Pan Spencer

Pan Spencer
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547318/bmid_pan-spencer.png 4 196 196

Mr. Tom série

< 2. díl

Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. Poprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. Podruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila ze svého domu. Potřetí jsme si vyšli na dvojité slepé rande. Dokážete si asi představit mé překvapení, když jsem u stolu, kde na mě a mou kamarádku čekali dva krasavci, spatřila povědomé modré oči. Ale… ne… Byl sarkastický, vtipný a ať se propadnu, jestli to nebyl ten nejrajcovnější parchant, jakého jsem kdy viděla. Pak mi poslal e-mail s třiceti důvody, proč bych si s ním měla vyjít na rande. Čekala jsem imponující a inteligentní seznam. Zvědavě jsem se dala do čtení. 1. důvod – Mám bílé zuby. 2. důvod – Mám rád svoji babičku. 3. důvod – Nosím boty velikosti 46 – sama si dej dvě a dvě dohromady. Ten muž je trouba a jeho seznam obsahoval ty nejbizarnější věci, jaké jsem kdy četla. A nejlegračnější. Smáli jsme se ostošest… a milovali se ještě víc. Všemu se dá utéct… kromě minulosti. A ta jeho nás dohnala. Divocí a krásní sukničkáři přece o nevinné holky, jako jsem já, nestojí, nebo ano?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Metafora

Mr. Spencer, 2019

KatieKuli
13.12.2024 4 z 5

Úplně jiný příběh než jsem čekala podle anotace a úplně jiný než první díl s Julianem. Tam, kde byl první díl dominantní a temný, je druhý díl světlo a zábava. Nejspíš je to osobností pana Spencera, který je ve skutečnosti pan Jones :-).

Spencer je potížista (nezáměrně), rád se baví (především se ženami) a až doteď považoval všechny "vztahy" za jednorázovou záležitost. Charlotte je hýčkaná dcera prominentního aristokrata, kterou hlídají na každém kroku. Její život je vlastně osamělý soubor pravidel. A pak narazí na živoucí problém - pana Spencera. A vše, co měla v životě dosud pevně dané, tak trochu ztrácí smysl a se Spencerem naopak získává barvy.

nada3314
12.12.2024 4.5 z 5

T. L. Swan je láska, druhá kniha a opět velké nadšení. Jestli bych někdy měla čtecí krizi, tak vím, že tyto romantiky – erotiky by mě z ní dostaly. Úžasně jsem u příběhu vypla, dokonale jsem se do příběhu ponořila a nevnímala svět kolem sebe.

Jedná se o druhou knihu ze série Mr. Tom. (název série stále nechápu, ale možná se jeho významu v budoucnu dopátrám). Jestli někdo víte, tak mi to napište.

Hlavní hrdinové jsou zde Spencer - bohatý, úspěšný developer a prodejce oceli. A ona Lottie – to je taková Locika – mladá, hezká, bohatá, ale zavřená ve věži, kterou ještě ke všemu hlídají strážci. Mám teď poslední dobou štěstí na příběhy, kdy je muž o hodně starší než žena, za poslední rok jsem jich přečetla víc než za celou dobu co vůbec čtu. A zjistila jsem, že mi to vůbec nevadí.

Chemie mezi Charlottou a Spencrem fungovala, erotické scény byly peprnější, ale né trapné nebo nudné. A pak tu máme epilog – trochu kýče, ale asi bych to nečekala jinak, takže za mě velká spokojenost. Za mě parádní čtení a ten kdo má autorku rád, tak si užije i tento příběh.

Knihomolka97
09.12.2024 4.5 z 5

Tak vidím, že jdu proti proudu, protože Pan Spencer se mi líbil o malinko víc než Pan Masters. :-D

Na to, že je to docela bichle, jsem ji přečetla na dva zátahy. Zkrátka jsem se nedokázala odtrhnout a příběh (nebo samotný Spencer?) mě úplně pohltil.

