Odhalujeme Putinovy lži - to nej z tiskové agentury Fejk Ňůs
Josef Provazník
Svět tiskové agentury Fejk ňůs se jeví absurdním, bláznivým a leckdy jen stěží uvěřitelným. Většina z vybraných přibližně 100 domácích i zahraničních zpráv, které jsou součástí této knihy, má svůj reálný základ. Autor pouze pozměnil hlavní aktéry a dovedl celou situaci ještě víc ad absurdum. Nedílnou součástí každé zprávy je osobitý vklad reportérů tiskové agentury Fejk ňůs Jakuba Undy a Anji Al-Shaabatové. Zmiňovaní reportéři svorně bojují za lepší svět, kde nebudou provádět své "špinavé rejdy" euroskeptici, kritici migrace, tvrdošíjní zastánci klasického rodinného uspořádání a v neposlední řadě "agenti Putina", kteří jsou podle dvou výše zmíněných reportérů doslova všude. Jejich urputnost a snaha čtenáře pobaví nekorektním humorem a snad je i přiměje k zamyšlení. S předmluvou Ladislava Jakla.... celý text
Určitě pobaví a stojí za přečtení. Je vtipné pozorovat jak někteří knihu po chvilce odloží, jako by to byl "zakázaný" text a jiní se od srdce smějí.
Skvěle jsem se bavil a opakovaně se ke knížce vracím . Doporučuji pro každého,kdo nezapomněl používat obyčejný rozum
Vic takových knížek.
Poprvé jsem se smál když jsem ji četl.
Podruhé, když jsem zjistil komu se nelíbí.
S autorem jsem se několikrát setkal osobně. Kniha je pojatá přesně tak, jak ji měl v hlavě. Zábavně!
Výstižná satira na absurdity lidí zblblých z EU, LGBT, politické korektnosti a geneder šíleností.
Velmi zábavná kniha,ale nic pro ty,co berou svět velmi vážně a neumí si ze sebe udělat legraci. Rozdala jsem i kamarádům a všem se kniha líbila.
humoristické povídky humoresky
2019 | Odhalujeme Putinovy lži - to nej z tiskové agentury Fejk Ňůs |
2020 | Pětadvacet na holou |
2021 | Každá změna je k horšímu |
(SPOILER) Tahle kejda v letošním roce zraje jako dobře uležená stolice :D