Otoč se tváří ke slunci
Ivana Andrews
Když Alice potřebuje udělat tlustou čáru za minulostí, přesídlení na venkovský statek se zdá být skvělý nápad. Dům je však zatížen věcným břemenem – útulkem pro opuštěná zvířata, což přináší řadu nečekaných potíží. Navíc se kromě citů k místnímu veterináři musí vypořádat i s výpady mstivého souseda, který je pro splnění svých plánů schopen zajít nebezpečně daleko.... celý text
Tak podle obálky jsem taky čekala, mže půjde o zajímavější román. Bylo to jednoduché, předvídatelné a něco tomu chybělo. Už se asi touto autorkou nenechám zlákat.
Obyčejný příběh. Kniha milá, čte se dobře, ale není to nic světoborného. Neurazí, nenadchne.
Odpočinkový, jednoduchý příběh,kterému scházelo napětí .Mě nalákal název i pěkná obálka ,ale dějově slabší.
Autorku jsem neznala, knihu jsem si vybrala vysloveně kvůli názvu, který se mi líbil. Bohužel obsah už byl slabší. Jedná se o tuctovou romanci napsanou stylem, který mě nezaujal.
2021 | Deník Marie K. |
2018 | Otoč se tváří ke slunci |
2018 | Křehký slib |
2019 | Zeptej se moře |
Kniha se mi četla dobře. Krátké kapitoly a tak jsem přidávala jednu a ještě jednu až jsem byla na konci knihy. Takové odpočinkové čtení.