Spencer je nádherný mužský, sexy, žhavý a zároveň vtipálek. Jde si za tím, co chce a momentáně zatoužil po lady Charlotte neboli Lottie. Brzdí ho ale jeho pověst velkého sukničkáře. Nemá rád, když mu kdokoli kecá do života a s lidmi se nepáře! To se mi líbilo.
Lottie je mladší o nějakých 13 let. #agegap v plné parádě, jupíí. Žije v rodině, kde ji střeží jako oko v hlavě, kamkoli se hne, za prdelí bodyguardy. A osobní život? Pečlivě hlídaný. To se zkrátka nedá vydržet, takže se rozhodne k odvážnému kroku. Ať žije svoboda! Vadilo mi na ní ale, že si chvilkama protiřečila a působila opravdu jako taková princeznička. To je má jediná výtka, jinak jsem z knihy nadšená.

Při čtení jsem měla víceméně nonstop připitomnělý úsměv na rtech. Nečekala jsem, že to bude tak vtipné a vlastně docela sladké. Žhavé scény jsou v adektátní míře, mezi Spencerem a Lottie chemie skvěle funguje.
A naprosto miluju nervózního Spencera, takový roztomilouš.

Taky máte někdy takové stavy, že když se blíží závěrečná pasáž, tak se bojíte, co přijde? Tady jsem se toho vyloženě děsila. A přišlo to jako ničivý hurikán. To není spoiler. Že se v romanťárnách skoro vždycky musí něco podělat, je jistota a zavedený vzorec, který očividně stále funguje, i když bych se bez toho v klidu obešla. Nervy mám jen jedny, žejo. :-D

Moc doporučuju oba díly a snad se brzo dočkáme dalšího dílu. Na Sebastianův příběh jsem zvědavá.

Lee7
06.12.2024 3.5 z 5

Jak moc jsem se těšila na druhý díl, tak mě hlavní hrdinka trochu zklamala. Bude tím, jaký život vedla, nedůvěře a okamžitému obratu o 180°. Jsem ráda, že se v knize ukázalo nerozlučné trio mužů a jedné skvělé ženy. Bez nich by byl příběh jednotvárnější; tvrdohlavý rodič a bratr, nezkušená Charlotte a velmi snaživý chlap, který se snaží dostát svého. Příběh se mi líbil, ale musím o kousek menší hodnocení. Jsem zvědavá, kdy se u nás ukáže třetí příběh.

inom
04.12.2024 2 z 5

(SPOILER) Ne. Fakt ne. Asi první kniha od Swan, na kterou musím říct, že to byl děs. Absolutně nechápu to vysoké hodnocení. Nuda, pořád totéž dokola, špatné postavy, nulová chemie a nulový děj. A to ještě ani nemluvím o tom řešení, které Charlotte vytasila, aby vyřešila vážný problém mezi nimi - oba zničení a smutní a ona ho tam skoro znásilní - no hnus.

Salvatoreanne
28.11.2024 4 z 5

Nebylo to špatné , ale nebylo to tak zajímavé jako první díl .

MAU256
28.11.2024 4 z 5

"Víš, co ještě jednoho dne udělám, andílku?" zašeptá.
"Co?" usměju se na něj.
Zadívá se mi do očí. "Vezmu si tě za ženu."

Další krásně čtivá oddechovka. Musím přiznat, že první díl se mi líbil o kousíček víc, ale jako únik před realitou dnešních dní i tato knížka splnila svůj účel. Už se těším na příběh posledního z trojice.

Rapeh
14.11.2024 4 z 5

Zajímavé pokračování 30 dní, krásná oddechovka. Nedá se zde hledat kvalitní literatura , ale občas je útěk z reality potřeba a to kniha splnila

petraLI
12.11.2024 3 z 5

Autorčin styl psaní je poutavý, ale za to samotný příběh za moc nestojí. Charlotty nepřiměřené reakce na jakoukoliv prkotinu jsou otravné. Navíc mi kniha přišla trochu uspěchaná. Nicméně jako nenáročný romantický příběh před spaním, doporučuji.

AnnaBa
09.11.2024 4 z 5

Až na ten uspěchaný konec, kdy mi přišlo, že se ani pořádně neudobřili, byl najednou epilog, se mi moc líbil i druhý díl.

Sera7
05.11.2024 3 z 5

Tento díl mě oproti 1.dílu tolik nezaujal. Na mě je moc sladký a pohádkový. Moc rychle se dali dohromady a hned se milovali, což mi na postavě Spencera nesedělo vzhledem k jeho minulosti proutníka.

Co bylo ale překvapivé a nečekané, byla spojitost Spencera s její rodinou v minulosti. Tato zápletka byla asi nejzajimavejší.

