Odpusť a buď volný
Ana Holub
Odpuštění vás zcela zdarma vyléčí a umožní vám, aby váš život byl plný požehnání a zázraků. Tento komplexní průvodce krok za krokem nabízí, jak se naučit odpouštět ve své mysli a duši, což je nezbytný základ pro vaši volnost. Postupujte podle deseti jednoduchých kroků, které vám pomohou stát se soucitnějšími: • Vytvořte v sobě posvátný prostor • Řekněte svůj příběh • Řiďte se svou duší • Obejměte svůj strach s láskou • Poslouchejte skryté zprávy • Dýchejte uvolněně • Dejte prostor změnám • Učte se • Otevřete svou duši • Zrodí se nový život Ana Holub přenese vaši duši od strádání k vnitřnímu klidu pomocí osobních příběhů a zkušeností, které shrnula do jednoduchých praktických cvičení. Naučte se odpouštět – sami sobě i druhým a také nabídnout ostatním lidem možnost odpustit. Snáze se vyrovnáte se svou minulostí, budete uvolnění a vyléčení.... celý text
Vydáno: 2016 , Omega
Forgive and Be Free: A Step-by-Step Guide to Release, Healing & Higher Consciousness
Z osobni zkusenosti vim, jak je nekdy tezke odpustit, ale pochopila jsem jak je dulezite, abychom se pohnuli z mista. Doporučuji si jen tak knihu přečíst, třeba vám něco dá, zas se budete na svět dívat jinak.
Co se týká obsahu, tak pár dobrých a trefných myšlenek zde opravdu najdete. Jinak ale nic světoborného. Autorka se často odkazuje na knihu Kurz zázraků - ta by možná mohla stát za pokus.
Velmi mi ale vadily pravopisné chyby a překlepy. Bylo jich tam až moc.
Kniha mi vůbec nic nepředala.Skoda peněz a ztráta času který jsem nad knihou ztratila neboť každá kniha má dostat šanci až na tuhle,tedy za mě.
Doporučuji si knihu přečíst jen tak, třeba vám něco dá, zas se budete na svět dívat jinak.