Pan Masters

Pan Masters
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541267/bmid_pan-masters.png 4 358 358

Mr. Tom série

1. díl >

Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf – vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Když jsem si ve svém životopise vymýšlela, nenapadlo mě, že na tom bude záležet. Zamilovalo by si mě přece každé dítě, práci chůvy mám od přírody v krvi. Ucházela jsem se o místo v domácnosti ovdovělé ženy, nebo jsem si to alespoň myslela. Ale Julian Masters je bezpochyby po všech stránkách muž. První den byl katastrofa. Ukázalo se, že děti jsou malí ďáblové, a jeho jsem při šmírování oknem přistihla, jak dělá něco nestydatého… a zároveň fascinujícího. Druhý den byl ještě horší. Načapal mě, jak se mu hrabu v koupelnové skříňce oblečená jen ve svém titěrném pyžámku, a rozpoutalo se peklo. Třetí den jsem ho přejela golfovým vozíkem. A čtvrtý den jsem věděla, že ho chci. Celého. Jenže inteligentní, ovdovělí soudci přece o potrhlé chůvy nestojí. Nebo ano?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: audiokniha , Metafora

Mr. Masters, 2018

Interpreti: René Slováčková , Michal Slaný

havrmoni
01.07.2024 5 z 5

Julián je dosti složitý muž, ale to se mi právě líbilo. Brielle je naštěstí dost silná, aby to všechno ustála. Hovory Juliána a jeho kamarádů mě bavily, u vyprávění o sexuálních eskapádách jednoho z nich jsem se docela nasmála. Opět jedna povedená od této autorky.

Gabriela143
29.06.2024 5 z 5

T.L. Swan skrátka vie ako na to. Kniha prečítaná jedným dychom. Postavy sú výborne vykreslené, zamilujete si ich hneď na začiatku.
Pripomína mi to knihu Na druhý pokus a teším sa na ďalšie čítanie...

Matri
27.06.2024 5 z 5

Musím hneď v úvode priznať, že nemám rada v knihách age gap. Isteže sa nájdu výnimky. Táto kniha je jednoznačne jednou z nich.

Julian Masters je charizmatický tridsaťdeväťročný sudca, miliardár a otec dvoch detí, ktorý pred piatimi rokmi prišiel o manželku. Do Británie sa ako jeho nová opatrovateľka sťahuje dvadsaťpäťročná austrálčanka Brielle.

Celý príbeh neskutočne ťahá Brielle. Je to živel - mladá, energická, impulzívna, spontánna, zároveň je citlivá, empatická a oddaná deťom, o ktoré sa stará. Získal si ma najmä jej ostrovtip, myšlienkové pochody, "smola":), odhodlanie postaviť sa za deti, čeliť svojmu šéfovi, a to teda so železnými nervami. Ich hádky s Julianom boli niekdy tak ostré a Julianove slová tak kruté, že ja by som sa už dávno zobrala kade ľahšie. Ona však nie.

Julian bol fakt poriadny protiva, ktorý ma dokázal rozčuľovať snáď až do úplného záveru - tvrdohlavý, zaťatý, "všetko viem najlepšie" a pritom vlastne vôbec nevie čo sa deje v životoch vlastných detí.

Avšak, vzťah Juliana a Brielle bol od úplne začiatku fakt žhavý. Z knihy si zapamätám najmä dve veci:
- skvelé spicy scény
- úžasné hádky hlavných hrdinov

Počiatočný diel tejto série bol veľmi slušným, vtipným a žhavým začiatkom a už teraz sa moc teším na Pána Spancera.
Hodnotim 4,5*

Jita160
26.06.2024 5 z 5

Rozpustilé ,sexy a s velkou dávkou humoru... prostě, supr-čupr čtení.
Téma stokrát omílané....vychovatelka a její šéf. Brille, upřímnost sama ,láska a vstřícnost z ní jen srčí, naprosto postrádá ústní filtr.
Její šéf,Julian... vdovec a otec dvou dětí ,který je arogantní kretén,emocionálně zničený muž, který od smrti své ženy žije v temnotě.
A mezi tak odlišné lidi se vecpala osudová přitažlivost.
Brille zažívá pekelný tanec s ďáblem, který ji posouvá blízko k jeho srdci a k naprosté oddanosti a lásce k jeho rodině.
Boží!!!!
Moc se těším na další příběh o Spencerovi :,-)

Bergerac16
26.06.2024 3 z 5

(SPOILER) Po přečtení autorčina „Na druhý pokus“ vím, že to T.L. Swan umí i líp. Přesto i Pan Masters stojí za přečtení. Hrdinka mi zpočátku připadala jako 17letá Bridget Jones, stříknutá Vivien z Pretty woman, jako mávnutím kouzelného proutku se mění ve zralou ženu, která uzdravuje všechny nezdravé prvky v dysfunkční rodině (bylo to velmi rychlé a trochu na sílu).

Autorka trošičku vykrádá svou sérii Miles klub, zdejší hrdinové jsou podobní Emily a Jamesonovi a řeší podobné věci jako Tristan a Claire. Sexu přibylo a některé scény byly postupně takové bezúčelné. Použití vulgarismu m..at vysloveně čtenářsky bolí, jakého překladatele proboha napadlo ho užít! Je to neskutečně rušivé. Už u „A co bylo dál“ byla jasně patrná změna překladatelky a přitvrzení ve výrazivu, je to myslím na škodu.

