. Mám veľmi rada doťahovanie postáv a tu je doťahovania fakt, že veľa a mne sa to páčilo. Homor oboch postáv musim pochváliť, ten bol úžasný. Veľa som sa nasmiala. Som rada, že sa v príbehu objavili aj postavy z Jeho Banána. Z vedľajších postáv ma veľmi uchvátila Babi, tá bola neskutočná. Neviem či som v nejakej knihe čítala o takejto bláznivej babičke.

Od tejto oddychvky nemôžete čakať niečo veľké a prevratné. Ale, čo mi na knihe vadilo najviac, tak to, že sa tam všetko rýchlo udialo a hneď na to všetko rýchlo vyriešilo. Prišlo mi to zrýchlené, možno by bolo lepšie keby si autorka dala načas a neponáhľala sa tak. Ocenila by som o niečo viac napätia.

Kniha síce nemá nejakú veľkú zápletku, ale na spríjemnenie večera určite postačí.