Ohnivá laguna
Laura Walden
Nový kniha od autorky Půlnočního rituálu. Annabell a Gordon přišli při výbuchu vulkánu o jedinou dceru Elizabeth. Annabellina matka od té doby svou dceru jen šikanuje a vyčítá jí, že Elizabethinu smrt zavinila. Po matčině těžkém zranění se Annabell po letech setká se svými sestrami - a najevo začnou vycházet podivná rodinná tajemství...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , AlpressOriginální název:
Im Tal der grossen Geysire, 2009
Zajímavý romantický příběh z atraktivního prostředí. Čtení mě bavilo a neustále nové zápletky udržovaly můj zájem po celou dobu.
Tři sestry, jejich matka a jejich tragické životní zkušenosti. Prolínání současnosti s minulostí na exotickém místě. Velmi čtivé. Nicméně příliš překombinované.
Moc příjemné, oddychové čtění. Knížky od této autorky jsou čtivé, zajímavé příběhy z prostředí Nového Zélandu.
Jejda, to byla naivní romanťárna. Ale i přes množství překlepů jsem ji měla brzy přečtenou, protože to "odsýpalo". No ale za tři je to až dost :-)
Skvělá knížka, příjemné čtení, které vás na dlouhé hodiny odpoutá od okolního světa. Možná ještě lepší, než Půlnoční rituál.
Knížka mě příjemně překvapila. Děj se nenásilně a zajímavě vyvíjel. Příjemné a oddechové čtení
Velmi příjemné překvapení. Napínavé, romantické, vtáhlo mne to do děje a musela jsem pořád číst dál. Skvělá knížka na dovolenou.
Právě čtu, už jsem skoro u konce. Stejné napětí, jako u první knihy ( Půlnoční rituál). Přitom úplně odlišný děj. Doporučuji
Austrálie přelom 19. a 20. století napětí Nový Zéland Maoři romantika ságy rodinná tajemstvíAutorovy další knížky
2010 | Půlnoční rituál |
2011 | Ohnivá laguna |
2014 | Maorská princezna |
2012 | Uprostřed ráje |
2016 | Skrýš na konci útesu |
Jako všechny knihy od autorky jsou čtivé a ze světa, které dýchá exotikou, tajemnem a nám neznámým prostředím. Děj se odehrává ve dvou časových liniích, což nebylo na škodu. Člověk se pomalu dozvídá o tajemném životě hlavních hrdinů. Akorát závěr byl sice šťastný, ale dost podobný červené knihovně.