Jsem zvědavá na 3.díl. U mě stále vede 1.díl

Zomy
05.11.2024 4 z 5

Dávám 4 hvězdy za čtivost a hlavně za to, že mám autorku ráda. Ale tohle je zatím její nejslabší kniha.

Narozdíl od předchozích komentářů mě nerozčilovala Charlotte, ale Spencer. Od začátku se choval jako nadržený čokl a na to, jaké měl být báječné oduševnělé zlatíčko, tak k Charlotte v jejich začátcích teda moc ohleduplný nebyl.
Děj byl slabý a zároveň místy překombinovaný jako mexická telenovela. Navíc už vidím skoro čtyřicetiletého milionáře, jak neustále cítí potřebu někoho přesvědčovat, že je skutečně zamilovaný.
Ti dva se neustále střídali v tom, kdo je zrovna naštvaný a kdo se doprošuje.
Prostě mi to tentokrát nesedlo tak jako obvykle, přesto se na pana Garciu těším a věřím v lepší zítřky ;-)

Kubikuli
04.11.2024 3 z 5

Četla jsem to skoro 3 týdny. Tak moc mi to nesedlo. Musela jsem se k dočtení opravdu přemlouvat, protože neodkladám prostě knížky nedočtené... nesedla mi ani jedna postava, děj byl šílený. Za mě i 3 hvězdičky jsou moc.

Ešína
03.11.2024 4 z 5

Těšila jsem se na tento díl moc ale nebyl tak dobrý jako pan Masters. Bylo to jako na houpačce. V jedné chvíli super čtení a ve druhé bych některé postavy za jejich chování propleskla. Proto dávám 4*.

Radka1727
02.11.2024 4 z 5

Skvělé...Svižné tempo, vtipné dialogy při setkáních Spencera, Juliana a Sebastiana.Charlotte se v tom trochu plácala, ale nakonec díky Spencerovi dozrála v silnou a sebevědomou ženu. Spencer byl bezkonkurenční, jen to na konci moc protahoval. Už se těším na příběh Sebastiana.

"Každý den s Tebou je fantazie.Každičký den......."

Misa_ctenarka
02.11.2024 3 z 5

No... Po prvním díle celkem zklamání. Charlotte mě neuvěřitelně vytáčela. Její postava mi vůbec nesedla. Navíc hodně věcí není vysvětleno. No uvidíme co další díly.

Gabriela143
31.10.2024 5 z 5

Autorka opäť nesklamala, aj táto kniha prečítaná jedným dychom.

havrmoni
30.10.2024 4 z 5

(SPOILER) Znovu jsem si s tímto dílem přečetla Masterse. A i po druhé se mi líbil, ale tohle bohužel pokulhávalo za ním. Charlotte postupně dozrává v sebejistější ženu. Díky Beth, která jí postrčila poprvé, aby vylezla z ulity, díky Spencerovi, který s teď cituji Beth ,,Spencer Ti stál celou dobu po boku. Ani jedinkrát si o jeho lásce nezapochybovala." A co ona při každé ,,krizi "dělala? Pochybovala. Takže nemít je za zadkem, aby jí podporovali sama by asi neudělala nic. A to její žárlení na minulost a ty její myšlenky a představy co s nimi dělal. Jako fakt? A to si jako představovala, že to zmizí? Vždyť věděla co je zač. A ke konci musí opět přijít někdo a říct jí, že je sobecká mrcha co si nenechá nic vysvětlit a je zaslepená vlastními zájmy a tím jí zase nakopne, aby se vzpamatovala. Takže je jasné, že tahle postava se mi moc nelíbila. Nebýt Spencera a jeho přátel, tak by mě to moc nebavilo.

nici1726
29.10.2024 1 z 5

Moc nechápu, že má tady ta kniha tak vysoké hodnocení.

Leninkka
25.10.2024 3 z 5

(SPOILER) První díl byl super a moc jsem si jej užila. Proto jsem se moc těšila na druhý díl. Ovšem tento díl byl zklamání :( Nějak mi vadila Charllot a celkově mi to nějak celé nesedlo. Bylo tam hodně neuzavřených věcí (jak tedy zemřela matka Charllot když naznačovali nějaké jiné auto? A co její bratr, s kým jej tentokrát v noci Charlott na tom stromě videla?)