Pan Masters
T. L. Swan
Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v krvi. Ucházela jsem se o místo v domácnosti ovdovělé ženy, nebo jsem si to alespoň myslela. Ale Julian Masters je bezpochyby po všech stránkách muž. První den byl katastrofa. Ukázalo se, že děti jsou malí ďáblové, a jeho jsem při šmírování oknem přistihla, jak dělá něco nestydatého… a zároveň fascinujícího. Druhý den byl ještě horší. Načapal mě, jak se mu hrabu v koupelnové skříňce oblečená jen ve svém titěrném pyžámku, a rozpoutalo se peklo. Třetí den jsem ho přejela golfovým vozíkem. A čtvrtý den jsem věděla, že ho chci. Celého. Jenže inteligentní, ovdovělí soudci přece o potrhlé chůvy nestojí. Nebo ano?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2024 , MetaforaOriginální název:
Mr. Masters, 2018
Interpreti: René Slováčková , Michal Slaný
"S námi byl konec dávno předtím, než jsme vůbec začali, Juliane..."
Tak toto je rozhodně adept na jednu z nejlepších knih tohoto roku!
Knihy od T. L. Swan miluju, ale toto předčilo i předchozí sérii. Hlavními tématy v knize jsou age gap a nezkušená chůva na pracovní vízum.
Chemie mezi hlavními hrdiny je již od začátku skvělá, sice si k sobě postupně hledají cestu, ale vy tam to jiskření ucítíte už od začátku..
Julian.. Ach Julian, vdovec, který má dvě úžasné děti.. K Brielle ho to přitahuje už od začátku, ale moc dobře ví, že jí nesmí podlehnout. Jen zde mohlo být trochu víc ze jeho práce soudce.
"Kolik svádění dokáže chlap vydržet, než oš*ká svou chůvu na kuchyňské podlaze?"
Malej Sammy je rozkošný chlapeček a novou chůvu Brielle si hned zamiluje. Za to puberťačka Willow je opravdu dáreček. Z počátku je opravdu na ránu, ale nakonec jsem si i jí jako postavu zamilovala.
Chůva Brielle je milá a vtipná. Je to tedy trochu chodící katastrofa, ale nakonec se všem absurdním situacím zasmějete společně s ní. Líbila se mi její zapálenost, ale i oddanost a ztřeštěnost.
"Londýn se mě snaží srazit na kolena. Den ode dne dělám horší a horší chyby."
Vyzdvihnout musím i Julianovi kamarády a jeho matku, všichni knize dodali ten správný šmrnc.
Je krásné, když se propojí dva téměř neslučitelné světy..
Knihu Vám opravdu moc doporučuji!!!!!
Mám jen jedinou výtku a tou je to, že kniha je v paperbacku, kdežto předchozí série má vazbu pevnou.
Nechápu že si někdo vyberte erotickou knihu ke čtení a potom se v komentáři rozčiluje kolik sexu bylo popsáno. Knihu jsem si vybrala právě proto. Splnila moje očekávání. Přečteno za den, vypnutý mozek při čtení, odpocinula jsem si a mohu se pustit do další detektivky.
T. L. Swan je pro mě již sázka na jistotu skvělého romanticko-erotického čtení okořeněného tak akorát porcí humoru. Opět jsem si čtení užila a už se samozřejmě těším na Pana Spencera.
Jediné, co mě na této knížce zaujalo, byla lehce naznačená psychologická linka, protože ta kdyby tam nebyla, tak by to byl skoro knižní odpad. Kdyby slovo ku*va nahradili slovem sakra, taky by to bylo čitelnější. Použivat ho na skoro každý stránce opravdu není cool. A že mu Brell dala už asi po 3 dnech bych ještě zkousla, ale že každých 5 stránek šuk*li jako králíci a ještě to autorka zvládla rozepsat na dalších 5 stránek, tak to už bylo i na mě moc. Už jsem asi stará nebo co :D
Prostě Swanka dokonalá bohyně spisovatelka. To co vyplodí tahle úžasná žena nemá chybu snad jen to, že jejī knihy čtu na jeden zátah a pak cítím jen prázdnotu. A teď zase čekat na další díl. Doufám že bude brzo. Bylo to úžasné, vášnivé, jiskřivé prostě dokonale sladké.
Na začátku jsem se opravdu bavila, u golfového vozíku jsem měla v očích slzy smíchu. Postupem příběhu bych pana Masterse nejraději nakopala, protože vyřčená slova, i když je pronášel ve vzteku, rozbíjela srdce na kousky. Bree by si zasloužila metál. Ale naštěstí to nakonec dopadlo tak, jak mělo...
Knížka byla neskutečně čtivá, autorka prostě umí, určitě doporučuji, už se těším na příběh Spencera.
Kniha se velmi dobře čte, je to humorem provázané. Doporučuji přečíst a prožít si příběh chůvy, pana Masterse a jeho nejstarší dcery. Autorka je úžasná, že dokáže proplést tři dějové linie….
Podepisuju každé slovo, které pode mnou napsala Dellphi, protože líp bych to neřekla. Snad jen dodám, že i přes ty drobné výhrady knihu (i autorku obecně) rozhodně doporučuju. Sem s dalším dílem, prosím.
