Spoutaná touha
Jasmin Eden
Odstíny vášně série
Mladá novinářka Helena Feldkampová nastupuje do redakce vyhlášeného berlínského časopisu „B – Touch“. Netuší, co má od svého prvního pracovního místa očekávat. Zároveň ji ani ve snu nenapadlo, jak ji bude její nový šéf Jonah Winter přitahovat. Spoutaná touha je provokativní příběh plný erotické touhy, smyslnosti a odhalení tajemství minulosti.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2014 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
Gefesselte Lust, Shadows of Love, 2012
![MartinaF MartinaF](https://www.databazeknih.cz/img/users/34_/34964/martinaf-X8R.jpg?v=1540824179)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Škoda, že nápad nebyl víc propracovanější, protože zápletka byla vymyšlená moc dobře. Taky se mi moc nelíbil překlad knihy, přišel mi trochu zvláštní, taky občas s překlepy a některé obraty byly hodně kostrbaté.
![jitka7 jitka7](https://www.databazeknih.cz/img/users/80_/80165/m_80165-vge.jpg?v=1459855059)
Tohle bylo tak k zasmání. Trapné. Hlavní hrdinka totální blbka a hlavní hrdina si čichnul a ejhle, už ji miloval. No slátanina.
![Ivy Ivy](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/12518/12518-I4G.jpg?v=1411126090)
Nepropracované, díkybohu krátké, slátanina. Brak, co vyšel jen protože tohle téma je teď v kurzu.
Knížečka se mi celkem líbila ale dost mi to připomínalo padesát odstínů šedi.