Osobní totem

Osobní totem
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/287468/mid_osobni-totem-jtX-287468.jpg 4 6 6

Autor vypráví příběh o objevování čakrových silových zvířat, která jsou základem pro terapeutický model známý jako Personal Totem Pole Process© (Metoda osobního totemu), coby mezinárodně uznávaný obor s praktikujícími po celém světě.

Anikkk
11.10.2024 4 z 5

Na mňa to pôsobilo ako taká príručka metódy osobného totemu. Tie príklady zo života boli pôsobivé.
Hlavnou doménou pána Gallegosa, podľa mňa, je, že sám je vyštudovaný psychológ. Jemu to však nestačilo a hľadal aj iné spirituálne cesty ako pomôcť ľuďom, ktorí sa trápia vo svojom živote.
Ľudský mozog, ako riadiace centrum celého tela, je niečo veľmi fyzické, ale zároveň veľmi abstraktné. Ako vesmír.
Takže verím, že aj touto metódou s prístupom, aký mál pán Gallegos k svojím pacientom, sa dajú robiť divy. Človek vlastne vyrieši seba, svoj pohľad na veci. Znie to jednoducho, ale je až neuveriteľné, ako veľmi to pomôže. Človek zmení uhol pohľadu a uľaví sa mu. Prestane sa zaťažovať niektorými vecami a začne byť pozornejší, chápavejší k okoliu.

Ja som však z knihy nepochopila, ako presne tá metóda funguje. Uverila som jej. Ale nenaučila som sa ju. Obohatila ma o vedomie, že sú aj takéto možnosti. A tiež mi pripomenula, že by som mohla častejšie vypnúť, skľudniť sa, odpútať hlavu od všetkého a sústrediť sa iba na nebo a zem.

hlavinka
28.05.2021 4 z 5

Po knize jsem sáhla, i když neměla víc jak 80%. A nelituju toho. V knize najdeme příběh autora, jak objevil metodu osobního totemu (zvířecích průvodců k jednotlivým čakrám), jak jí používal v praxi a k čemu dospěl. Příběhy klientů autora jsou zajímavé.
Podle popisu totemu lze celkem dobře i pracovat sám se sebou.
Dávám 4 hvězdy z 5.