Zpočátku mě kniha uchvátila. Příběh byl zajímavý a plný humoru. Autorka má úžasný styl psaní a já se při některých scénách opravdu nasmála. Bohužel, s přibývajícím počtem stran jsem měla pocit, že milostné scény upozadily samotný příběh. Nechápejte mě špatně, ráda si přečtu nějakou tu lechtivou scénu a tahle autorka je opravdu umí vykreslit velice dobře. V tomto případě jich však bylo na můj vkus až moc na úkor prohloubení příběhu. Raději bych se dozvěděla více o rodinných vztazích, a to především o Willow, jejíž situace mi přišla zajímavá, ale ke konci trochu odbytá. Ocenila bych trochu hlubší pohled do dění kolem ní. Hlavní hrdina, pan Masters, mi zpočátku připadal spíše nesympatický a sobecký. Jeho postoj se sice v závěru knihy radikálně změní, ale tato změna působila nepřirozeně a uspěchaně. Osobně bych uvítala, kdyby se jeho vývoj odehrával pozvolněji a uvěřitelněji.
I přes výše uvedené výtky musím zdůraznit, že autorka patří mezi mé oblíbené. Její styl psaní je svěží a čtivý, příběhy originální a plné humorných situací.
Skvělé, naprosto a bez vyjímek. Jako vše od T.L.Swan.
Mělo to vše, co jsem očekávala - romantiku, erotiku, zápletku....
Jednoznačně pokud sáhnete po jakékoliv knize od této autorky, tak neuděláte chybu.
Skvěle napsané, skvěle přeložené .... to musíte přečíst !
Za mě rozhodně doporučuji
(SPOILER) Tak v tomhle byla fakt šťáva. Odmítaná láska z jedné strany mne opravdu baví . Zde naleznete vtip i rozebírání lehké psychologie a nastavením a bourání osobních hranic . V začátcích vztahu těch to dvou jsem se i já zčervenala a zastyděl. Ta holka je mucholapka na trapný události to sama znám.
Skvělá kniha, která chytne a nepustí. Hlavní hrdinové jako by pro sebe byli stvoření a jejich špičkování dodává příběhu tu správnou jiskru. Není nouze o drama, radost, sebepoznání ani o lásku. Jediné, co by příběhu prospělo by bylo o sto stránek méně. Někdy se vleče a sem tam se zdá být tlačený násilím. Těším se na další díly, autorka píše skvěle, poutavě a hlavně dokáže vzbudit emoce. Smějete se, zuříte, prožíváte co to sakra je momenty a o zápletky tu není nouze. Za mě čtyři hvězdičky a nemůžu se dočkat další knihy.
TL Swan jako vždy nezklamala, pro mě je na TOP 10 oblíbených autorů. Její příběhy čtu moc ráda.
Můžu říct, že příběh uzavřeného skoro 40letého soudce mi sedl.
Bree je energická vtipná dívka se zlatým srdcem, které otevře dětem Juliana. Postupně si získá nejen je, ale i Juliana, který má pocit, že mít vztah s Bree je nejen neprofesionální ale i nežádoucí.
V příběhu je spousta vtipu, legračních i erotických situací, jiskření mezi hrdiny.
Já jsem si knihu prostě užila. A těším se na příběhy Julianových kamarádů.
Za mě to bude opět úžasná série!
Z knihy mám tak trocha zmiešané pocity. Na jednej strane kniha bola super. Tie hádky a doťahovačky medzi Bree a Julienom ma bavili, to sexuálne napätie medzi nimi fungovalo. Páčilo sa mi, ako si Bree hneď rozumela s deťmi, ale asi posledná tretina knihy už strácala na šťave. Koniec sa mi zdal tiež urýchlený. Kniha bola chvíľkami dosť perverzná, hlavne tí jeho kamaráti. Človek by si myslel, že takmer štyridsať roční muži by mohli mať slušnejší slovník a hlavne muži v ich postavení. Niekedy mi pripadalo, že Bree je tá rozumnejšie a staršia. Julien sa niekedy správal ako urazený, večne nadržaný pubertiak. Kniha ma bavila, doslova som ju zhltla, ale nebola úplne dotiahnutá.
Já nevím, tady půjdu asi proti proudu, i když autorku mám hrozně ráda, tak tady mi to nějak nesedlo.
Do půlky knihy jsem si říkala, jaké je to super čtení a pak už to šlo z kopce.
Pro mě tam bylo až moc postelových scén, které byli někdy dost zvláštní (a to už mám takových knih přečtených až, až), možná jsem až moc kritická.
Ale stalo se mi po dlouhé době, abych si říkala, že už by mohl být konečně konec knihy...
láska pro ženy chůvy ředitelé věkový rozdíl partnerů (age gap) vášeň
2021 | Jednou za život |
2021 | Na druhý pokus |
2022 | Bez zábran |
2023 | Jen mezi námi |
2024 | Pan Masters |
Nakonec čtyři hvězdičky, protože v rámci svého žánru je to vlastně lepší průměr. Osobně jsem s knížkou měla od začátku problém. Bavila mě Bree, ale rozhodně ne Julian. Nastoupit k takovému zaměstnavateli, tak si balim kufry hned první den, ale to je právě ono. Tentokrát mi ta přemíra sexu vlastně dost vadila, ačkoliv čtivé to bylo. Takže hledáte něco hodně HOT a nechcete víc moc řešit, tak jste na správné adrese.