Opuštěná
Angela Dorsey
Laura po smrti své matky žije pouze se svým otcem. Jednoho dne zjistí, že je sledována neznámou osobou a proto ji otec pošle na prázdniny k tetě, kde na ni čeká překvapení v podobě koně jménem Rytíř. Při jedné vyjížďce zavede Rytíř Lauru na starý opuštěný statek, kde zažije neuvěřitelné věci.
Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2006 , StabenfeldtOriginální název:
Abandoned, 2006
Jedna z mých nejoblíbenějších knih, když jsem byla mladší! Pokud máte rádi koně a příběhy o nich, Angela Dorsey je za mě nejlepší!
Tato kniha mě velmi bavila, jak zápletkou, tak rychlostí příběhu. Zbytečně se netáhl, akorát bych měla malinkou výtku. :D Když si Laura údajně vyvrtla kotník a o pár stránek dál se radostí točila dokola, tak mi to moc smysl nedávalo, ale možná jsem jen hnidopich. :D Ale všechno ostatní bylo pěkné a asi jednu větu před tím, než přišla na to, kdo ji sleduje, mi to došlo taky. :) :D
je to moc pěkná knížka. Upřímně, věděla jsem, že ten kdo jí sleduje je její **** (nebudu to prozrazovat, aby jste to neměli zkažené, kdyby jste to právě četli ;) )
A TAKY BYCH SE CHTĚLA ZEPTAT, JESTLI EXISTUJÍ DALŠÍ DÍLY TÉTO KNIHY - ODPOVĚĎ NAPIŠTE PROSÍM DO ZPRÁV
Je to skvělá knížka (alespon pro mě) doporučila bych jí všem.Je to o dívce Lauře kterou začne sledovat ........ no a asi víc nepovím at mate překvapení.Ja osobně jsem překvapena byla když jsem zjistila co se stalo.
A jak jsem říkala doporučuji!
Tento typ příběhu naprosto zbožňuju. Návraty do minulosti, prolínání časů... Suprově napsané, dokonce jsem tu knihu četla snad 3x s odstupem času. Je má velmi oblíbená z edicí od bývalého Pony Clubu.
2010 | Zima křišťálových tanců |
2007 | Šepot v nebezpečí |
2006 | Opuštěná |
2006 | Nespoutaná duše |
2006 | Pouštní píseň |
Jedna z mojich nejoblíbenějsích knih!!!!!:)