Motiv nové identity na jiném kontinentě je zase vypůjčený z „Jen mezi námi“. Hayden a Chris také opustili Státy a mimo svá dosavadní povolání nacházeli sami sebe podobně jako Bree.

Jedno se jí ale povedlo moc dobře: vykreslení toho, jak i neskutečně chytří chlapi neumějí řešit svoje problémy a neumějí o nich ani komunikovat.
„„Chybíš mi,“ zašeptám.
Stiskne rty a pokývá hlavou. Očividně mu dělá problémy promluvit, ale já cítím, že toho má na srdci spoustu, co mi chce říct. Atmosféra v pokoji je tichá a tíživá. Vím, že si tuhle konverzaci budu muset vzít pod taktovku já. On to patrně nezvládne. Chytnu ho za ruku a pozvednu si ji k ústům. Sleduje mě. V očích se mu zaleskne nepředstavitelná bolest.“

Elize
24.06.2024 5 z 5

Jo Swanová je za mě sázka na jistotu. Už tisíckrát zpracované téma, chlap vdovec a ona chůva a stejně je to originální. Zbožňovala jsem i předchozí sérii a tahle očividně nebude o nic slabší. Bylo to super čtivé, mezi hlavními postavami to jiskřilo, líbilo se mi, jak byly do příběhu zakomponovány děti, protože to se často autorkám podobných knih nepovede. Člověk se občas zasmál, občas se dojmul, zkrátka super, rozhodně doporučuji a těším se na další autorčiny knížky.

evineckY
24.06.2024 5 z 5

Bylo to fajne, milé a pěkne... :-)
Potřebovala jsem něco nereálného, ikdyž těch komplikací v knize bylo
dost a chvílemi docela auvej, ale ten pohádkový konec všechno
doladil a naladil. Těším se na pokračování.

Maja-1212
24.06.2024 5 z 5

Za mně zase jednou pecka. Miluji knihy T.J . Golfový vozík mně úplně dostal, nevím se dočkat dalších částí. Jediné co bych vytkla je brožovaná vazba.

ves.lucie
23.06.2024 5 z 5

Pan Masters - tohle bylo fantasticke cteni! Emoce litaly celou knizkou, vzruseni a naboj! Knizka me prekvapila vice nez jsem ocekavala!a! A nektere kapitoly byly sakra rajc. Tesim se na dalsi dil, doufam, ze autorka udrzi laťku a bude to dalsi pecka :-)

anna7852
21.06.2024 5 z 5

Jooo,tak tohle bylo opět famózní.
Bree byla úžasná a Julian většinou také. Každopádně pribeh dokonalý a potrebuju další dil a doufám,že udrží stejně vysokou latku.

KlaraD851
20.06.2024 5 z 5

Jediná chyba na knížkách od T.L.Swan je to, že je bez ohledu na počet stran zhltnu během pár hodin. Protože jsou čtivé, hravé, zasmějete se, zanadáváte si (Julian byl občas teda na pěst), ale celkově prostě a jednoduše dokonalé. NUTNĚ potřebuju další díl.

Ešína
20.06.2024 5 z 5

Tohle bylo něco. Mám ráda knihy od T. L., jsou velice čtivé a vtipné. Tady jsem se též bavila. Bree byla super. Julian mě sice štval ale nakonec si mě i on získal.

Jeanine8
19.06.2024 3 z 5

Bree mi naprosto sedla, to ovšem nemohu zcela tvrdit o Julianovi.

Hatshepsut
19.06.2024 5 z 5

Ano, napsané je to velmi čtivě. Je v tom humor, emotivní scény, které vás prostě chytnou a malý Sammy? Miláček! Snad bych vytkla některé scény, kdy mezi hlavními postavami došlo k hádkám, jelikož byly občas na hraně. Asi každého čtenáře této knihy zarazí, co všechno Bree od Juliana snesla, i když svojí upřímností odzbrojit uměla! Takže přečíst si to? Určitě! Snad se v tom jen moc nepitvat! :-)

Jenny46
18.06.2024 4 z 5

Autorky romantiku mám opravdu ráda, ale z této mám smíšené pocity a nevím jak knihu hodnotit. Chápu, že je Julian poškozen minulostí. Obě postavy komplikované, chaotické jak to ve skutečném životě bývá...
Zápletka nebyla špatná, ale tentokrát mi kniha nesedla, nebyla to taková klasická romantika pro mě neuvěřitelné...
Určitě dám šanci pokračování, ale tady hodnotím 3,5*

Simira
17.06.2024 5 z 5

Jsem fanoušek hlavně Dark Romance a Fantasy (s romantickou zápletkou pro dospělé) či MM (pokud jde o romantiku a vztahy - ti chlapi nejsou tak ufňukaný).
Ovšem tato autorka je v tomto žánru pro mě TOP! a rozhodně patří i celkově mezi moje oblíbené autory.
Naprosto skvělá kombinace humoru, romantiky, nějakého toho vážnějšího téma, vášně, erotiky i dost žhavých scén, aby vás ten příběh pohltil a nutil číst až do rána a vžít se do postav a jejich příběhu.
Už se nemohu dočkat dalších knih této autorky.

milst
17.06.2024 5 z 5

Tohle bylo vážně skvělý, ještě lepší než jsem čekala ;) moje oblíbená spisovatelka opět nezklamala. Už se moc těším na Spencera.

lusitta05
17.06.2024 5 z 5

Toto som zhltla ako malinu. Bolo to super. Presne sa mi trafila do nálady a už aby bol ďalší diel.