Jeho banán přehled
Penelope Bloom
Objekty touhy série
1. díl >
Můj nový šéf má rád pravidla. Jedno z nich si ale nikdo netroufne porušit... Nesmí se mu sahat na banán. Jako vážně. Tenhle chlápek je závislej na draslíku nebo co. Jasně, že jsem si na něj sáhla. Jestli to chcete rozebírat do detailu, ve skutečnosti jsem si ho i strčila do pusy. A co je ještě horší? Sežvýkala jsem ho… a polkla. Já vím. Pěkně zlobivá holka. A pak jsem ho uviděla. Možná byste tomu nevěřili, ale když se člověk dusí něčím banánem, neudělá to na jeho majitele zrovna ten nejlepší první dojem.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2020 , KontrastOriginální název:
His Banana, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jeho banán. Přihlašte se a napište ho.
„Začal se do mě sunout kousek po kousku. Mé stěny se musely roztáhnout, aby se mu přizpůsobily, což rozhodně nebyl případ té jediné příležitosti, kdy jsem s někým spala.“
Nataša je tak trochu chodící pohroma a vozembouch. Kromě toho je taky kráva, co si pořídí psa a chudák je nucen furt srát doma, protože Nataša nepovažuje za důležité ho venčit. Je novinářka. Hodně špatná novinářka, co dostává ty nejhorší články, které stejně zvrtá. Navíc je finančně negramotná a nepovažuje za nutné platit nájem a další věci. Nebo nedej bůh třeba změnit práci, aby se měla lépe! I tak se na ní ale usměje štěstí, když zrovna JI vybere šéf novin, aby se infiltrovala do nejbohatší společnosti v New Yorku a něco na něj vyhrabala.
„Pod pinďourem tma je obecně známý jev, kdy ženská přehlíží, že chlap je čurák, protože má pinďoura , kterýho by si ráda užila.“
Bruce má tak trochu obsedantně kompulzivní poruchu, miluje řád a pořádek. Navíc je supermodel s ledem místo krve a nejspíš taky mimozemšťan, protože mu stačí 20 minut denně ve fitku a má tělo vysekané jak antickým sochařem – dokonale proporční, téměř až nadliské a setsakra ultra-maskulinně řešené. Nechybí ani hluboký, chraplavě sexy tónovaný hlas, před nímž ani to nejrychleji schnoucí prádlo nemá šanci! A tak když Nataša sní tomuto neúprosnému chlápkovi banán, on ji… zaměstná?! Najednou všechna pravidla jdou do hajzlu a Bruce přemůže touha a chtíč. Rozuměj plný koule.
„Zabořil obličej mezi má stehna a pustil se do mě, jako bych byla tím nejlahodnějším, co kdy ochutnal.“
Ale nebojte, není to porno, urvané knoflíky a babičkovské bombarďáky začnou létat až na konci knihy. Pak je to ale jízda! Jakožto skoro panna co nikdy nedělala orál Nataša Bruce vykouří jako Mia Khalifa. Navíc tato demoliční koule Nataša s nejvíce antisexy jménem zničí každičkou pečlivě vystavenou zeď! Je až děsivé, jakým způsobem dokáže vyzkratovat zdravý rozum. Svůj i Bruce.
Takže tu máme nařachanýho týpka, co je posedlý tím mít všechno pod kontrolou. A proto si SVŮJ banán, jediný zdroj cukru za den, nechá v místnosti, kam mají přístup všichni. Jako nejbohatší chlap New Yorku očividně nemá na vlastní místnost. Co dělá za práci? Nevíme, ale má tolik peněz, že je může skoro vyhazovat z okna. Nebude ale platit Nataše, kdepak, ta bude dělat zadarmo, přestože díky tomu možná skončí na ulici.
„Kroužila mi jazykem kolem penisu a používala na mě obě ruce. Jednou mě honila a druhou mi masírovala koule. Pohybovala se tak rychle, že jsem slyšel ten mokrý, upatlaný zvuk orálu a byl to ten nejerotičtější zvuk, jaký jsem si v tu chvíli vůbec dokázal představit. Byl nefalšovaný a byl hříšný.“
Já nemám nic proti tomu, když se nejbohatší muž na planetě zamiluje do té největší chudinky. Ale proč je každá postava plochá jak hrudník anorektičky? Proč jediná role vedlejších postav je, aby se spolu dvě hlavní postavy vyspaly? Kde je nějaká profesionalita? Generální ředitel jde na řadovou schůzku (asi nemá manažera, viceprezidenta?) a tam se Nataša zlíská jak prase. On místo toho, aby ji vyrazil, ji donese domů, poklidí celej zesranej byt od psa, naplní jí mrazák masíčkem podle velikosti balíčků a zaplatí dluh na nájmu. Já pořád věřím, že Penelope Bloom prostě trollí. Není možné, aby svoje texty myslela vážně. Hodnotím 1/5 a myslím, že další díly už si nechám ujít, aby mé IQ nekleslo pod 70. A takový fun fact na konec - na 229 stranách padne slovo BANÁN 56x!
Oddychová knížka. Kdo má rád dvojsmysly a trochu té erotiky, tak se i zasměje. Knížka dává to, co nabízí a jako lehké čtení není vůbec špatná.
Knižní novinky (10. týden)
01.03.2020
2020 | Její třešničky |
2021 | Jeho zákusek |
2022 | Moje (tak trochu) utajené dítě |
2021 | Jeho balík |
(SPOILER) Nevím moc, jak se k hodnocení této knihy postavit. Tím že to je krátký, tak jsem se nestihla nudit. Na druhou stranu jsem mezi Natašou a Brucem nezítila vůbec žádnou energii. Jí jsem nevěřila tu roli reportérky v utajení (rozhodně se jako stážistka nechovala) a on nepůsobil jako velký šéf, když udělal naprosto iracionální rozhodnutí a přijal Natašu na základě snězeného banánu. Kniha neobsahuje žádné napětí, děj je předvídatelný a jediné co ji zachraňuje je humorná výměna názorů mezi Brucem a Natašou. Zaujalo mě naopak Brucovo dvojče William. Nějak jsem nepochytila Brucovo odhodlání k adopci Caitlyn, tedy důvod. Zřejmě chodil s Valerií delší dobu, holčičku si oblíbil, sám měl strašné rodiče a nepřál si to samé pro ni. V tom případě smekám před takovým chlapem (či ženou), protože by byl jeden z milionu. Při čtení jsem byla dost nepozorná, protože mě kniha příliš nezaujala. Nataša jako chodící katastrofa byla vtipná, ale i tak už toho bylo příliš. Doporučuji pro delší cestování, člověk má co číst, zároveň je jedno, že příliš děj nevnímá, nic se tam ve směs neděje. Nebo když chcete úplně vypnout mozek po traumatické či náročné knize. Jinak spíš ne.