Ottova kuchařka naší vesnice
kolektiv autorů

Tato kniha obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb. Přináší základní informace o používaných surovinách i kuchyňském vybavení a zásadách správné výživy.
Přidat komentář

20.09.2012

Výborná kuchařka nejen pro začínající kuchařinky. Dozvěděla jsem se tam spoustu nových tipů, fíglů a samozřejmě receptů. Ačkoliv recepty hledám také na internetu, nikdo mi nezaručí, že se mi pokrm povede, za to tato kuchařka ano. Myslím, že knihu mohu doporučit.
Super recepty, někdy z ní vařím i já,kombinuji s jinými kuchařkami, ale tato má své kouzlo...Klasické recepty.... Pro mě je dobře čitelná a přehledná! Knihu jsem dostala k 22.narozeninám od mamky a jsem velice spokojená :)