Padesát odstínů temnoty

Padesát odstínů temnoty
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/548212/bmid_padesat-odstinu-temnoty.jpg 3 5065 5065

Druhý díl erotického románu o temných touhách v každém z nás... Poté co Anastasia Steeleová na vlastní kůži pocítí, jak temná jsou tajemství Christiana Greye, opouští ho. Přese vše, co se mezi nimi stalo, na něj stále nemůže zapomenout. Když jí tedy Christian předloží novou smlouvu, nemůže odolat a vrací se k muži, kterého miluje. Postupně odhaluje všechna tajemství a zjišťuje, že jeho padesát odstínů šedi je temnějších, než si kdy dovedla představit. A zatímco Christian bojuje se svými démony, Ana musí učinit nejdůležitější rozhodnutí ve svém životě...... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: audiokniha , XYZ (ČR)

Fifty Shades Darker, 2011

Interpreti: Tereza Bebarová

CHESS
02.06.2016 4 z 5

Velice čtivé a zajímavé, bohužel veliká popularity teté knihy mi začíná lézt na nervy. Především proto, že příběh, už je pro mě ohraný a neustále narážím na podobné děje nebo parodie.

ClaireLove
31.05.2016 5 z 5

Ano super odreagovacja. Chvilena nuda ale jinak bezva tema. Doporucuju mkadym romantickam.

petrusio
15.05.2016 5 z 5

Opět bych řekla oddychovka pro romantičky, nelze nad tím nějak moc extra přemýšlet. Autorka v rámci zachování zajímavosti knížky i nadále prokládá příběh tunou popisů erotických scén, na můj vkus dost opakující, obdobné pasáže jsem už přeskakovala. Prostě všeho moc škodí :-) :-)

k.evelin
15.05.2016 2 z 5

Druhý díl jsem nechtěla už ani číst, jak jsem byla zklamaná po přečtení prvního dílu. Ale zvědavost byla silnější. Chtěla jsem se dozvědět, jak těžký osud měl malý Christian. I tak jsem se toho moc nedozvěděla. Docela ráda bych si přečetla podobný příběh, ale ne na bázi červené knihovny plné naivní erotiky, ale hloubavější spíše více psycholigický romám. Myslím, že pak by to bylo zajímavé téma.

fis.rena
07.05.2016 3 z 5

I druhý díl se mi líbil,takže spokojenost.

mmamminna
03.05.2016 5 z 5

Jedním slovem: DOKONALOST...... snad nikdy jsem tolik netoužila číst knihu bez přestání.. tato trilogie mě doslova pohltila.. hnedka se jdu vrhnout na třetí díl.. a už se moc těším na film...... Je ale zvláštní, kolik negativních ohlasů tyto knihy získávají.. ne pro každého jsou nejspíš tyto knihy vhodné...... ZA MĚ VŠAK MOHU VŘELE DOPORUČIT .. :-)

satanlada
20.04.2016

Precteno jednim dechem i na cestách :)

carodejka_s.r.o
10.03.2016 2 z 5

Osobně mi přišel druhý díl o něco málo slabší než první. I když přiběh byl opět velmi čtivý, stále víc mě rozčilovalo neustálé opakování téhož. Také možná tím, že člověk dostal víc prostoru k zamyšlení nad jednotlivými postavami, mi přišlo komické, jak dokonale Christian a Anastasie splňují ideály mužů a žen - nádherný a mladý multimilionář a zkušená panna, která sice strašně nerada cvičí a sportuje, ale i tak má dokonalou figuru. Prostě zázrak.

petra4080
09.03.2016 2 z 5

Možná o něco lepší než první díl, ale i tak :-(

baru_vosh
07.03.2016 4 z 5

Pokud srovnám 1. a 2. díl, musím říct, že druhý mě o mnoho více bavil a zaujal mě víc než první. I když se opět slova i věty opakovaly nebylo to v takové míře jako u prvního dílu. Taky bych řekla, že kniha konečně měla nějaký příběh, něco se odehrálo a mělo to určitý spád, na rozdíl od prvního dílu, kde se pořád dokola opakovalo to samé. Konečně se řešilo a dělo něco jiného něž sex, který byl v prvním dílu až nad míru (a občas nereálný). Knize jsem dala 4* ale ohodnotila bych ji spíš na 3 a půl hvězdy. Pro mě byla kniha čtivá a zajímavá. Jsem velmi zvědavá o čem bude a jak dopadne 3. díl. :)

Xena011
27.02.2016 5 z 5

Dobrá oddychovka :)

Jessybelle
23.02.2016 5 z 5

Tento díl mi přišel lepší než první. Četla jsem ji v podstatě jedním dechem, skoro mi bylo až líto, že ji tak hltám a za chvíli už nemám co číst. těším ten další díl.

Unormalgirl
21.02.2016 3 z 5

Docela bída. Po prvním dílu jsem si myslela, že nemůže být snad lepší knihy. Ale omyl. Mezi prvním a druhým dílem jsem měla prodlevu asi měsíc. A v té době jsem si přečetla pár hodnotných knih. Tím pádem mě ten druhý díl zklamal. On byl možná i trochu lepší než ten první, ale jak jsem mezitím četla ty lepší knihy, tak jsem jsem ten rozdíl poznala...

b_boccacci
20.02.2016

Jediná kniha, kterou jsem kdy použila místo novin na podpal ohně.

Jul
13.02.2016

Jako realy? Větší sračku jsem v životě nečetla.

Terection
10.02.2016 4 z 5

Druhý díl je jediným dílem z celé trilogie, který mě upřímně bavil.

hanka616
02.02.2016 5 z 5

Druhý díl se mi líbil víc než ten první. Kniha měla spád a dobře se četla.

TheLuCc
30.01.2016

Za me nejlepsi dil z te serie.. Mam precteno uz hodnekrat :))

katadvoraku99
23.01.2016 5 z 5

Úžásná kniha, ráda se k ní vracím a vřele doporučuji!:)

Renča42
19.01.2016 4 z 5

Mě osobně se to líbilo více než první knížka. Asi to bylo tím, že v tý první se tak oťukávali a tady se něco dělo. Opět to bylo rychle přečtené, protože styl psaní je jednoduchý.