Očarovaná
Sylvia Day , Zuzana Pospíšilová
Max Westin. Byl ztělesněním sexu, cítila to z něj. Doslova to z něj vyzařovalo. Celkově působil poněkud drsně a hrubě. Byl primitivní bytostí. Stejně jako ona. Max Westin podržel její ruku ve své o chvilku déle, než to vyžadovaly konvence. Jeho pohled zpoza hustých řas jasně říkal, jaké s ní má plány. Chtěl ji zkrotit… "Victorie." Její jméno, jediné slovo. Pronesl ho však s takovou majetnickostí! Náhle měla dojem, jako by jí už upínal obojek kolem krku. "Máš to v povaze," zašeptal jí do ucha. "Cítíš tu touhu nechat se ovládnout." V této hře na kočku a myš je všechno iluzí. Jen vášeň je skutečná...... celý text
Autorka hezky popisuje sexuální scény. Ty jsou ve všech knihách podobné, ale pořád mají něco do sebe. Mám ráda fantasy, takže to mi taky nevadilo, jen mě tam prostě něco chybělo. Příběh mi přišel hrozně chudý, chyběl mi charakterový popis postav i celé scény. 90% tvořili jen postelové hrátky a to prostě nemůže být všechno.
Nikdy jsem se netěšila, až nějakou knihu dočtu, jako tuto. Začátek byl pro mě zajímavý, fantasy nečtu, tak jsem si říkala, že aspoň zjistím, jaké to je. Byla to ale hrůza. Moc velká nuda. Porno nacpané snad na každou stranu, až jsem to prostě jenom přeskakovala. K něčemu ale taková kniha dobrá je. U super knížek lenošíte, nemůžete se od nich odtrhnout, ponocujete, odkládáte jiné úkoly, jen abyste si mohli číst. U této knížky půjdete raději udělat všechny resty, abyste nemuseli číst.
??? Tak tohle jsem nepobrala.. Nikdy jsem neudělala to, že bych odložila nedočtenou knihu..teď jsem musela..Neskutečná slátanina a zklamání..Ještě že jsem si jí zadarmo stáhla z netu, jinak bych snad chtěla vrátit peníze!
Příběh je napsaný zrychleně což je docela škoda. V některých pasážích jsem se prostě ztrácela.Ale jinak musím uznat že knihu jsem přelouskala na můj poměr docela rychle. Pro mě to byla i oddechovka u který jsem nepřemýšlela. Jsem ráda, že knížka má 200 stran a ne 500. To bych asi už nedala.
Tuto knihu jsem přečetla během chvilky v práci. Vůbec se mě to neoslovilo a malinko i zklamalo, myslela jsem si, že mě to zaujme po té co jsem si přečetla obálku. Rozhodně lepší byly knihy Obnažená, Spoutaná a Nezkrotná. Zatím nemám chuť číst další knihy od S.Day.
Hrůza! Děs! To snad ani autorka nemohla myslet vážně. Když se odstraní věčně se opakující věty o submisivitě a dominanci při sexu nebo o úžasnosti pana dokonalého v posteli (i všude jinde) nebo o dokonalosti slečny úžasné nebo popisy krásných těl a jak k sobě úžasně pasují, nebo vůbec duplicity opakující se v každé druhé větě, zbydou asi 2 odstavce o 10 větách, ve kterých je ukrytý děj celého příběhu.
U této knihy se mi stalo to, co ještě nikdy v životě. Každý druhý řádek jsem musela protočit panenky a sama sebe jsem se ptala, proč je vlastně autorka tak populární. Proč měla kniha takovou reklamu? Proč to vůbec někdo vydal? Proč je tak strašně populární erotická literatura? Próóóóč?!? Nechápu jak jsem knihu vůbec mohla dočíst, asi jsem chtěla vědět, o čem to vlastně je. O ničem.
Zbožňuju Crossfire sérii a nemůžu se jí nabažit, nicméně takhle kniha byla zklamáním. Na úkor příběhu neustálý sex (a že erotické romány čtu opravdu ráda). Co pro mě bylo ale poslední tečkou - opakující se pasáže, které chvílemi působily dokonce jako vada tisku.
Knížka obsahuje erotiku i fantasy. Což já osobně mám moc ráda. Ale autorka by se měla držet buď jen jednoho nebo druhého... spíš jen toho jednoho (a fantasy žánr to rozhodně není)... Knížka mě celkem zklamala. Ještě že byla tak tenká.
Ne, ne, ne, ne, ne! Knihu jsem si koupila, jelikož jsem potřebovala nějakou oddychovku, u které se nemusí přemýšlet. Již během výběru mi bylo jasné, že se nejedná o nic "na úrovni", ale tohle... Zkrátka a dobře NE.
Také se bohužel musím přidat,že jsem knížečku dočetla jen silou vůle a že to je Sylvia Day,jedna z mých nejoblíbenějších spisovatelek. Děj mě moc neoslovil a trvalo mi,než jsem pochopila o čem to vůbec je...
Děj se mi zdál moc urychlený. Nejnapínavějčí tam bylo když bojovali proti těm třem chlapům ( už mi vypadl název ) a když Vicky žárlila na Maxovu bejvalou a já chtěla vědět jak to dopadne.
Nebylo to moc záživné a příběh mohl být napsaný lépe. Zdá se mi, jakoby ten příběh měl být napsaný za 1 týden a spisovatelku nenapadlo nic než tam každou chvíli dávat sex.
Nečetla jsem od ní moc knih ale tato mě velice zklamala. Dávám 3*, 2* bych nedala to bych knize až moc přidala ale víc hvězd taky ne.
Příběh v sobě skrývá jednoduchou dějovou linii plnou žhavého sexu a absenci pořádné akce. Přesto je kniha čtivá, napsána velmi svižným stylem, kdy Vám stránky kmitají před očima. Je v celku tenká, takže ji zhltnete, jako malinu.
Bohužel se musím přidat a je mi to opravdu líto protože tuto autorku mám opravdu ráda. Příběh mi přijde slabý jako by psaný na rychlo. Škoda.
Jsem zklamaná.... Od téhle autorky jsem čekala mnohem víc. Příběh mě vůbec nenadchnul... je to škoda!
Velké zklamání. Přečetla jsem jen proto, že nemám ráda nedočtené knihy:-) Od autorky, která dokáže tak hezky popisovat jiskření a vývoj vztahů jsem čekala víc.
Knížku jsem si natěšeně koupila, ale je nejslabší co jsem od autorky četla, děj je tam je asi jen aby bylo čím pospojovat postelové scény a škoda, námět by byl hodně zajímavý, jenže než jsem se zorientovala už to skončilo.