Zběsilost krve
J. R. Ward (p)
Odkaz černé dýky série
Upíří aristokrat Peyton se domnívá, že našel dokonalou partnerku – dokud se nezamiluje do jiné. A když jeho ukvapené rozhodnutí v boji s nepřítelem ohrozí život jiné cvičenky, musí se Peyton smířit s myšlenkou, že jeho budoucnost i srdce patří ve skutečnosti té druhé. Novo má jakožto žena ve výcvikovém programu Bratrstva černé dýky pocit, že je nezbytné stále se přede všemi prosazovat – a nestojí o rozptylování v podobě lásky. Když se ale ukáže, že Peyton zdaleka není jen bohatý playboy, musí se konečně vyrovnat s tragédií, která ji zlomila na duši a uzavřela ji před láskou. Zatímco ti dva zápolí s Novinou minulostí a Peytonovou přítomností, musí se i jiný pár potýkat s erotickým vztahem, který je bezprecedentní – a možná i skandální. Saxton, který utrpěl zklamání v lásce, v sobě nalézá hlubokou náklonnost k Ruhnovi, novému členu domácnosti. Bude však i druhý muž ochotný zabývat se jejich vztahem? Nebo uzavře svou mysl i srdce před tím, co může být pravá láska… a připraví tím Saxtona o všechno?... celý text
Literatura světová Horory Pro ženy
Vydáno: 2019 , BaronetOriginální název:
Blood Fury, 2018
Přečteno jedním dechem. Hrozně se mi líbí jak autorka dává do příběhů i gaye, je to jiné, nevšední a zajímavé, jejich láska je prostě krásná. A i Payeton si u mě získal sympatie...
Za mě z Odkazu černé dýky zatím nejlepší díl. :) Peytona s Novo jsem si oblíbila už v minulosti a jejich dějová linka mě hodně bavila. A stejně tak Ruhn se Saxtonem, kteří mě bavili snad ještě víc. Takže velká spokojenost. :)
Opět jsem se skvěle zasmála, poplakala a nadšeně zapištela. Zase jsem se mohla vrátit do světa Bratrů a moc mě to zahřálo u srdce. I když v boji s Omegou jsme se nikam neposunuli, jsem ráda že jejich srdce postupně nalézají mír a klid. ♥
Opět další skvělá kniha o autorky.. Její styl psaní je prostě něco co bych mohla číst dennodenně.
Jak mám ráda styl psaní J. R. Ward, tak tady nechápu dějovou linku. Tak když píšu upíří romanci, tak tam dám upíry, a ne příběh sladkobolné harlekýnky... tohle bylo už i na mě, a to jsem fanda téhle (nebo spíš BČD) série.
Představovala jsem si trochu té drsnosti a boje v ulicích, že se koneně vrátíme tam, kde jsme byli kdysi, ale ne... místo toho tady máme podvedenou holčičku s traumatem, hošánka s traumatem a k tomu samozřejmě druhou dějovou linku, o kterou zas nikdo nestál.
Guilty pleasure v plné polní :-) Přečteno rychle, vítaný návrat do světa Bratrstva černé dýky jako pokaždé :-)
Za mě docela nuda. Pořád jen a ta samá písnička ze sladkým koncem. V knize bych řadši trochu více bitvy s bezduchými.
Jsem spokojená, na díl jsem dlouho čekala a užila jsem si ho. Peyton s Novo je pěkný pár a vtipné hlašky žeru xD
Druhá linie postav, jo mají u mě plus protože kluci zažili zajímavé období.. doufám že další díl nebude za dlouho
Možná už jsem wardovskými upíry přesycená, ale prostě mne to moc nebavilo, lepší hodnocení dávám spíš díky nostalgii a předchozím dílům. Všechno šlo podle obvyklého mustru - zamilují se, nechtějí se, chtějí se, rozhádají se, chtějí se... :-D A Novo a Peyton mě prostě zklamali, Saxton to měl celkem lehké a autorce jsem to tentokrát prostě nezbaštila :-)
Znovu skvela Wardovka. Uz mi chybala dalsia davka a vobec mi nechybali boje s bezduchymi, ktore tentoraz autorka spomenula len okrajovo. Trosku mi vadilo az priliz caste sladke oslovenia, ale autorka to vynahradila vtipnymi hlaskami.
Naprostá bomba, absolutní spokojenost. Něco takového jsem čekala a vážně se další díl moc povedl :)
Konečně. Předchozí díl této nové série mně zas až neuchvátil.. ale tohle už je opět přesně ten styl psaní, co mně baví v sérii Bratrstvo černé dýky.
Tak opět je tady jedna podařená Wardovka. Peyton byl nakonec sice až moc jako med, ale Saxton to zachránil :-)
Prečítala som všetky 3 diely OČD a užila som si to.Najviac to, že som mala dojem akoby som čítala naraz niekolko príbehov a všetky boli super. Rada čítam J.R.W. a nevadí mi poriadna dávka fantázie, emócií, sexu, humoru, tvrdých chlapov so zlatým srdcom, ktori sa starajú o svojich ľudí. Veď preto jej knihy čítam bez pocitu, že to musim zdôvodňovať ako poniektorí.
Nádhera tuto sérii miluju. Tentokrát mě kniha přišla hodně citově založená už jen že byla zaměřena pouze na tyto dva páry. Každopádně jsem si ji opět naplno užila
Opět Wardka v plné síle. Po přečtení nutno změřit hladinu krevního cukru, protože tolik cukrové vaty je nálož. Přiznávám, že po dočtení několika prvních dílů Bratrstva černé dýky jsem přešla od počátečních rozpaků k naprosté neřízené závislosti. Joooo, zbožňuju ty její cukrkandlový, sentimentální, naivní kýče s hromadou slz na konci, protože ona to prostě umí podat. Někdo namítne, že bych se měla spíš stydět, ale víte co? Pche....
upíři homosexualita pro ženy romantika
2010 | Milenec z temnot |
2010 | Probuzený milenec |
2014 | Král |
2010 | Milenec z věčnosti |
2013 | Vytoužený milenec |
Tahle dvojice byla z těch mlaďochů asi nejlepší. Ale nebýt Saxtona a Ruhna a vůbec Bratrstva, tak to byl opět jen sladký romantický příběh. Jeden z vyšší a druhý z nižší vrstvy a nějaké to nedorozumnění a nevyřešená minulost.